Aqua Terra Shades Replica Horloges

Haima -serie Aqua Terra Shades Watch

De Haima -serie Aqua Terra Shades Watches presenteren een nieuwe richting van Eumy Aubergin Watch -technologie vol levendige technologie. Omega brengt een reeks kleurrijke zee- en landtinten samen naar de wijzerplaat, zodat elke drager de zelfstijl van de kracht van kleur kan interpreteren.

Van de oceaan tot het land, de zeepaardreeks Aqua Terra Shades Watch haalt inspiratie uit de diverse kleuren van de natuur. De wijzerplaat is donkerblauw, meer groen en rode aardewerkkleur.

De Sea Horse Series Aqua Terra Shades -horloges zijn beschikbaar in maten van 38 mm en 34 mm. De zaak is gemaakt van verfijnd staal. Na het polijsten is de binnenkant van het oog uitgerust met de Omega naar Zhen Observatory Movement.

Bovendien zijn twee replica horloges gemaakt van 18K goud, uniek voor de Omega. De felle gouden toon interpreteert opnieuw de kleurengeest van de Aqua Terra Shades Watch.

Serie evolutie

In 2002 lanceerde Omega het Aqua Terra Watch, dat de hippocampale serie rijker maakte. In het Latijn betekent “Aqua” de oceaan, en “Terra” verwijst naar de aarde, die als doel heeft om hulde te brengen aan de erfenis van Omega’s Ocean Exploration, en de pioniersgeest en uitzonderlijke kwaliteit van zeepaardwacht over de zee en het land.

De innovatieve geest en onderscheidende stijl van de Haima -serie Aqua Terra Watch vullen de vrolijke en levendige levensstijl aan. De integratie van de moderniteit van de stad en de creativiteit van de oceaan is een uitdaging. Toch is het Aqua Terra Watch na meer dan 20 jaar ontwikkeling een onderscheidende en populaire polskeuze geworden.

De Haima-serie Aqua Terra-horloge is goed gewacht met zijn jonge en levendige stijl, uitstekende magnetische weerstand en nauwkeurigheid. Tegenwoordig heeft de lancering van de Aqua Terra Shades Watch deze reeks kleuren en vitaliteit verschoven. Tegelijkertijd biedt de beweging van omega naar het observatorium ook de look met solide kracht en betrouwbare prestaties.

De wijzerplaat van het 38 mm -horloge is verkrijgbaar in donkerblauw, lauriergroen, zandsteen, oranje en rode aardewerkkleuren.

De wijzerplaat van het 34 mm -horloge is beschikbaar in zeeblauw, meer groen, zandsteen, shell roze en lavendel paars.

Kies charme

De wijzerplaten van de Aqua Terra Shades Watch zijn gemaakt van messing, die het polijsteffect van zonnestralen van het midden naar de omgeving toont. De wijzerplaat van elke klok is bedekt met heldere verf en de rijke kleuren zijn prachtig.

Dankzij de baanbrekende technologie die de afgelopen jaren continu innovatief is geweest, kan Omega een unieke kleurentoon boven het verleden presenteren.

Omega maakt gebruik van PVD -technologie en CVD -technologie om wijzerplaten met verschillende kleuren te maken. PVD -technologie, fysieke dampafzetting genoemd, kan de wijzerplaat een specifiek kleureffect geven, zoals rood aardewerk. CVD -technologie, chemische dampafzetting genoemd, kan specifieke chemische reacties bereiken en een ideale tint presenteren, zoals zeeblauw.

Meer hoogtepunten

Dial Highlight

Het horloge van 34 mm is gekoppeld aan een witte 18K gouden aanwijzer en de uurschaal. De schaal van het uur is ontworpen met een zeilhulvorm. Het 38 mm -horloge is gekoppeld aan een klassieke platingwijzer en een uurschaal.

Klassiek uiterlijk

De case van de Aqua Terra Shades Watch is ook ontworpen met een symmetrisch ontwerp. De patiënt en de kroon zijn gemaakt van fijn staal en gepolijst. De achterkant van de tafel is ontworpen met een gekolfde rand.

Het Odarian Movement Watch heeft de Omega 8800 naar Zhen Observatory Movement. Via de rigoureuze test goedgekeurd door het Zwitserse Federal Institute (METAS), hebben de nauwkeurigheid, anti-magnetische en algemene prestaties de hogere normen van de industrie bereikt.

De armband van de vernieuwing van de vernieuwing is gemaakt van roestvrij staal. Het kleine en prachtige boogvormige kettingfestival is nieuw opgewaardeerd, gloeiend met een nieuwe charme.

Verschillende interpretaties van veelzijdige kleuren

Om de kleurenvitaliteit en de diverse stijl van de nieuwe Haima-serie Aqua Terra Shades Watch volledig te laten zien, lanceerde Omega de thema-advertentie van “veelzijdige kleurdiversiteit” om de unieke persoonlijkheid van elke drager te benadrukken. Het thema van deze advertentie interpreteert zelfstijl. De levendige schaal roze of zachte en stevige zandsteen, de Sea Horse -serie Aqua Terra Shades kijken om je verhaal te analyseren met rijke kleuren.

De nieuwe advertentie-blockbuster werd uitgevoerd door merk Celebrity Ambassadors Zhou Dongyu en Eddie Redmayne (Eddie Redmayne)-Charme met een gemeide, uitstekend met de levendige, kleurrijke keuze van Aqua Terra Shades Watch.

Al-gouden horloge

De Haima-serie Aqua Terra Shades Watch bevat ook twee rijke en heldere all-gouden horloges.

De 38 mm All-Gold horloges zijn gemaakt van EMI-aubergine’s exclusieve Sedna 18K Gold. Dit opvallende rode 18K-goud staat bekend om zijn zachte, elegante toon en significante anti-kleurstofdegeneratie.

De bekeken bezel ingelegde 46 glanzende prachtige diamanten, in totaal 1,77 karaat. De zandsteenkleur wijzerplaat wordt gemaakt door CVD -technologie, die het polijsteffect van zonnestralen toont. Het cirkelvormige kalendervenster is Sedna 18K goud, weerspiegeld in de uurschaal van de zeilvorm en het grijze merklogo.

Het horloge heeft een Omega 8801 tot Zhen Observatory Movement, met de Sedna 18K gouden horlogeketen en Butterfly Buckle.

Nog een 34 mm All-Gold Watch Case is gemaakt van Moonshine 18K Gold, exclusief ontwikkeld door Omega. De kleur is geïnspireerd door het heldere maanlicht aan de late nachthemel, zachter dan de traditionele gele 18k gouden toon en meer blijvende kleur – meer antioxidant en niet gemakkelijk te vervagen.

De Green Lake Dial wordt gecreëerd door CVD -technologie, die het polijsteffect van zonnestralen toont. Het cirkelvormige kalendervenster is gemaakt van Moonshine 18K goud, verfrissend met de uurschaal van de zeilvorm en het Silver Brand -logo.

Het horloge met een losse felgroene noedelband en het interieur is uitgerust met de Omega 8801 voor de Zhenren -observatoriumbeweging.