Baume & Mercier Zhenxuan Presenteren 520 Bekentenismomenten Aan De Replica Horloges

“Door de wisselvalligheden van het leven zal liefde nooit veranderen, en het zal voor altijd standhouden tot het einde van het einde. Als iemand kan bewijzen dat ik te veel heb gesproken, dan zal worden aangenomen dat ik nooit poëzie heb geschreven, en de wereld heeft nooit liefgehad.”

Liefde is eindeloos en liefde is verborgen in de tijd. Liefde is de schok op het eerste gezicht en het bonken na lange tijd; het is het kloppen van het moment, het slepen van elke seconde en de eeuwige onsterfelijkheid in de jaren. Wanneer het moment van 520 bekentenissen aanbreekt, heeft de Zwitserse horlogemakersfamilie Baume&Mercier vier paar replica horloges met verschillende stijlen geselecteerd om de meest ontroerende liefdesbrief met de tijd te schrijven.

“Geleerden” houden van elkaar.

De bergen en rivieren zijn uitgestrekt en het zeewater is lauw. Ik wil de hand van mijn zoon vasthouden en bergen en zeeën bereizen. De zogenaamde belofte van eeuwige liefde betekent dat, of het nu warm is in drie winters of koud in juni, we hopen dat de lucht eeuwig zal duren. Schrijf deze liefde op tijd en verzamel de reis van bergen en zeeën in het geheugen; zelfs als je wankelt, kun je nog steeds dit hart voelen, dat voor altijd zal duren.

Het zelfopwindende Baumatic kalenderhorloge 10714 uit de Baume & Mercier Rivera-serie heeft een wijzerplaat van gerookt saffier met transparante berg- en zeepatronen, wat de ontmoeting tussen bergen en oceanen impliceert. De nieuwe diameter van 39 mm met een unieke twaalfhoekige bezel vertelt de eeuwige eed van liefde met een innovatief ontwerp. Het Baumatic uurwerk voorzien van het uurwerk loopt nauwkeurig en gaat lang mee. Net als zijn liefde, zal het nooit vervagen. De Baume & Mercier Riviera Calendar Quartz Watch_10727 is ontworpen in een prachtige maat van 33 mm, die goed om haar slanke pols past. Het transparante berg- en zeepatroon danst als sprankelende golven op de blauwe zonsatijnen wijzerplaat, net als de eindeloze liefde als het getij; de geklonken Romeinse cijfers en gravures zijn bedekt met Superluminova lichtgevende coating (C1 blauw fluorescerend), zelfs als de wereld donker is, haar eed van liefde is altijd helder.

“Scholar” liefde, de twee plaatsen bewegen niet.

Met alle oprechtheid, goud en steen zijn open, en liefde is de moed om vastberaden door te gaan in moeilijkheden en de vastberadenheid om geen centimeter op te geven in tegenspoed. Zelfs als de wereld verandert en de afstand duizenden kilometers bedraagt, zullen we vastberaden blijven. Tijd en ruimte kunnen de aanhoudende vriendschap tussen geliefden niet scheiden. Zelfs als de bergen lang zijn en de rivieren breed zijn, ben jij nog steeds mijn thuis, net als stralend zilver licht dat helder gouden licht ontmoet en in één oogopslag verliefd wordt.

Het Baume & Mercier Rivera-serie GMT horloge met dubbele tijdzone 10658 heeft een zilveren zongesatineerde wijzerplaat met een opvallende en opvallende roestvrijstalen armband. De verfijnde en delicate cirkelmarkering op de uurschaal komt overeen met de vierde rode centrale wijzer en geeft nauwkeurig de tijd van de tweede zone aan. Net als zijn liefde, zelfs als de twee plaatsen gescheiden zijn, zal haar tijdzone altijd in hoofdletters in rood worden gemarkeerd en zal ze nooit verschuiven. Baume & Mercier Riviera-serie Riviera kalender zelfopwindend diamanten horloge 10730 met vergulde sun satin gepolijste wijzerplaat, versierd met transparante berg- en zeepatronen die haar stralende charme om de pols laten zien, vier briljant geslepen diamanten (top Wessel Dayton diamant, VS helderheidsgraad, 0,05 karaat) is ingelegd op de unieke twaalfhoekige kast, waardoor haar liefde zo helder als de maan en de sterren op gang komt, duizenden kilometers aflegt en haar altijd vergezelt.

