Vat Dit Jaar De Tentoonstelling In Genève Samenvatten Imitatie Horloges

Na 100.000 stappen te hebben ervaren om talloze keren weg te lopen, eindigde WWG in 2023.

In slechts één week kwamen bijna 50 reguliere horlogemerken samen en presenteerden WWG nieuwe meesterwerken en geweldige technologieën en geweldige technologieën geconcentreerd. Watchmaking -proces maar impliceert ook de toekomstige trend van de ring.

In het tijdperk van blauwgroene wijzerplaten kwam de zalmschijf naar voren en werd al snel een nieuwe focus op 2023WWG. Veel kijkmerken hebben dit jaar nieuwe imitatie horloges met zalmplaatnoedels gelanceerd.

De meer representatieve Chopin L.U.C 1860 -serie, het gebruik van zalm rode kleuren en pure gouden wijzerplaten;

De favoriete Royal -serie van Tudor leidde ook het nieuwe zalmroze gerecht in, dat een robuustere keuze met warme kleurtonen brengt.

Het beroemde Zwitserse horlogemerk Jiang Shiconton, bij de lancering van de erfenisreeks van Sunday -kalender, maakt gebruik van het exclusieve ontwerp van de platina -hoes met de zalmkleur wijzerplaat, die verschillende omgekeerde jump -display -complexe functies integreert in één. Het beste vakmanschap is mooi en getalenteerd.

Bovendien is de jongere kleur wijzerplaat een van de hoogtepunten van deze tabeltentoonstelling. Bijvoorbeeld, Rolex’s kleurrijke bellenplaat oester constante beweging, wekelijkse kalender 36 met puzzelpatronen;

Het is ook het co-branded horloge van de Herhei PPX 400 Kermit-horloges die de groene kleur van Komi-kikkers toepassen.

Om hard te werken aan de kleur van de plaat, of het nu een zalmplaat is of het uiterlijk van felle kleuren, vertegenwoordigt het streven van het merk op ontwerpinnovatie.

Aan de ene kant, respecteer en erven de schoonheid van traditionele horloge -technologie; Aan de andere kant omarmt u de ontwikkelingstrend van jeugdige luxe esthetiek actief. De steeds rijker wordende kleur van de schijf toont ook de sterke tolerantie voor gediversifieerde esthetiek in de klokring.

Unisex, geen genderwind. Onder de aantrekkingskracht van het geslacht en de gelijkheid van de hedendaagse samenleving is de productie van horeca-stijl horloges een nieuwe ringmode geworden. De belangrijkste verandering is de grootte van het oog, dat wil zeggen de populariteit van het kleine wijzerplaatontwerp.

In 2023 bracht Tiger Haoya 36 mm Calela Daily Calendar -horloges op de 60e verjaardag van zijn iconische horloge Calela -serie.

Matige maten, zowel mannen als vrouwen, kunnen worden gedragen. In combinatie met het onderscheidende nieuwe wijzerplaatkleurenschema is het een van de typische vertegenwoordigers van hedendaagse neutrale windhorloges om het horloge te geven zonder aantrekkelijkheid van geslacht.

Bovendien weerspiegelt de nieuwe pilootreeks automatisch-Chain Watch van Zhenli ook het concept van gendervrij zijn.

Het strikte piloothorloge wordt gedefinieerd als exclusieve mannen. Wanneer het vermogen wordt bevestigd met een rooster, wordt de nieuwe piloot gekoppeld aan een roestvrijstalen of zwarte keramische behuizing van 40 mm.

Het uiterlijk van de oversized kroon is helder en de hoeken, vol met een moderne mode -sfeer, en behoudt tegelijkertijd de kenmerken van een gemakkelijke werking. De dame werd erdoor gedragen en het gevoel van koelte werd onthuld.

In het verleden werd het sieradenhorloge alleen als een mode -accessoire beschouwd. De meeste mensen zijn meer gericht op het volgen van de horlogefunctie, en dure sieradendecoratie eet geen prikkels.

Met het openen van sociale en esthetische concepten zijn mensen echter begonnen met het waarderen van de relatie tussen high-end horlogemaking en geavanceerde sieraden. Het polijsten- en ingelegde sieradenproces wordt geleidelijk beschouwd als een belangrijke belichaming van de uitstekende horloge -technologie van het merk.

Vooral in de afgelopen jaren is de fusietrend van high-end horlogemaking en geavanceerde sieraden duidelijker geweest.

Vorig jaar kwam de Square Bang Unico Watch uitgebracht door Hublot officieel in het nieuwe tijdperk van Diamonds. Dit jaar heeft deze serie acht nieuwe platina, titanium en Wang Gold Works toegevoegd. Tegelijkertijd worden ze gecombineerd met vier verschillende niveaus van dimensies om de fusiecharm van high-end horlogemaking en geavanceerde sieraden weer te tonen.

De horloge King Patek Philippe heeft direct een grote zet uitgebracht. Op de scène van 2023WWG bracht het een ultracomplex functioneel uurwerk met hoogwaardige sieraden-de Master Strings 6300, met een waardering van meer dan 100 miljoen.

