Langqin Replica Watches Bracht 2023 Nieuwe Producten Op De 3e China Consumers Expo.

De 3e China International Consumer Products Expo (vanaf nu de “Expo” genoemd) werd gehouden in Haikou, Hainan. De beroemde Zwitserse horlogefabrikant Langqin kijkt zich aan de positionering van de “boetiekroute” en houdt zich aan met een verscheidenheid aan nieuwe producten en onthulde de expo opnieuw, integratie van langdurige horlogetradities, innovatieve horloge-technologie en klassieke en elegante ontwerpen , met Zwitserland in Zwitserland – de slanke charme van horlogemaking.

Tijdens de expo presenteert Langqin horloges elegant de thema -tentoonstellingsruimte van de Pioneer Time Zone of the Pioneer Series en zet drie interactieve gebieden “Ready to Go”, “Renewal Leader” en “Unbounded Time Zone.” De historische verhalen die herhaaldelijk records hebben opgenomen, tonen de diepe oorsprong van het merk en het vluchtveld. Tegelijkertijd exposeerde het een verscheidenheid aan voorouderlijke time -horloges van de Lugu -serie om de pioniersgeest van hedendaagse pioniers te verklaren.

In deze expo toonde Langqin replica watches verschillende Pioneers -series Zulu Time -horloges en voegde een lange tijdzone -functie toe. Geïnspireerd door de historische look uitgerust met een dubbele tijdzone die in 1925 wordt weergegeven, is de wijzerplaat versierd met het iconische z -karakterlogo op de wijzerplaat; Z betekent Zulu -tijd, een standaardtijdformaat in de luchtvaart- en militaire velden. Het horloge is uitgerust met een golf van een Langqin -horloges exclusieve mechanische beweging en heeft de weergavefunctie van drie tijdzones om hedendaagse pioniers te begeleiden om de verkenningsreis te starten.

Tegelijkertijd bracht Langqin Watch een verscheidenheid aan nieuw vrijgegeven uurwerken om voor het eerst te werken: de nieuwe Tsjechische Air Force 1935 Watch reproduceerde de ontwerpessentie van het prototype piloothorlog Roestvrijstalen kast om de ring van de ring te roteren, waarbij de ring wordt gedraaid in combinatie met de binnenste verhuizing driehoekige fluorescentietiming, zorgen tegelijkertijd zorgen voor 100 meter waterdichte prestaties; Uitgerust met de exclusieve beweging van de Langqin-horloges L893.6, neemt de beweging een gepatenteerde versnellingsstructuur aan, de ingebouwde anti-magnetische siliciumreizen zijde en het Zwitserse officiële observatorium wordt verkregen wanneer de precisie loopt. Certificering (COSC); Een nieuw vluchttijd timinghorloge van de Langqin Watch Pioneer Series neemt een nieuwe exclusieve anti-magnetische beweging aan, ingebouwde silicium travers, stroomreserves kunnen ongeveer 68 uur bereiken, het transparante oogback presenteert het Earth-logo met een pioniersreeks en Longines flyback De op maat gemaakte swingbuizen benadrukken de consistente pionierspirit van de serie.

Login Watch (Longines) werd opgericht in Sonia, Zwitserland, in 1832. Het merk houdt zich aan aan langdurige prachtige vakmanschap. Het niet -aflatende streven naar traditie, elegantie en uitmuntendheid heeft de pure expertise van het merk bereikt. Longines heeft een schat aan ervaring en glorietraditie van dienen als de officiële timing van het Wereldkampioenschap en de International Sports Federation Partners. De langetermijnondersteuning van het merk voor elegante paardensportcategorieën heeft er een diepe relatie mee tot stand gebracht. Langqin Watch is een bekend merk onder de horlogefabrikant Swomi Group. Het is beroemd om zijn creatie van prachtige uurwerken. Dit merk, gekenmerkt door een vliegende vleugelzwerf, heeft zich nu over 150 landen wereldwijd verspreid.

