Wil Je Jonge Mensen Met Luxe Imitatie Horloges Plezieren?

De situatie die ik zie, is hoe robuuster het sterke merk op het gebied van luxe horloges, hoe zwakker de achtergestelde merken, en er is geen tussentijdse weg. In de afgelopen vijf jaar hebben solide en arme merken bijna hetzelfde gedaan, het initiatief nemen om dichter bij jonge mensen te komen en jongeren te plezieren.

Op basis van dit resultaat moet de marktrichting soms worden uitgevoerd naar de juiste of verkeerde strategie. Zelfs op het niveau van implementatie is er geen duidelijk bewijs dat solide merken het beter hebben gedaan.

De wielen van de tijd rollen naar voren en de estafettekokje van luxe consumptie is overgedragen van de jaren 80 aan de millennial- en z -generatie. Statistieken tonen aan dat meer dan 60%van de luxe kopers in China tussen de 20 en 35 liggen. Ze zijn opgegroeid in een gouden eeuw van sociaal drama en de snelle accumulatie van rijkdom. Veel jongeren hebben een ideale gezinsomgeving, krijgen een goede opleiding en kunnen deelnemen aan het tij van Get-Rich-snelheid, zoals internet, onroerend goed en financiële investeringen. Daarom zijn geavanceerde imitatie horloges een must-have-optie op hun boodschappenlijstje voldoende economische kracht om uit te geven aan luxe goederen.

Jongeren hebben de marketingstrategie van luxe goederen in China aanzienlijke uitdagingen opgeleverd. Hoewel ze ongekende mogelijkheden voor goede kansen hebben gecreëerd, hebben luxemanagers meer begrip nodig. Gelukkig, in de afgelopen tien jaar, dankzij de snelle ontwikkeling van mobiel internet en digitale branding, is China het meest ontwikkelde land ter wereld ter wereld geworden. Van de grootte van goederen, betaalmethoden tot logistieke diensten, van vroege Taobao en JD tot rente, de snel bewegende handen van Shang di Yin zijn een model geworden voor de ontwikkeling van wereldwijde e-commerce, die ook een grote hoeveelheid heeft verzameld Gegevens die moeilijk te tellen zijn. Daarom kunnen we de jonge consumentengroepen labelen, hun verbruiksgewoonten en voorkeuren vinden en essentiële ondersteuning bieden voor marketingmerken van marketing.

Er zijn twee primaire inkomstenbronnen van luxe consumptie. Een daarvan is de rijke tweede generatie. Consumptie hangt af van de subsidies van ouders en het formulier is voornamelijk vast pocketgeld. Hoewel de rijke leeftijd hoopt kinderen een beter leven te geven, wordt het met de voortgang van de tijd en de verandering van sociale concepten steeds meer terughoudend in de directe toepassing van geld. Daarom ondersteunen ze vaak de rijke tweede generatie niet. Zeg vrij. Het beheren van een vast maandelijks zakgeld is een populair middel geworden. Er wordt gezegd dat het gemiddelde niveau 5 tot 150.000 per maand is.

De andere is een jonge en hoog inkomen die zijn inspanningen heeft opgegeten, goed is opgeleid, succesvol ondernemerschap is, lid van het internet om een golf van rijkdom te creëren of in de financiële investeringsindustrie te werken.

Hoewel reguliere consumenten jonger zijn, zijn er ook enkele typische trends in de luxe horlogemarkt. We kunnen ook soortgelijke veranderingen in de industrie van luxe goederen dan horloges waarnemen.

Hoofdconcentratie

In tegenstelling tot consumenten in de jaren 70, zijn de Millennials en Generations meer bereid om hoofdmerken te kopen, zoals Rolex, Audemars Piguet, Omega, Cartier en IWC. Van de jaarlijkse merkverkoopranglijst van Zwitserland, is ook te zien dat het aandeel van de verkoop van hoofdmerken jaarlijks is toegenomen. Rolex is bijvoorbeeld bijna in de afgelopen vijf jaar toegenomen. Er zijn meer dan tien merken Swatch Group.

