Wat Voor Soort Imitatie Horloges Kan Een ‘afstudeermodel’ Worden

Spelen met horloges is als “monsters bestrijden en upgraden”. Met de verdieping van het begrip van horloges, zullen veel mensen geleidelijk hun budget voor het kopen van imitatie horloges verhogen en uiteindelijk het “afstudeermodel” van elk merk voltooien na vele vervangingen. Het ‘afstudeermodel’ is niet per se het duurste model van het merk. Toch moet het het meest representatieve product zijn dat het uurwerkconcept het beste kan demonstreren. Vandaag wil ik bespreken wat voor soort horloge in aanmerking komt om een “afstudeermodel” te worden?

Rolex

Zoals het gezegde luidt, zijn er duizend Hamlets in de ogen van duizend mensen, en verschillende neven hebben verschillende keuzes voor Rolex-afstudeermodellen. Het is niet moeilijk om op het forum te zien dat door de zoekwoorden “Rolex” en “graduation” te combineren, de gezochte horloges Daytona, Greenwich, week-date, enzovoort bevatten.

Hoewel professionele Rolex-horloges de laatste tijd in de schijnwerpers staan, is de klassieke Day-Date in formele stijl nog steeds de eerste keuze voor veel liefhebbers van Rolex-horloges om af te studeren. Vooral in de films van Hong Kong en Taiwan van de vorige eeuw is de veelvuldige verschijning van dag-datum imitatie horloges indrukwekkend, wat voor Rolex bijna de gedeelde herinnering van een generatie is geworden. Alle Rolex day-date kasten zijn gemaakt van edelmetaal en de materialen zijn zeer luxueus. Het is ’s werelds eerste horloge met een ‘dubbele kalender’-functie en biedt een meertalige dagweergave. De bolle lens van het kleine venster boven de kalender en de unieke driehoekige buitenring met putjes (algemeen bekend als de “hondentandring”) zijn nu de iconische elementen van Rolex geworden. Een ander kenmerk van DD is de band van het staatshoofd, die hetzelfde uiterlijk heeft als het werk in 1956. Het moderne model voegt ook ingebedde keramische componenten toe, die flexibeler en duurzamer zijn.

Aan de andere kant, als de meest bekeken serie professionele Rolex-horloges, staat de Cosmograph Daytona bekend om zijn prachtige uiterlijk. De serie is gepositioneerd in professionele duursporten. Het heeft vele iteraties ondergaan sinds de ontwikkeling in de jaren zestig, en de materiaalsoorten van de kast en wijzerplaat zijn rijk. De bekendere “Rainbow Di” en “Ice Landi” van Cosmograph Daytona zijn de afstudeerkeuzes van veel Rolex-spelers.

Patek Philippe

Evenzo, hoewel sporthorloges in de schijnwerpers staan, houden de afstudeermodellen van de meeste spelers niet op bij Aquanaut (granaat) en de serie sportieve elegantie (Nautilus). Toch maken ze imitatie horloges in de serie supercomplexe uurwerken. Kiezen.

Als een “opslag voor toekomstige generaties” horloge, is de super complexe functie timing serie kalender Ref.5320 de droomafstuderen van veel vrienden geworden. Dit model, gelanceerd in 2017, combineert de kenmerken van veel klassieke Patek Philippe-horloges. Zo zijn de verlaagde drielaagse bandaanzetten geïnspireerd op een klassiek uurwerk van het merk van meer dan 60 jaar geleden en is de traditionele indeling van de wijzerplaat afgeleid van het ontwerp uit de jaren 40. , de vorm van de wijzer is een eerbetoon aan het Ref.1463 horloge uit de jaren 50. Cal.324 S Q (S staat voor kleine seconden, Q staat voor eeuwigdurende kalender) De automatische rotor van het uurwerk is gemaakt van 21K goud, de brugplaat heeft afgeronde afgeschuinde gepolijste randen, Genève-strepen en met goud verfraaide gravurepatronen, en de schroeven zijn ook gepolijst. De afgeschuinde getapte gaten hebben ook een gepolijste conus. Een dergelijke standaard van kunstenaarschap verdient de PP-markeringscertificering.

De vraag met drie vragen is een van de technisch meest lastige functies van de vele complexe functies van klokken en imitatie horloges, en het niveau van vakmanschap heeft het rijk van de kunst bereikt. De status van Patek Philippe vandaag is onlosmakelijk verbonden met zijn prestaties op het gebied van minutenrepeaters. Het Ref.5078R minute repeater-uurwerk belichaamt volledig de essentie van het Patek Philippe minute repeater-horloge. De Kal. R 27 PS zelfopwindende minutenrepetitie-beweging maakt gebruik van de “kerk”-gong, die twee keer zo lang is als de klassieke gong en bijna het horloge omringt. De beweging duurt twee weken om een voller, muzikaaler en sonore klokkenspel te produceren. Het bezit van een Patek Philippe-minutenrepeater wordt beschouwd als het ultieme streven van veel spelers.

Lange

Vergeleken met Zwitserse merken hebben Duitse horloges een kleiner keuzebereik en is de ontwerpstijl van het horloge relatief enkelvoudig, dus de moeilijkheidsgraad van afstuderen zal aanzienlijk worden verminderd. Lange wordt momenteel erkend als de “grote broer” van Duitse imitatie horloges. Op het gebied van geavanceerde uurwerken hebben de complexe modellen van Lange het potentieel om te concurreren met Patek Philippe op het gebied van procesontwerp en stapeling van technologie.

Het Zeitwerk tijd mechanisch horloge wordt door horlogevrienden “Uil” genoemd vanwege zijn unieke wijzerplaat. Het is het eerste automatische horloge dat de springende digitale weergavefunctie, constant vermogen en uurwijzer en minuut realiseert.De schijf springt tegelijkertijd. Als we goed naar de wijzerplaat kijken, kunnen we een Duitse zilveren spalk vinden die op een uil lijkt. Het horloge heeft een venster op 9 uur op de wijzerplaat om het uur weer te geven, en de corresponderende 3 uur positie aan de andere kant wordt gebruikt om de minuut weer te geven. , Om 6 uur wordt een onafhankelijke kleine secondewijzer geplaatst, gekoppeld aan de schroeven en saffierlagers op de “tijdbrug” in het midden; het brengt hoge erkenning.

De chronograaf uit de Lange 1815-serie maakt gebruik van een kolomwielbesturingssysteem, dat een flyback-functie en een pulsometerschaal heeft en de timingnauwkeurigheid tot 1/5 seconde kan regelen. De brugplaat en hefboomlobben van het Cal.L951 handmatig opwindbare uurwerk zijn met de hand gepolijst. De bovenste spalk is versierd met Glashütte-strepen, de onderste spalk is versierd met vissenschubben en de sling is voorzien van met de hand uitgesneden patronen. Het TOP-niveau is een ideaal “afstudeermodel”.

Samenvatting: Het is niet moeilijk om uit de "afstudeermodellen" op het forum te zien dat hoewel de eenheidsprijs niet de hoogste is van hetzelfde merk, al deze modellen onderscheidende kenmerken hebben en de connotatie van hun respectieve merken volledig demonstreren. Wegens beperkte ruimte worden hier slechts enkele representatieve producten weergegeven. Of het nu betaalbaar of high-end is, elk merk kan een "afstudeermodel" hebben. Dus wat is je afstudeergeld?