Koop Een Horloge, Volg Nep Rolex De “Een Nieuwe Kopen En Het Niet Kopen Van De Oude”?

Het is de consensus van veel consumenten. Net zoals de nieuwe hardware is uitgerust met geavanceerde technologie en een robuustere prestaties heeft dan het oude model, is het ongetwijfeld een betere manier om een nieuw model te kiezen onder het uitgangspunt dat de prijskleding niet duidelijk is. Deze visie is echter vrijgegeven. Is het van toepassing op de ring?

Twintig pilootserie Mark twintig

Bekijk vrienden die ondersteunen “Nieuw kopen en de oude kopen”, geloof dat nieuwe horloges vaak de huidige trends en esthetische gewoonten weerspiegelen. Het kopen van nieuwe modellen kan een langere gebruikscyclus hebben; Het is niet eenvoudig om zelfs na vele jaren te “overdrijven”. Een andere reden is dat het uiterlijk van het oude nep Rolex horloge al enkele jaren wordt gebruikt, wat gemakkelijk esthetische vermoeidheid kan veroorzaken. Het nieuwe model kan een ongekende slijtervaring krijgen, wat het voordeel is van ‘nieuw kopen’.

Omega Disc Series Elegant Watch

Naast de uiterlijkfactoren hebben de nieuwe horloges in het algemeen de beweging opgewaardeerd. De nieuwste Omega -serie elegante horloges zal bijvoorbeeld worden opgewaardeerd naar de Cal.8800 -beweging en de Cal.2500 -beweging die al vele jaren wordt gebruikt. Vergeleken met de voormalige Cal.8800 -beweging kan het magnetische veld worden verhoogd en 15.000 Gauss weerstaan, en het wordt gepromoveerd van COSC -observatorium tot een meer harde certificering van “Zhizhen Observatory”. De nieuwste Mark 20 van het land heeft ook de beweging geüpgraded. Vergeleken met de voormalige Cal.35111-beweging (gebaseerd op de Sellita SW300-1), is de New Cal.32111-beweging toegenomen tot 120 uur en wat silicium gebruikt wat silicium. De perceptie van prestatieverbetering is aanzienlijk in een deel van de onderdelen (zoals het escalatiewiel en de vork). “Een nieuw kopen” op dit moment is zeer noodzakelijk.

Cartier Tank Series Tank Must

Het voordeel van het nieuwe model is ook de waardebehoudende sterkte: hetzelfde merk en de reeks nieuwe modellen, vanwege het aantal aandelen en circulatieproducten, de prijzen in de secundaire markt zijn over het algemeen hoger dan het oude model. Aan de andere kant, zodra het oude model is geselecteerd, als het geen specifiek populair product is, is het noodzakelijk om een “fractuur” psychologische voorbereiding te maken.

Rolex Airbly Type Ref.116900

Na het bespreken van de noodzaak om ‘nieuw te kopen’, laten we naar verschillende opvattingen kijken. Dit deel van de neef is van mening dat, als een luxe, prestaties slechts een van de referentiefactoren voor de aankoop zijn, en het zal geen beslissende rol spelen in de uiteindelijke beslissing. Natuurlijk verwijst het “oude” hier vermeld niet naar het tweede horloge, maar de eerdere versie en de opschorting van de productie.

Rolex Greenwich II Ref.116710ln (Green Naald)

De voordelen van het oude model worden eerst weerspiegeld in de prijs. Over het algemeen hebben de oude modellen, gezien het nieuwe model, meestal goede kortingen; Zelfs als ze niet deelnemen aan waarden, is het prijsvoordeel van het oude model aanzienlijk geweest in het licht van de overheidsprijzen die in het nieuwe jaar zijn gestegen. Bovendien verschilt het mechanische horloge van “Moore’s Law” in elektronische producten. De producten van vandaag hebben een beperkt upgradeniveau en geen grote innovatieve doorbraak. Daarom is het niet nodig om opzettelijk de nieuwste modellen na te streven; Kies de ontwikkeling van het oog met subjectieve voorkeur.

Rolex Submarine Navigation Type Ref.116610LV en Ref.126610LV

Aan de andere kant is het ontwerpen van klassieke en zeer herkenbare “oude” vaak aantrekkelijker dan de saaie nieuwe modellen. De zogenaamde klassieker moet een werk zijn dat door de tijd is geverifieerd. Neem Rolex’s meest bezorgde ‘Green Water Ghost’. Bijvoorbeeld, de discontineerde ref.116610LV gebruikt een groene plaat en een combinatie van keramische cirkel. Een sterk gevoel van één, waardoor extreem hoge herkenning wordt gebracht.

Rolex Exploration Type 39 mm en 36 mm modellen

De 2020 Ref.126610LV daarentegen, vanwege de vervanging van de wijzerplaat door zwart, verzwakte de productkenmerken tot op zekere hoogte, wat resulteerde in de reputatie van de nieuwe stijl die minder is dan verwacht. Soortgelijke situaties komen ook voor op “Explore 1”, en de hangende 39 mm -modellen zijn populairder bij consumenten dan nieuwe modellen van 36 mm. Vanuit dit perspectief, zelfs als het nieuwe product een sterkere Cal.3235/3230 bewegingzegening heeft, kan het nog steeds de oude status niet schudden. Daarom betekent het “oude model” niet dat de ontkenning van eerdere producten, de consumentenvoorziening op “Nieuw kopen en niet het oude kopen”, mogelijk niet op de ring wordt toegepast.

Panerai Lu Mino -serie PAM01272

Het bovenstaande zijn de twee geluiden om een formulier te kopen om te volgen “Nieuw kopen en niet de oude kopen.” Wat vind je hiervan?