Differentiatie op twee niveaus

De vraag van jongeren naar klokken is veel verder dan de functie van de leestijd, maar als een van de sociale hulpmiddelen. Als onderdeel van het dragen vertegenwoordigt het horloge de economische kracht en de modesmaak van de drager. Bekijk historische verkoopgegevens laat zien dat jongeren slimme horloges kopen die worden vertegenwoordigd door Apple Watch of high-end traditionele horloges op meer dan 30.000 meer. Klassieke ogen tegen de goedkope prijs staan geconfronteerd met de passieve situatie van de markt onder de markt, en geen overdracht of een uitweg op dit moment.

Hoewel de luxe consumptiecapaciteit van jongeren hoog is, zijn ze vaak erg verspreid, hebben ze een breed scala aan interesses en hebben ze veel geld. Daarom is het budget dat uiteindelijk op high-end horloges valt minimaal. Met de toename van de leeftijd moeten de belangen van consumenten zijn onderscheiden. Sommige mensen houden van auto’s, sommige liefdeshorloges en sommige mensen houden van reizen. Mensen zijn geleidelijk ontwikkeld van Special Blog Love to Love. Daarom groep. Ze zijn relatief volwassen en geven herhaaldelijk geld uit aan het kopen van horloges, maar deze groep is meestal niet jong.

Veel jonge mensen om me heen zullen ervoor kiezen om een high-end horloge te kopen, zoals Rolex of publiek. Ze maken zich geen zorgen over andere merken en keren pas terug naar de horlogewinkel kort na het kopen ervan. De look is niet zozeer persoonlijkheid voor hen als een sociaal hulpmiddel. Het is noodzakelijk maar niet voordelig. Daarom is het kiezen van een bekende en dure explosie zelfs genoeg in deze categorie.

Daarom is het gemakkelijk te begrijpen dat de consumptie van jongeren op luxe horloges meer geconcentreerd is in plaats van verspreid en gepersonaliseerd. Op basis van het aantal hoofdtaapmerken ondernemen ze efficiënt een aanzienlijk deel van de koopkracht, waardoor alleen een smalle ruimte overblijft, waardoor alle andere merken kunnen concurreren en uiteindelijk doodgegooid zijn. Helaas zal de markt niet worden verzacht en veranderd vanwege het harde werk.

Tegelijkertijd is het moeilijk om de positionering van het merk te veranderen, wat bijna een missie onmogelijk is. Veel merken hebben geprobeerd hun traditionele positionering te veranderen om aan de behoeften van jonge consumenten te voldoen. Over het algemeen zijn er twee mogelijke praktijken.

Verander het product

Bijvoorbeeld, het lanceren van een nieuwe sportreeks of veranderende marketingfocus op de Sports Series -producten, kan de Captain Cook (Captain Cook) van de Radar als een van de vertegenwoordigers worden beschouwd. De lancering van Captain Cook wordt op grote schaal verwelkomd door jongeren op basis van sport- en vrijetijdshorloges. Veranderingen zijn echter niet altijd soepel en hun tweelingbroers zijn tegelijkertijd “uitgedaagd” als “kansen”. Het maken van een nieuwe productreeks is niet van de ene op de andere dag. De ontwikkeling van marketingpromotie en productdiepte vereist een korte tijd. Een ander gebied voor verbetering is dat de voortgang van de sportserie een uitdaging is om de uitgebreide herziening van merkkracht te stimuleren, omdat de nieuwe reeks lanceringen alleen de trend volgen. Het moet innovatiever zijn en het merk heeft sportgenen nodig.

Reorganiseren

Verken de toegangsprijs van het product om meer jonge mensen aan te trekken om te kopen. Op korte termijn kan het bedrag worden verhoogd. Toch zal het op de lange termijn van invloed zijn op de prijspositionering van het merk en een bepaalde psychologische impact hebben op potentiële gasten van conventionele prijsproducten.

