Roger Dudu King’s Series Interstellar Hollow Artist Sooperation Replica Watches

De meest onverwachte creatieve inspiratie is Rogerdubuis, Rogerdubuis;

Het doorbreken van de routine is de invariante houding van Rogerduis Rogerdubuis;

Bold Cross-Border is de creatieve bron van Rogerduis Rogerduis.

De geboorte van elke subversie is de beste prestaties van merkervaring en transcendentie.

Rogerdubuis houdt zich aan het concept van ‘onze games geen regels’, Rogerdubuis streeft het nastreven van horloge met zijn grenzen en overtreft de limiet. Sinds 2021 heeft het een “stedelijke kunstkunstenaar geopend die bestaat uit stadscultuurartiesten wereldwijd. De samenwerkingsreis van de stedelijke kunststam onderzoekt de rijke manifestaties van de hedendaagse kunstwereld, besprenkelt creativiteit en creëert schokkende kunst van de pols.

Hand handen samen om de kunst van de pols te spelen.

Ondermijn de regels, toon professionele vaardigheden en streeft ernaar om toekomstig design na te streven -deze wereldberoemde stedelijke culturele kunstenaars hebben dezelfde waarden als merken. Ze hebben de Pentagram -elementen vernieuwd met hun unieke artistieke stijl. Als een essentieel onderdeel van de merkverbinding en de kunstwereld combineert elk uurwerk van het samenwerkingsplan “Urban Art Tribe” de prachtige vaardigheden van de visie en horlogemakers van kunstenaars. Leid de toekomst van hyperhorologie met creativiteit en ontwerp.

Verken de reis naar het universum: Roger du Pi X Dr.Woo

2021 is een nieuwe mijlpaal in de toegang van Roger Dudai in de wereld van hedendaagse kunst. Het merk sluit zich aan bij een minimalistische, monochrome en single-noidle, en de beste tattoo-kunstenaar Dr. Woo, bekend in de tattoo-industrie, lanceerde de King-serie. Single Flying Tbar Flying Wheel Artist Sooperation Watch-Dr. Woo. De kunstenaar gebruikt geometrische vormen en planetaire patronen om de kosmische kaart in zijn gedachten weer te geven, en onze horlogemakers hebben de uitstekende creativiteit van de kunstenaar in de realiteit veranderd met hun uitstekende vaardigheden. Het uurwerk maakt gebruik van metaal behandelde gouden erosie op het saffierkristalglas om het herinterpretatie pentagram op de wijzerplaat te presenteren met een exact, delicaat, opvallend ontwerp, met uitzonderlijk uitstekend vakmanschap.

Graffiti Creative Creative: Roger Dudui X Gully

Roger Dudui accepteert altijd de uitdaging en werkt samen met Gully, de Franse graffitikunstenaar Gully, die goed is in het combineren van verschillende graffiti -stijl stijlen om de King’s Series Single Flying Wheel Artist Watch -Gully te lanceren, en opnieuw een klassiek single fly -wiel horloge maken. Gully integreert de professionele kennis van high-end horlogemaking met kleurrijke graffitikunst en gebruikt een slag om het iconische pentagram-element te renoveren. De behuizing en beweging nemen eenvoudige en scherpe lijnen en moderne hightech-materialen aan, waardoor het niveau van uurwerken drastisch wordt verbeterd en het een opwindend canvas wordt om de mooie gedachten van de kunstenaar snel te realiseren. Maak een uniek meesterwerk.

Het nieuwe hoofdstuk van gemeenschappelijke score steden: Roger du pi x liu ye

In 2022 sloot Roger Dudui de handen in elkaar met de beeldhouwer, Sketchiest, en schilder. Liu Yan, de meest opvallende Chinese hedendaagse kunstenaar vandaag, lanceerde de derde paragraaf van het samenwerkingsplan “Urban Art Tribe”. Times-King Series Single Flying Tusso Wheel Artist Samenwerking Watch-Liu Ye. Watchmakers ontwerpen een drielaagse structuur met uitstekende vaardigheden, één laag verticale lijnen en de tweede laag is uitgerust met iconische pentagram-borden. De derde laag is gegraveerd met horizontale kleurlijnen. De esthetische structuur van Purple Qi “veranderde het horloge in een” hedging kleur “meesterwerk.

Leid de modetrend: Roger Dudui x Hypebeast.

