Shanghai Watch Chengzhang Mother’s Day Watch -aanbeveling Replica Horloges

Ze betaalt liefde en koestert in de naam van haar leven. Vanaf het begin van vreugde kwam ze elkaar en gedachten tegen. Nog een jaar van Moederdag, de Shanghai Table Selection Metropolitan Series en de revitaliseringsserie zijn voortreffelijke tijden.

Moderne en intelligente -Metropolis · spiegel yao

De Shanghai-tafel metropool · Mirror Yao is gebaseerd op de schoonheid van het geometrische gebouw van Art Deco, met een langdurige charme. In de wijzerplaat, de twaalf-sterren inspiratiebron van de Jiang Customs en de “top van het licht” van de Jiang Customs en het Guangming-gebouw, condenseerden de romantiek van de zeeschool en schetste de eenvoudige geometrische schoonheid. De parelkleurige meter wijzerplaat schijnt en de twaalf bloemblaadjes zijn transparant en rijk, wat het begin van de tijd weerspiegelt. De kleurrijke interpretatie van de pols is mooier, net als haar elegante Fenghua Modang. De unieke rechthoekige behuizing is scherp en duidelijk en vertoont rustige vrouwelijke kracht. Het is capabel, chic en moedig. Als moeder met meerdere identiteiten galoppeert het tussen werk en leven en wacht hij altijd op ons.

Oosterse charme -Metropolis · Chanran

Shanghai Watch Metropolis · Chanran gebruikt Cheongsam als inspiratie mijmert. Het baanbrekende en avant-garde ontwerp in de oude tijd was verder dan de tijd om de oosterse charme te interpreteren. Beide uiteinden van het replica horloges zijn ontworpen door de turbine van de convexe circulair polijstbehandeling, die het ontwerp van de as en schilderen in traditionele kalligrafie en kalligrafie navolgen. De wijzerplaat gebruikt drie -dimensionale nano -geschilderde technologie om conventionele Chinese bloem- en bladpatronen te schetsen. De parallelle pioenroos verborgen in de blauwe wijzerplaat toonde zijn vertrouwen sierlijk; De groene wijzerplaat portretteerde de geboortetijnen en rolde gras en verteld introvert en brutaal; Filosofie. De oosterse stijl is verborgen in traditionele patronen, tot nu toe geërfd, terwijl moederlijke liefde op tijd doorgaat en ingezeten is.

Wen Run Silent -Fuxing Jiuqu yingyue

De Shanghai -tafel fuxing · Jiuqu yingyue heeft de wolf van de Yuyuan -tuin gegraveerd. De wachtschijf van de Black Articard is verbonden aan de 18K gouden sculptuur. De lichtgekleurde figuur wijzerplaat is gekoppeld aan PT950 platinagassen om de dag en nacht weer te geven. De horlogemakers geven het horloge krachtig met het enthousiasme van hun ogen en hebben een lange tijd, en de vierkanten verlengen de grenzen tussen die tijd. ‘S Middags in de wijzerplaat veranderde het in een heldere maan. Ze veranderde zachtjes in een fusie maanlicht en de nacht werd het enige licht. De watergolven glanzen en elegant, en de moederliefde voor de zachte en stille uit de pols stroomt in onze prachtige dromen.

Ai ruo xingchen -metropolis · sterren

Shanghai tafel metropool · sterren projecteren hun gedachten in de uitgestrekte hemel en put inspiratie uit waar ze niet kunnen zien. Het ontworpen wervelvormige frame “Nebula Tusso Flying Wheel” is als de Galaxy Cantilever die de sterren vasthoudt. Wanneer de tijd als het stuk van een moeder vliegt, open dan haar armen om hun liefde te beschermen. Het Nebula Tusso Flying Wheel is 6 punten opvallend, vergezeld door het merk met zijn eigen F12-1 handmatige handmatige beweging en voel de “kern” sprong van de pols. De wijzerplaat-achtige zandgoud en stenen werden geboren bij het incidentele ongeluk. Het rookachtige zwarte koperen poeder scheen het licht van de sterren. Hieruit bevatte het oneindige mogelijkheden, net zoals de moederliefde ons vergezelde om de bredere marge te verkennen.