Afgaande op de huidige bekende marktpraktijk, kunnen merken succesvoller worden door de vergroting van hun voordelen te vergroten – de inspanningen in de Super Fighter -serie. Maar om jonge consumenten te winnen door veranderingen in merkpositionering, is er geen precedent voor succes.

Het internet heeft in realtime enorme hoeveelheden informatie gemaakt, dus we hadden ooit gehoopt dat het vandaag een echt vlakke en transparante wereld zou zijn. Maar dit is niet het geval. De geavanceerde algoritmefunctie in het tijdperk van big data maakt de primaire informatie herhaaldelijk bovenaan. De secundaire informatie is onbeheerd en verdwijnt aan het grote einde van de internetwereld. De gevolgen van deze realiteit zijn het ontbreken van en verdwijning van onafhankelijk denken en de keuze van commerciële consumptie.

Wanneer u talloze sociale media ziet, prijzen de producten van de hoofdmerken (andere informatiemerken zijn geen verkeer, noch op basis van algoritmen of gebrek aan ondersteuning voor marktinvesteringen), is de onderbewuste reactie van consumenten dat ik niet meer keuzes heb, dus ” Eén voor iedereen “kan consumenten helpen een aankoopbeslissing snel te nemen. Bekijk enthousiastelingen begrijpen dat de “arbeid” in de “één en voor iedereen” hier verwijst naar Rolex.

Modevelden, zoals de kleding- en tasindustrie, zijn het belangrijkste slagveld voor luxe goederen om te vechten voor jonge consumenten. Bovendien onderzoekt het merk ook actief nieuwe soorten communicatie met jongeren, waaronder het gebruik van het gezamenlijke merk om explosieve modellen te maken of samen te werken met bekende artiesten om een spraakmakende en dure artiestenreeks te lanceren. Deze praktijken zijn succesvol in de mode -industrie en zijn voor veel merken het verkeerswachtwoord geworden.

De horloge -industrie is relatief traditioneel en conservatief. Van het marketingmodel van het merk tot de wijzigingen in de aankoopvoorkeuren van gasten, ze zijn zo traag als slakken op bomen. Daarom, toen het horlogemerk merkte dat jongeren de toonaangevende consument werden, veranderden ze hun producten en positionering om jonge mensen aan te trekken, maar ze ontdekten dat ze in een nieuwe vreemde cirkel vielen. Jongeren moeten hiervoor verhuizen, en goedverkopende merken en producten zijn nog steeds de merken en producten die eerder zijn verkocht. Net zoals de “post-90s Li Ning” de post-90s niet aantrekken, hield het horlogemerk het actief tevreden of versterkte hij de gunst van jonge consumenten. Het is net als een enkele liefde, die geen echte empathie veroorzaakt, maar het is gemakkelijk om mensen te werven. De jonge en rijke consumentengroepen volgen de trend van de andere manier of komen erachter om erachter te komen, waardoor veel luxemerken ook worden verduidelijkt.

Hoewel een uitgebreide analyse vereist is tijdens de herinschrijving, is een van de vragen die moeten worden ondervraagd: in het verleden zoveel, is er een compromis?

Green Blini-serie, multifunctionele timing met één knop, beperkt tot 100

Creëer iconische producten, houd je aan de oorspronkelijke stijl van het merk en lik de hond niet als een hond om de jonge consumentengroepen te plezieren, maar bouw tegelijkertijd het prachtige imago van hun merk in hun hart op. Stellingen die serieus moeten worden overwogen.

Ik bedoel, hoewel luxemerken hebben erkend dat jonge etnische groepen het hoofdorgaan zijn geworden om de groei van luxe goederen te ondersteunen, leveren ze ook geen moeite om dichter bij de jonge etnische groepen te komen en hun best te doen om hun gunst te winnen. Ongekende wijzigingen hebben geen positieve resultaten opgeleverd en hebben ook geen significantere veranderingen in de markt gebracht. Deze zwakte bevindt zich voornamelijk op het gebied van hoogwaardige horloges.