“Scholar” liefde, liefde is belangrijker dan goud.

Het water stroomt lang en de jaren zijn geurig. De liefde van goud en jade begint met zwart haar en eindigt met wit haar. Zelfs naarmate de jaren verstrijken, is het bedrijf de meest uitgebreide bekentenis van liefde ter wereld. De aanhoudende genegenheid stroomt dag en nacht in de zon en de maan; hoe de zon en de maan ook voorbijgaan, ze lopen nog steeds stevig met elkaar om en onthullen de hechte vriendschap die zich in de loop van de tijd heeft opgebouwd.

Baume \u0026 Mercier-horloges passen bij de horloges met grijze en gouden kleuren en interpreteren stoutmoedig het stilzwijgende begrip, verschil, onderlinge afhankelijkheid en onafhankelijkheid tussen hem en haar. Baume \u0026 Mercier Rivera-serie Baumatic-kalender zelfopwindend horloge 10720 heeft een nieuwe maat van 39 mm en de gezandstraalde titanium bezel valt op. De middelste laag van de kast is uitgerust met een 5N PVD vergulde roestvrijstalen rand, net als een “gouden riem”, sterk in onopvallend donkergrijs, die zijn niet-aflatende liefde toont. Baume \u0026 Mercier Riviera-serie Riviera-kalender zelfopwindend horloge 10661 interpreteert op slimme wijze de verschillende stijlen van vrouwen in een maat van 36 mm. De titanium bezel en PVD-vergulde ring die weerklinkt tussen de modellen tonen haar ingetogen en diepe liefde met dezelfde designelementen.

“Scholar” houdt van sterren, en Han is slim.

De bergen en de zee zijn romantisch, de melkweg is helder, liefde is poëzie en de afstand ontmoet elkaar; het dagelijkse leven en romantiek zijn met elkaar verweven. Het universum is enorm, en de onbedoelde terugblik maakte het verhaal van hem en haar; de sterren en de maan schijnen, en de ontmoeting tussen hem en haar is een wonder. De sporen van genegenheid worden omgezet in stukjes en beetjes van het dagelijks leven, gecondenseerd in het nestelen onder de stralende sterren.

Baume \u0026 Mercier Hampton-serie zelfopwindend horloge medium model 10732 met zon-satijn gepolijste opalen blauwe wijzerplaat, het blauwe licht verstrooid vanuit het midden van de wijzerplaat is als een enorm universum, en de gladde en delicate rechthoekige kast vangt romantische poëzie binnen een vierkant inch In naam van de sterren was hij getuige van zijn diepe liefde voor haar. Baume & Mercier Hampton quartz horloge, kleine maat 10709, wordt gecombineerd met een iconische rechthoekige kast gemaakt van gepolijst roestvrij staal, en 28 briljant geslepen diamanten (top Wesselton diamanten, VS zuiverheid, 0,35 karaat) zijn elegant verfraaid aan twee kanten. Aan de zijkant, om haar stralend en charmant te laten uitkomen, is het diepe nachtblauw als de stille nachtelijke hemel, net als haar liefde; hoe de sterren en rivieren ook stromen of de wisselvalligheden van het leven, ze zullen hem voor altijd bijblijven.

Liefde komt voort uit de hartslag toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, en het is oud en lang in het lange gezelschap. Bij deze gelegenheid interpreteert Baume \u0026 Mercier Watch “liefde” met de tijd en toont het zijn voortreffelijke vaardigheden in de vierkante inch wijzerplaat om het moment te koesteren en er een “liefdesbrief” van te maken, gewijd aan het leven van de geliefde.