Sinds 2020 is Langqin Watch drie opeenvolgende jaren op de Expo verschenen. Het is gebaseerd op consumenten om vindingrijkheid, traditie en innovatieve elegantie te integreren en een hoogtepunt te creëren van de merktentoonstellingszaal en interactieve ervaring. Langqin Watch maakt van de gelegenheid gebruik van de expo en blijft de Chinese markt stevig cultiveren, nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden grijpen en uitgebreide uurwerkwerken, geavanceerde horloge-technieken en hoogwaardige en intieme diensten verrijken om Chinese consumenten te ontmoeten voor Zwitserse horlogemaking Love Making Love and verwachtingen.

【Bekijk beschrijving】

Langqin Watch Pioneer Series Zulu Time Watch Watch Number: L3.812.4.63.6 Voorgestelde verkoopprijs: RMB 24.900

De Langqin Watch Pioneer Series heeft een nieuw meerdere time zone-horloge gelanceerd om de pioniersgeest te interpreteren. Het horloge heeft een exclusieve automatische kettingbeweging, die een meervoudige zone-display en ingebouwde siliciumstraverse ondersteunt en is gecertificeerd door het Zwitserse officiële Observatory (COSC). Dankzij geavanceerde horloge -technologie kan de uurhand onafhankelijk zijn van de GMT -functie om onafhankelijke aanpassing te bereiken. De Langqin Watch Pioneer Zulu Time Watch presenteert heldere, matte of gepolijste textuur en maakt gebruik van verlichting en andere processen om de prachtige details en rigoureus en voortreffelijk vakmanschap te benadrukken. Het oog maakt gebruik van een kleurrijke keramische ring met een sigarettengrijze zandstoot wijzerplaat. Om 6 uur is er een datumweergavevenster. Een roestvrijstalen armband kan de stalen stalen behuizing van 42 mm vervangen.

Langqin Watch Tsjechische Air Force 1935 Watchnummer: L2.838.4.53.0 Sugged Retail Prijs: RMB 29.600

De Langqin Watch Tsjechische luchtmacht 1935 horloges hebben onderscheidende en onderscheidende stijlen. Dit horloge heeft een diepe geschiedenis, uitstekend ontwerp en krachtige prestaties, die elegantie interpreteren. De gegroefde weg roterende bezel met een starttijdindicator is een kritische technische uitdaging en is overwonnen. Het horloge is uitgerust met de exclusieve automatische mechanische beweging van de golven en een bruine lederen band met beige stiksels.

Langqin Watch Pioneer Series Flying Time Watch Number: L3.821.4.53.2 Sugged Retail Prijs: RMB 35.500

De Langqin Watch Pioneer Series lanceerde een horloge met een vliegende functie. De nieuwe exclusieve anti-magnetische beweging wordt gebruikt, met ingebouwde siliciumreizigers, en de gangreserve kan 68 uur bereiken. Hij werd gecertificeerd door het Zwitserse Official Observatory (COSC) met nauwkeurige prestaties. Door de transparante achtergrond zijn de voortreffelijke details van de beweging in één oogopslag, inclusief de aardslogo’s gegraveerd met de vertegenwoordiger van de pioniersreeks en de aangepaste juveniel van het woord longines flyback. De nieuwe modellen zijn versmolten met elegante esthetische stijl en uitstekende details, met satijnen lijnen, sublicht-, polijsten- en carvingtechnologie. De tweerichtingsroterende bezel is gemaakt van zwart keramiek en versierd met een lichtschaal om het model vol stijlmarkeringen te maken. Met de zwarte zonnepatroon wijzerplaat is de 42 mm aanval van de aanval gekoppeld aan een vervangbaar bruin lederen band. De riem heeft een vouwbare gesp die het nieuwe verfijningssysteem ondersteunt en een comfortabele slijtage-ervaring biedt.