Het Verkennen Van Grassi’s Originele Eeuwige Kalender- En Kalenderhorloge Rolex Replica

In de lange rivier van de geschiedenis is het uurwerk van uurwerken met verschillende complexe functies die continu stromen en naar voren rennen een hulpmiddel voor opnametijd. Onder hen wordt het weergegeven door de werken van de eeuwige kalender en jaarlijkse kalender, die de precisietijdberekeningsmethode erachter volledig weerspiegelt, wat fantastisch is.

Op weg naar nauwkeurige opnametijd, houdt Glasteti zich aan de eeuwenoude traditionele geest en voert onwankelbaar innovatiepraktijk uit, pionieren met de grenzen met precisie vakmanschap en klassieke uurwerken, waarbij de creatieve passie van Saxon-horloges, slim vakmanschap en professionele technologie, neerslag, benadrukt Het mysterie van tijd op de pols.

Wanniaanse eeuwige langdurige

Als een type gecompliceerde functie van het Rolex replica horloge, de “drie grote functies” in het tomo -wiel en de drie vragen. Het mechanische eeuwigdurende kalenderhorloge hoeft over het algemeen niet handmatig te worden aangepast in het dagelijkse gebruiksproces. In Xiaoyue kan automatische conversie worden gerealiseerd; Het kan automatisch op 29 februari op 28 februari of sprongjaar automatisch identificeren en de volgende dag correct worden getoond op 1 maart. Dankzij het unieke mechanische geheugenvermogen, hoefde het permanente kalenderhorloge pas 2100 jaar geleden te worden gereset (althans theoretisch) -de vitaliteit op lange termijn ligt dicht bij “eeuwigheid” voor het leven van mensen. Dat is hetzelfde.

Glashti lanceerde het eerste senator Classic Perpetual Calendar Watch in 1999 en staat bekend om het overbruggen van de locatie. Het plaatst de week, maand, kalender en maandelijkse fasen op de vier hoeken van de wijzerplaat. Dit unieke originele ontwerp heeft een modelvertegenwoordiger van het Duitse model van de eeuwige kalender van de horloge -industrie bereikt. Na het merk zijn de uiterlijkdetails en interne bewegingen van het horloge vele malen opgewaardeerd. De Senator Excellence Perpetant-kalender, uitgerust met het kaliber 36-02 Automatische fineerbeweging, heeft een slankere permanente kalenderhorloges. ‘S Middags vertoonde het scheerjaar onder de 12 een meer schijnbare ruimte. Het heeft niet alleen de eenvoudige schoonheid van de Duitse stijl vereenvoudigd, maar het versmolten ook slim de klassieke ziel en moderne esthetiek.

Senator Expetual Kalender

Raadslid Outstanding Watch Watch, Red Gold

Kaliber 36-02 Type Automatische kettingbeweging Past Typische Glasteti Decoratieve kenmerken aan: driekwart van de armatuur met delicate grasuti-kolom, handgemaakt fijn gesneden wielt multiplex, fijn parelpatroon slijpen, blauw stalen, blauwe stalen schroeven, enz. Gebruikt een siliciumjas, waardoor een hoge nauwkeurigheid en stabiliteit zorgt. De single-shot schuren bieden stroomopslag tot 100 uur en de frequentie is 4 Hertz (28.800 trillingsfrequentie per uur). Voordat de fabriek de fabriek verlaat, moet elk horloge uitgerust met de Automatische beweging van het kaliber 36 ook de originele strikte 24-daagse realtime inspectie van Grasuti doorlopen. De onderste omslag is gegraveerd met de dubbele G -markering voor nauwkeurigheid en stabiliteit en is uitgerust met een onafhankelijk inspectiecertificaat.

Senator Expetual Kalender

Member Excellence Watch Watch Calibre 36-02 Beweging

Hoewel de functie ingewikkeld is, kunnen de uitstekende kalender van de senator van uitstekende kalender uitstekende merchanten tune -instellingen direct worden bekeken door het venster weer te geven; De verborgen aanpassingsknoppen aan beide zijden van de behuizing kunnen worden aangepast om de maand, datum, maandelijkse fasedisplay en week aan te passen. Door om 8 uur om 8 uur gemakkelijk een algemeen aanpassingsapparaat te bedienen, kunt u de kalender aansluiten met de maand en de maand in één stap. De 100-uur ultra-lange stroomopslagfunctie kan de juiste interactie voor elk display lang handhaven. Zelfs nadat het horloge is verwijderd, kan het nog steeds stabiele werking behouden.

De nieuwe jaarkalender koestert het heden.