Honderd achttien lang gevormde smaragden worden ingelegd met een tijdzijdige ring en vouwgesp en de kalender bezel en case worden ingelegd met 291 lange diamanten. De man zal het in de zak stoppen.

In 2023 is het beroemde ontwerp van de sporttafel nog steeds populair, met een belangrijke positie in de tentoonstelling Genève van dit jaar. Maar de meest besproken onder de formele tabel, de belangrijkste bijdrage, is Rolex.

Negenendertig millimeter diameter, breguet-aanwijzer, kleine drie naalden, achterstoornis en krokodilleren band, niemand zou denken dat Rolex in 2023 een nieuwe vorm van formele kleding 1908 zou openen om Chelini direct te vervangen. Essence

Naast het smalle driehoekspatroon op de buitenste cirkel, kun je nauwelijks de vertrouwde Rolex -stijl zien, behalve het kleine driehoekige pitpatroon op de buitenring, maar dit is het ontwerp van het klassieke formaat.

Met het risico van risico’s die niet door de markt worden erkend, is het formele formaat van het type van 1908 dat niet “Rolex” is niet “Rolex”, waardoor ieders aandacht terugkomt op het ontwerp van de klassieke opmaaktabel. Rolex bestuurt de klassieke formele vorm opnieuw om op een koppige manier populair te worden.

Op de tentoonstelling van Genève in 2023 is er een ander fenomeen dat onze aandacht waard is: veel horlogemerken hebben ervoor gekozen om de gebruikershorloge -aankoopervaring te upgraden.

Twee typische voorbeelden zijn landen en Tudor.

In 2023 lanceerde IWC een gepersonaliseerde aanpassingsservice voor gebruikers van Portugese chronograaf.

Gepersonaliseerde aanpassingsdiensten zijn niet ongebruikelijk in de ring. Jiang Shicon en Earl hebben deze service een paar jaar geleden geïmplementeerd. Maar de meeste aangepaste objecten zijn duur.

De keuze van gepersonaliseerde aanpassingsconcepten in het Portugees is daarentegen universeeler en wijdverbreid.

Klanten kunnen volgens hun voorkeuren 18K rood goud en roestvrijstalen koffers kiezen. De wijzerplaten omvatten 16 unieke kleuropties: dennensteen groen, blauw, paarsroden en kurkuma.

Bovendien is er een gepersonaliseerde keuze van fazant- of vergulde inlegt en aanwijzingen op de wijzerplaat; De riem biedt gekleurde kalfsleer of krokodillenleerriem, Timbertex Paper Base-band, rubberen band en hoogwaardige roestvrijstalen band, enz. Een verscheidenheid aan opties om te voldoen aan de bijpassende behoeften van verschillende scènes van klanten.

Over het algemeen moeten aangepaste Portugezen ongeveer drie weken wachten om de productie en levering te voltooien. Het eindproduct om 6 uur is ook gegraveerd met het “i” -logo ten tijde van de schep van het product om de unieke identiteit te benadrukken.

Er moet echter worden opgemerkt dat deze gepersonaliseerde aanpassingsdienst zich nog in de proefperiode bevindt en alleen wordt verstrekt in de IWC Wan Guo Table Concept Store in Dubai en Shanghai.

Om de stijl van de nieuwe productingenieur Watch beter weer te geven, heeft het Wan Guo -horloge ook een nieuwe 3D -virtuele ruimte gecreëerd om de mogelijkheid te bieden om het legendarische horloge -ontwikkelingsproces te verkennen en de gebruikersscene -ervaring te optimaliseren.

Het wordt ook geüpgraded in de consumentenervaring en Tudor heeft dit jaar gebruikt om een boetiekmethode met beperkte tijd te openen.

Volgens de vorige routine worden de nieuwe producten die op de tentoonstelling zijn uitgebracht vaak na een tijdje volledig te koop vermeld. Dit jaar was Tudor abnormaal en verhuisde de winkel rechtstreeks naar Genève en maakte de slogan niet alleen “kun je zien, maar ook kopen.”

Alle modelhorloges en de nieuwste nieuwe producten die zijn uitgebracht op de high-end horloge-tentoonstelling kunnen worden gekocht in de boetiekstore van Tudor’s Limited Time.

De limited edition van Bitong Bronze in Biwan 1958 zal ook de eerste verschijning inluiden.

Het is niet nodig om te boeken of in de rij te staan; U kunt het nieuwe product op het eerste gezicht beginnen te zien. Het is geurig!

Op dit punt zal het “horloge en het wonder” in 2023 voorlopig eindigen, maar de ontwikkeling van de horlogecirkel zal niet stoppen.

Onder de trend van de jeugdigheid van luxe goederen en het upgraden van consumptie, hoe klassiekers gelijke tred houden met de tijden en meer jonge consumptie -hoofdkracht absorberen is een vitale groeirichting geworden voor de toekomst van belangrijke klokkenmerken.

Inclusief het nadenken over deze kwesties en het starten van elke nieuwe populariteit. Deze stijgende trends bevatten over het algemeen de verwachtingen van mensen voor een diverse toekomst. Wat zal zijn in de toekomst en het recht om te spreken is nog steeds in handen van elke consument.