Problemen Waar Je Op Moet Letten Bij Het Dragen Van Replica Horloges In De Winter

Bij vriesweer moeten gebruikers meer aandacht besteden aan het dragen van een horloge. Een horloge is immers een zeer delicaat instrument en het gaat er niet meer om het te dragen zoals je wilt. Waar moet je op letten bij het dragen van replica horloges in de winter?

1. Waterdicht

In de zomer is het zweet en in de winter is het regen. Hoewel horloges een specifieke waterdichte prestatie hebben, zijn de meeste replica horloges slechts waterdicht tot een diepte van ongeveer 30 of 50 meter en kunnen ze niet rechtstreeks in contact komen met water. Als het sneeuwt, krijgt het horloge onbedoeld water. Ik zal meer zeggen over de schade van het horloge aan het horloge. Kortom, de recyclingprijs van het horloge zal sterk dalen. Daarom moet bij het dragen meer aandacht worden besteed aan het voorkomen van horlogecontact met waterdamp.

2. Anti-mist

In de winter kan het zijn dat de ruiten van deuren en vensters vaak vol waterdruppels zitten, wat wordt veroorzaakt door het grote temperatuurverschil tussen binnen en buiten. De mist zal vanzelf verdwijnen, maar de interne beweging van de dienst na verkoop is overspoeld. Als dit lange tijd gebeurt, is het gemakkelijk om de campagne te oxideren en ervoor te zorgen dat het horloge stopt met timen. In de raamomgeving, enz.

3. Antivries

Het meest opvallende kenmerk van de winter is kou, dus we moeten niet alleen antivrieswerk doen, maar ook het horloge moet voorbereid zijn op antivries. Het is ook te danken aan de soepelheid van de interne beweging van het horloge, en het vereiste voorbereidingswerk is ook eenvoudig. Voeg er nog een paar toe aan het horloge. Een stuk “kleding” houdt replica horloges goed warm en verbergt het in de mouw om bij te lage temperatuur niet uit te lekken.

4. Antival

In vergelijking met andere seizoenen moet u in de winter meer aandacht besteden aan anti-val, omdat de haarveer in dit seizoen relatief kwetsbaar is en hevige trillingen deze waarschijnlijk zullen beschadigen. Zeker als je op besneeuwde dagen gladde wegen tegenkomt, moet je meer aandacht besteden aan het voorkomen van vallen.

5. Draag een riem

Het is gemakkelijker te begrijpen omdat het gemakkelijk te combineren is en de stalen riem in de winter gemakkelijk de handen bevriest, maar de riem niet.