Met een scherp visie en nauwkeurige greep van de trend met een scherp oog en richting, werkte Hypebeast samen met het trendinformatie e-commerceplatform en bracht de King-serie van interstellaire Hollow Artist replica watches-Hypebeast uit. Op dit moment erfde het de iconische pentagramvorm. De Panyuan en Micro-Swing-wielen gebruiken het unieke kleurenschema van Hypebeast: marineblauw, met een witte keramische behuizing en riem; Eenvoudig en modern design benadrukt de King’s serie interstellaire holle polsen. De duidelijke en scherpe lijnen die uniek zijn voor de tafel tonen de baanbrekende mode -houding van het merk en bieden een uitstekende manier om superhorloges te ervaren bij de trendleiders die voorop lopen in de mode.

Nieuwe coöperatieve machinerantiekijd en ruimte: Roger dud pei x lege bergfundering


De doorbraak stopt nooit en het tij is buitengewoon om de toekomst te leiden. Op 10 maart 2023 hield Roger Dudi de “Machinery Time” King-serie Star Hollow Artist Watch-Kongshanji-feest in Chengdu om het Watch-Kongshanji-feest te houden. Injecteer Pulse Vitality in het modehoofdstad en open een nieuw hoofdstuk voor de ontwikkeling van het merk in het zuidwesten van de omgeving.

De nieuwe King-serie Star Hollow Artist Cooperation Watch-Empty Mountain is gebaseerd op de verschijning van die nacht, en de wereldberoemde Japanse kunstenaar Hajime Sorayama, als pionier in zijn artistieke veld, is een pionier in zijn creatieve veld. Begrijp de bestaande routine en schud het traditionele denken. Het buitengewone en buitensporige talent leidde tot samenwerking met bekende mensen in ouderwetse, technologie en muziek. Kongshan Foundation blijft de kunstwereld doorbreken op de weg van de schepping. Deze keer nodigde Roger Dudui hem uit om creatieve uitdagingen te verwelkomen: Huanxin interpreteerde de klassieke Pentagram -elementen van het merk.

De Empty Mountain Foundation gebruikt de bestaande ontwerpmethode van het merk om een nieuwe stijlherinterpret van de King’s Series of Interstellar Hollow -horloges te presenteren met buitengewone expressiviteit en complexiteit. De kromming en heldere verfijning van het oog verschillen van de onderscheidende snijlijnen en sterke contrasten van het vorige merk. Lege Shanji trekt meer elementen uit zijn iconische creatie. Echo. Om deze esthetiek te bereiken, moet u de buitengewone vaardigheden van horlogemakers gebruiken om unieke technische technologieën te ontwikkelen om een goed effect te bereiken. Voor Roger Dudine is dit een uitdagende taak, vooral wanneer uitgebreide polijsttitaniumgevallen en armbanden. Kongshanji geeft dit horloge meer lichte en schaduweffect, dus het heeft de micro-swinging-buizen van het merk opnieuw ontworpen, waardoor een Moorgolfpatroon visueel effect wordt veroorzaakt veroorzaakt door de pols van de drager, die een charmante dynamiek vertoont. Dit mooie en eindeloze rimpeleffect is de eerste poging voor kunstenaars en merken. Het moet enkele maanden in de horlogefabriek worden ontworpen om prachtige mixen van verschillende materialen, decoratie en verfijning te vinden. Het combineert uiteindelijk verschillende geweldige technologieën: het opbouwen van een zeer nauwkeurige optimale afstand tussen elke lijn stempelen en decoratieve patronen en het nemen van drie uur traditionele gravure op sommige delen van micro-swing tuo, en de gestempelde saffierkristalglastafel wordt op de innovatieve montage geplaatst Proces op de nieuwe miniatuurbuizen. De release van 28 keer met een limited edition is uitgerust met een titaniumlegering op niveau 5 -niveau met het eerste snel -disassemblyapparaat dat gemakkelijk en divers gemakkelijk te vervangen is.

De feestsite heeft ook een opvallend leeg berggebaseerd mechanisch JI-kunstapparaat en het iconische pentagram-modelleringsapparaat van Roger Dudu. Metalen huid- en spierlijnen vormen een unieke futuristische esthetiek, waardoor gasten de mechanische tijd en ruimte vol vitaliteit verkennen.

Het is onbeperkt om transcendentie te bereiken en meer tijd mysteries te verkennen. De polskunstlegendes gecomponeerd door Roger Dudui en de “Urban Art Tribe) gaan door … In de toekomst zal Roger Dudui kunst en horlogemaking blijven verkennen met eindeloze verbeelding en creativiteit. En daarmee de toekomst van” Hyper Horology “leiden.