Vergeleken met de “eeuwige timing” van het eeuwige kalenderhorloge, is het jaarlijkse kalenderwacht een relatief nieuw type uurwerk en is aandacht voor de jaarlijkse kalender aanwezig. De jaarlijkse kalenderhorloges geven meestal tijd, week, datum en maand weer; Sommige zullen ook maandelijkse fasen tonen. Het kan de grootte van de maand onderscheiden (30 dagen en 31 dagen). Maar een keer. Vergeleken met de eeuwige kalenderinstellingen, bezetten de kalenderinstellingen minder ruimte en hebben ze een uitstekende taaiheid binnen de beweging, wat een ideale keuze is voor dagelijkse slijtage.

De Eerste PanomaticCalendar’s excentrieke kalenderhorloge gelanceerd door Glasteti heeft twee ogen: Red Gold -modellen uitgerust met een 5n rode gouden kast en een beperkte oplage van 150 platinamodellen. De stijl van doctrine weerspiegelt de uitstekende horloge -technologie in Duitsland in detail. Naast de typische uren, minuten en kleine seconden van de excentrieke serie, heeft de nieuw zelfgemaakte kaliber 92-beweging ook een precieze maanfase, kalender en omgekeerde springmaand displayfunctie. Het ontwerp van mechanische structuur is voortreffelijk en uniek.

De oorspronkelijke representatieve uitgestrekte kalender van Glashti is ingesteld om 4 uur. Het maanfase -display bevindt zich om 2 uur en ontbreekt het aan de verliezen van de maan met een oogverblindende sterrenhemel, elegant en charmant. Theoretisch toont de maandelijkse fase de fout van handmatige aanpassing om de 122 jaar. Aan het einde van de maand springt het datumdisplay op het horloge automatisch van de 30e of 31e naar de 1e, en achter deze mysterieuze functie staat de precies berekende mechanische werking. De maandelijkse uitrusting in de kern van de beweging is de “geheugen” -drager van deze functie. De maandelijkse nummers bevinden zich in het halfgesneden maandweervenster in de rechterbovenhoek en de maandelijkse ring onder de ring wordt om de vier jaar voltooid om ervoor te zorgen dat er elke keer slechts één nummer wordt gemarkeerd.

PanomaticCalendar Ecstasy kalender Water-rode goud

PanomaticCalendar’s excentrieke agenda kijkt rode goudmodellen, met behulp van rode gouden verfraaiing op de glinsterende zilver-witte wijzerplaat. De zachte en zachte glans is aangenaam voor het oog. Uren, minuten en kleine seconden zijn versierd met vinylplaten, met een buitengewoon karakter. Het iconische kalendervenster van het merk maakt gebruik van een gouden frame. Het is ook de eerste keer dat het merk dit ontwerp gebruikt om voor het eerst schoonheid en bruikbaarheid te overwegen, en het kan ons eraan herinneren aandacht te schenken aan de schoonheid van het moment. De kaliber 92-09-beweging gebruikt het plateringoppervlak en het 42 mm satijnen polijstoppervlak is enigszins gebogen om beter te passen op de pols en het comfortabel dragen te dragen. De maand wordt weergegeven op een witte achtergrond, opvallend en gemakkelijk te lezen, terwijl het maanfase-display de twee rode gouden kisten weerspiegelt en een charmant gouden licht uitstraalt. Of het nu de hoogtepunten van het leven zijn of het dagelijkse leven van Xiaoying, Glasteti heeft met u doorgebracht.

PanomaticCalendar ecstasy kalender horloge-platinum beperkt einde

PanomaticCalendar’s excentrieke jaarlijkse horloge- en horloge platinamodel, de nieuwe kaliber 92-10 bewegingen worden uitgesneden met een hol ontwerp, zwart vergulde noedels, uniek. Essentie De electroplerende zwarte open wijzerplaat is versierd met een elegant vinylrecordpatroon, met een witte 18K gouddruk ingebed tijdlabel. Het is consistent met de zwarte en elegante algehele stijl van het horloge. De maand is zwart en wit en een ronde van zilveren maan in de maan is aantrekkelijk. De riem is gemaakt van zwarte fluwelen noedelkrokodillenhuid, met platina vouwen gesp, elegant en bewegend.

Onze perceptie van tijd hangt grotendeels af van de manier waarop we tijd doorbrengen en degenen die ons vergezellen. De tijd gaat vooruit met een meedogenloos ritme en meet elke stap van de reis van het leven; Het zal ook de meest krachtige emoties diep in het hart wakker maken. U kunt elke keer dat u het tegenkomt een speciale betekenis krijgen en elke gewone dag. Of het nu de eeuwige eeuwigheid is of de huidige schoonheid van het heden, Glasteti schreef oorspronkelijk tijdprijs tussen de vierkante inch, die het stilzwijgende begrip van de ontroerende, oprechte emoties van deze wereld weerspiegelt.