Nep Rolex Rainbow Di Is Moeilijk Te Vinden; Kan Iemand Het Vervangen?

In 1963 lanceerde Rolex het eerste constante Oyster-type constante beweging kosmische meter di tong la horloge, waarvan kan worden gezegd dat het voor de baan wordt geboren. Je kunt een chauffeur krijgen die het kampioenschap kan winnen in de 24-uurs endurance-race in Di Tong, en je kunt er een krijgen om er een te krijgen-een speciale aangepaste di Tong. Paul Newman, de beroemde Hollywood -ster en race -enthousiasteling, is een van de loyale enthousiastelingen van Di Tong en heeft ervoor gezorgd dat fans werden gezocht.

Tot op de dag van vandaag is Di Tong, die de regenboogcirkel ontwerpt, een mode -item geworden voor veel sterren. Jay Chou begint bijvoorbeeld met Daytona 116595 Rbow. Uitstekend. Natuurlijk is zelfs de standaardversie van de Rainbow DI een uitdaging om te vinden. De markt is veel hoger dan de publieke prijs. Is er geen andere “betaalbare” versie van het Rainbow Circle -horloge?

Over de regenboogcirkel di tong

Rainbow Di kwam oorspronkelijk uit in 2012. De case biedt twee opties: goud en platina. De originele digitale snelheidsring wordt gewijzigd in de buitenring vol met 36 kleuren edelstenen. Rechts geel, vormt het effect van gradiëntkleuring, dus het wordt “Rainbow Di.” genoemd.

In de Basel Watch -tentoonstelling 2018 bracht nep Rolex de tweede generatie Rainbow Di -horloges. Onnodig te gebruiken, de werk van de eerste generatie, de nieuwe Rainbow Di-hoes en de oesterriem zijn gemaakt van 18ct eeuwig roségoud. Platinamodellen zijn modieuzer. De wijzerplaat wordt ook aangepast aan de originele vierkante grote tas om de edelsteen te strippen, en de kleuren van het juweel zijn op verschillende tijdstippen verschillend. Het weerspiegelt de buitenste cirkel om een regenbooggradiënteffect te vormen. Het lijdt geen twijfel dat dit de kosten voor het maken van horloges verhoogt. Bovendien worden 56 round-cut diamanten ingelegd met oren en kroonschouders, die meer voortreffelijk en luxueus zijn. In termen van beweging gebruikt Rainbow Di de zelf geproduceerde Cal.4130 mechanische timingbeweging van Rolex.

Over de prijsmarkt

Omdat de edelstenen en diamanten op regenboog de hoogste niveaus zijn, is de prijs van nature hoog. De publieke kosten van de Cosmic Di Tong Ren Series 116595 Rbow Watch zijn 862.400 yuan. Vrienden die Rolex kennen, weten echter dat het bijna onmogelijk is om de oorspronkelijke prijs te krijgen om de werkelijke prijs te krijgen, laat staan de Rainbow DI, die erg heet is in de cirkel, en zelfs de dealer heeft misschien hulp nodig om dit horloge te bestellen.

Momenteel is de laagste marktprijs van de nieuwe Rainbow DI ook ongeveer 2,5 miljoen yuan. En zelfs tweede prijzen, het overtreft de overheidsprijzen aanzienlijk. Ter referentie, in april 2019, op een Sotheby’s Watch Auction, was 116595 Rbow Rainbow DI -handelsprijs 237.500 pond, gelijk aan ongeveer 2,15 miljoen yuan essentie.

Over de achter diamant

Rainbow DI is moeilijk te vinden en het heeft ook het idee van vele mensen gebaard om gewone di tong te kopen voor latere aanpassing van de regenboogcirkel. Hoewel de regenboogdi van diamanten veel goedkoper is, ziet het er op het eerste gezicht goed uit, maar er moet worden opgemerkt dat de oorspronkelijke standaard van de edelsteenring moet worden hersteld aan de edelsteenring. De aanpassing van het hart zal zelfs opdringerig lijken.

In de details kan er een grote opening zijn tussen de edelsteen en de edelsteen na de booroefening, en de hoogte van de edelsteen kan ook inconsistent zijn, wat resulteert in de ongegevenheid van de ring. Bovendien kan de gewijzigde versie niet officieel worden erkend door de Labour Service After-Sales Service.

Over vervangers

De Royal Oaks en Hublot Big Bang hebben het product “Rainbow Circle” gelanceerd, maar ik wil zeggen dat de Defy Classic Rainbow Limited Watch in oktober vorig jaar werd gelanceerd. 1,45 miljoen yuan kan immers een voldoende verschil vormen tussen de Rainbow DI, waardoor mensen bereid zijn om Rainbow DI op te geven om een relatief betaalbaar alternatief te kiezen. Mensen zijn een beetje betreurenswaardig.

De regenboogcirkel op de Defy Classic Rainbow is de “smalle versie” van Di Tong’s Rainbow Circle. Achtenveertig edelstenen zien er mooier uit en de kleuren zijn anders. Huang, wanneer Zhenli, deze is de rode en rood links en rechts paars. De Defy Classic Rainbow Case is gemaakt van titanium tijdens de echte kracht. Het ontwerp van de holle plaatoppervlak is zeer individueel. Het is uitgerust met Elite 670 SK Open automatische beweging. De witte rubberen band is gemaakt van blauw krokodil leer. De algemene visuele ervaring is stevig en levendig.

Rolex Rainbow DI is ongetwijfeld de koning in de regenboogcirkel. Het heeft een unieke charme. Vrienden met voldoende budgetten zijn natuurlijk geen probleem om het te kiezen. Het Defy Classic Rainbow Watch kan echter niet overwegen. Geïnteresseerde vrienden willen het misschien voelen. Als je naar de ogen kijkt, zal het een verrassing zijn. Als u wordt ontgiften, blijft u werken.