HUBLOT BIG BANG UNICO Zomer Hemelsblauw Replica Horloges

Het Zwitserse luxe horlogemerk HUBLOT heeft op ingenieuze wijze de drie klassieke elementen van het merk geïntegreerd in het nieuwe Big Bang Unico zomerhemelsblauwe horloge: de designesthetiek van het iconische Big Bang-horloge, het zelfgemaakte uurwerk van de Unico-horlogefabriek en het merk Het populaire keramische materiaal creëert een nieuw polsuurwerk met heldere kleuren en aantrekkelijke kleuren.

De bruisende zomer is aangebroken! Als een van de meest populaire kleuren ter wereld symboliseert blauw de afwisseling van seizoenen, wekt het de wens van mensen op om even weg te zijn van de drukte en moedigt het mensen aan om een nieuwe ontdekkingsreis te beginnen en te genieten van de ontspannen tijd van de zomer. HUBLOT’s nieuwe Big Bang Unico hemelsblauwe zomerhorloge heeft een kast van 42 mm, die het pure en levendige hemelsblauw condenseert tot de grootte van de pols, de keramische kast een direct en snel visueel effect geeft en de natuurlijke esthetische charme interpreteert. Keramisch materiaal is ongetwijfeld een van de spraakmakende materialen voor het maken van replica horloges van Hublot. In 2018 ontwikkelde Hublot met succes felgekleurde keramische materialen en verkreeg in één klap een patent voor ’s werelds eerste technologie. Sindsdien heeft het merk zich toegelegd op onderzoek en ontwikkeling, door voortdurend de grenzen van keramische materialen te doorbreken door middel van technologische innovatie en met succes verschillende keramische materialen in Pantone-kleuren te creëren, waardoor rijke en prachtige kleuren aan horlogematerialen worden toegevoegd. Het nieuwe Big Bang Unico zomerhemelsblauwe horloge interpreteert levendig de innovatieve geest en pionierspositie van het merk op het gebied van materiaaltoepassing, en keramische materialen zijn zo een horlogemateriaal geworden dat ieders aandacht trekt.

De wijzerplaat van het nieuwe horloge is zo helder en transparant als de lucht en toont duidelijk het kolomwiel van het zelfopwindende chronograafuurwerk gemaakt door de horlogefabriek HUB1280, met een gangreserve van maximaal 72 uur. Met de vlotte werking van het zelfgemaakte Unico-uurwerk van de horlogefabriek komt de richting van het tijdverloop hieruit voort, en het nieuwe Big Bang Unico zomerhemelsblauwe horloge brengt het mysterie van de tijd over. De lichtgevende witte wijzers en uurmarkeringen creëren een visueel effect dat boven de wijzerplaat hangt en elk moment van geluk en opwinding vastlegt. De blauwe bezel is ook gemaakt van gepolijste en gesatineerde keramische materialen. Het merk gebruikt zes iconische H-vormige schroeven om visuele hoogtepunten te verzamelen, die meer avant-garde esthetiek zijn. Hublot ontwikkelt dit hightech keramische materiaal in eigen beheer. Het merk heeft met succes onderscheidende kleuren gecreëerd en tegelijkertijd het horloge een uitstekend draagcomfort gegeven. Daarnaast is het keramische materiaal hypoallergeen en uitstekend huidvriendelijk. Dit materiaal is relatief licht en rijk aan oxidatieweerstand en krasbestendigheid. Het is ongetwijfeld een hoogwaardige keuze om deel te nemen aan verschillende activiteiten in de zomer. Het nieuwe Big Bang Unico hemelsblauwe zomerhorloge heeft een nylon klittenbandriem met een sportgesp. Het biedt ook een gevoerde natuurlijke rubberen band met een titanium vouwgesp, die snel kan voldoen aan de draagbehoeften van verschillende gelegenheden.

“Iedereen verlangt naar zijn eigen hemel! Hublot’s nieuwe Big Bang Unico zomer hemelsblauwe horloge is ongetwijfeld de ideale keuze om de droom van de drager waar te maken. Het nieuwe horloge is gelimiteerd tot 200 stuks en zal verkrijgbaar zijn in elke speciaalzaak en WeChat mini -programma boetieks.”

“Voor Hublot is de zomer als een prachtig festival! In dit seizoen omarmen we de blauwe zee, ademen we frisse lucht in, genieten we van sport, vrijheid, geluk en tijd doorgebracht met familie en vrienden. Opkijkend naar de helderheid van de zomerhemel, deze kleine en simpele geneugten zijn genoeg om te verjongen en het leven positief te omarmen.Je hebt veel energie nodig om je voor te bereiden op het prachtige seizoen dat voor je ligt en die gekoesterde zomerherinneringen opnieuw te beleven.New Big Bang Unico Een hemelsblauw horloge voor de zomer zal je energie geven! Hublot houdt van de zomer!” – Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot.