Carl F.Bucherer Lanceert Watch Paradise Limited Edition Replica Horloges Kopen.

In het voorjaar van de lente bracht de Zwitserse horlogemaker Carl F. Bucherer, afkomstig uit Lucerne, een nieuw model uit met buitengewone esthetische concepten. Historische merken zullen zich wenden tot kleurrijke moderne stijlen.

Paradise Limited Edition (Manero Tourbillon Double Perifere Paradise) bracht verfrissende veranderingen: de 18K Rose Gold Case werd ingelegd met 40 salaris, saffier en Ruby Bezel met een vierkant snijproces. Pearl Light herdefinieert de merkstijl van Carl F.Bucherer.

Elke edelsteen wordt van nature gevormd en de kleur is natuurlijk en uniek. Het wordt zorgvuldig geselecteerd door zorgvuldig ervoor te zorgen dat alle edelstenen perfect overeenkomen. De zwarte zonnepatroon wijzerplaat is versierd met een edelsteen -tijdlabel, dat de edelsteen bezel weergalmt, en het decoratieve proces is een belangrijke uitdaging. De vergulde gouden aanwijzer voegt de cake toe aan de behuizing en de zwarte gemengde rubberen band geeft het replica horloges kopen een dynamisch uiterlijk.

Het moderne leven wordt geprezen.

De limited edition van Malone’s Two-Opry Bandburlum Watches Paradise kan worden omschreven als een mijlpaal in de moderne stijl van het merk, wat de huidige houding van de horlogegebruikers en het nastreven van het hedendaagse leven vertegenwoordigt. Het is net als de ideeën en het doel van kleurrijk werk en leven van vandaag. Ze zijn niet beperkt en ruimdenkend. Elke keer als ze een ‘crisis’ tegenkomen, kunnen ze altijd ‘machines’ vinden, net als het paradijs van de Malong Shuangwang Tuo Wheel Watches Paradise, de kleur van de beperkte editie kan niet definiëren.

Naast het opvallende ontwerp presenteert dit horloge de geavanceerde horloge-technologie van het merk. De beweging met 33 edelstenen maakt gebruik van de iconische buitenrandtechnologie van twee merken: een automatisch rijstrooksysteem en een “hangende” tourbillon. Stel het framework in. De Tusso -wielstructuur is niet gefixeerd op de hoofdspalk van de beweging, noch geïnstalleerd op de bovenste plaatbrug. In plaats daarvan wordt het ondersteund door drie keramische kralenlagers, alsof het in de lucht is opgehangen.

De limited edition van het Paradise Watch Paradise, Maloneon, bracht slechts 18 stuks uit, officieel gelanceerd op 16 maart 2023.

Nieuw tijdperk en nieuwe vitaliteit

De limited edition van Malone’s Two -Youter Bandburlum Watches leidde het nieuwe tijdperk van Bao Zilei in. In januari duwde Bao Qili de complete Black Capsule -serie door koolstofvezelkisten te smeden, waaruit blijkt dat de moed van het merk om nieuwe materialen te proberen. Deze release zal nieuwe ideeën toevoegen.

In 2023 zal Bao Qi Lai nieuw blijven en werken gebruiken om meer horloge -enthousiastelingen te inspireren om samen tijd te verkennen.

  • Technische specificaties: Malone’s Two -Oouter -randen van Tusso Wheel Watch Paradise Limited Edition
  • Model: 00.10928.03.39.11
  • Beweging: merk zelfgemaakte CFBT3000 automatische bovenbeweging, via de Zwitserse officiële observatoriumcertificering (COSC), 36,5 mm in diameter, 4,6 mm dik, 33 edelstenen, stroomopslag gedurende 65 uur
  • Functie: Suspension Tusso Vliegend wiel, stop tweede functie, tijd met de klok mee, co-spike, kleine tweede acupunctuur
  • Case: 18K Rose Gold Case, de ring is ingelegd met 40 vierkante plakjes Sandfraite, Sapphire en Ruby (totaal gewicht van 3,9 karaat), kleurrijk; Dubbele -zijdige anti-licht boogvormige saffierglasspiegels, anti-licht saffierglas tafel de onderklep, de waterdichte diepte van 30 meter (3 atm), de diameter van 43,10 mm en de dikte van 11,57 mm
  • Dial: Black Solar Pattern Dial ingelegd met 11 vierkante sneden Shaffle, Sapphire en Ruby (totaal gewicht van 0,4 karaat), kleurrijk
  • Gedichten: Roségouden bruiloft arm
  • Riem: wattage gemengde rubberen band, uitgerust

Beperkte release van 18 stuks