Waarom Zijn Neppe Rolex Submariner-horloges Zo Populair?

De Rolex Submariner-serie is een van de populairste sporthorloges. In 1926 vond neppe Rolex de beroemde Oyster-koffer uit, die een vrouwelijke atleet aan de andere kant van het Kanaal droeg. De Oyster werd beroemd in de eerste slag. In 1953 lanceerde Rolex het eerste horloge uit de Submariner-serie, een van de grondleggers van moderne duikhorloges.

Vandaag de dag is de Oyster Submariner uitgegroeid tot een van de meest gewilde en klassieke sporthorloges en is het voorwerp van imitatie geworden door veel kleine merken. Dus waarom zijn Rolex Submariner-horloges zo populair? Ik denk dat de reden ruwweg als volgt is:

1. Geconsolideerd, duurzaam en praktisch

Duurzaamheid is natuurlijk het kenmerk van elk Rolex-horloge, niet alleen van de Submariner-serie.

Elk horloge in de Submariner-serie heeft een super waterdichte functie van 300 meter. Deze waterdichte diepte kan bijna alle menselijke onderwateractiviteiten aan. Naast de waterdichte oesterkast verbetert het de stofdichte en schokbestendige functies van het horloge aanzienlijk. De luchtdichte oesterkoffer is zo luchtdicht als een onderzeeër.

De Submariner-serie is uitgerust met de zelfgeproduceerde 3135-bewegingen van neppe Rolex, met een krachtige blauwe spiraalveer die de impact van temperatuur en effect op het horloge effectief kan verminderen, waardoor de nauwkeurigheid van het horloge wordt gegarandeerd.

2. Knap, heel klassiek

Een mooi uiterlijk is een essentieel pluspunt in dit tijdperk van naar gezichten kijken. Ook de Submariner serie heeft deze conditie. De groene watergeest is opvallend, de zwarte watergeest is kalm en de blauwe watergeest is nobel en trekt talloze horlogefans aan.

De Submariner-serie is in de decennia sinds zijn geboorte grotendeels hetzelfde gebleven, maar hij is wijdverbreid en dit kan alleen worden bereikt met een klassieke stijl en traditionele middelen die niet zullen vervallen.

3. Hoogwaardig behoud

Veel mensen zullen bij het kopen van een horloge nadenken over waardebehoud. Natuurlijk zijn er niet veel horloges met dit attribuut in de cirkel, en de Green Water Ghost is er slechts een van. In de afgelopen twee jaar, toen de markt van groenwaterspoken relatief stabiel was, waren tweedehands groenwaterspoken te koop voor 40.000 tot 50.000 yuan. Toch stijgt de vraag naar groene watergeesten enorm en kunnen tweedehands groenwatergeesten van goede kwaliteit bijna voor een eerlijke prijs worden teruggekocht. Vraag maar eens of waardebehoud van levensbelang is!

4. De prijs is niet hoog

De meest populaire stijlen die door Rolex worden verkocht, zijn niet die met edelmetaal of met diamanten ingelegde stijlen, maar de meest eenvoudige roestvrijstalen horloges. Een groot deel van de reden hiervoor is de “prijs”. Inderdaad, de prijs van neppe Rolex is niet laag, maar in vergelijking met de onbereikbare prijs van Patek Philippe staat Rolex veel dichter bij de mensen, zeker voor deze prijs. Bij zo’n kwalitatief goed horloge is de Submariner natuurlijk erg populair!

5. Groot merk en hoge erkenning

Het is niet overdreven om te zeggen dat Rolex beroemd is in China, en we weten allemaal dat degenen die neppe Rolex kunnen dragen, rijk moeten zijn. Als je er een op hun handen draagt, zullen anderen je hoog aankijken. Als belangrijkste rekwisieten van Rolex krijgt de Submariner-serie natuurlijk de dupe. De Oyster is ook zeer herkenbaar, vooral de heetste groene watergeest, die op een paar meter afstand kan worden herkend als een Rolex-watergeest!