2023 Baume & Mercier Selection-horloges Voor Het Midherfstfestival, Imitatie Horloges

‘Mijn ogen zijn zo arm dat de Huaihai-zee zo vol is als zilver, en duizenden regenbogen verzorgen parels. Als er geen maandeur aan de hemel is, zullen de takken van de osmanthus het westwaartse wiel beschadigen.’

Het maanlicht beweegt de wolken en deelt de schoonheid van de maan duizenden kilometers uit elkaar. Maak een afspraak met de heldere maan en herenig om je pols. Baume & Mercier heeft vier unieke en stijlvolle Baumatic maanfasehorloges met perfecte betekenissen geselecteerd en gebruikt het zelfgemaakte stabiele uurwerk van het merk om u te begeleiden. Breng romantiek om je pols en deel het volle maanmoment met je. Imitatie horloges.

Omarm het maanlicht en zet de “gouden” herfstperfectie voort.

De wassende maan brengt jeugd, en dit is een mooie tijd. De nevel is eeuwig en de heldere maan arriveert zoals beloofd. Het stille maanlicht is als gebroken zilver, een oogverblindende schoonheid die op de aarde schijnt en een blijvende romantiek. De verfijndheid van de tijd is vermengd met de kleur van het horloge, waardoor de kostbaarheid en charme van de tijd worden benadrukt naarmate de seconden verstrijken. Houd een straal maanlicht om je pols en blijf gouden perfectie schrijven.

Het verandert in goud om de pols en schittert op de hereniging van mensen. Baume & Mercier Riviera-serie Baumatic eeuwigdurende kalenderhorloge 10742 maakt gebruik van een twaalfhoekige roestvrijstalen kast van 40 mm om de eenvoud en puurheid van lijnen te benadrukken. De vergulde verticale zongeborstelde wijzerplaat combineert retrokunst en moderne smaak, waardoor de tijd de eeuwigheid kan temperen en de tederheid van de tijd kan onthullen. De eeuwigdurende kalenderweergavefunctie heeft de veranderingen van de jaren doorstaan en heeft de aanhoudende herfststemming gegrift. Het gepolijste vergulde maanfase-display is gecombineerd met een blauw gelakte achtergrond om diepe romantiek aan de nachtelijke hemel te laten zien in de naam van de maan. Uitgerust met een Baumatic-uurwerk dat stabiel loopt en super antimagnetisch is, kan het een gangreserve van vijf dagen bieden en perfectie op de pols graveren.

De “volle” maan staat aan de hemel en al je wensen komen uit.

De herfstwind houdt de maan vast, de ochtend en de avond worden herenigd, de mist verspreidt zich en de stromende wolken verbergen zich. Het maanlicht scheidde de wolken en de man en de maan herenigden zich. Zelfs als we naar uitgestrekte bergen en rivieren reizen, willen we toch samen genieten van de heldere maan aan de hemel. Als het maanlicht precies goed is, doe je het reüniehorloge af en versier je het om je pols; geef de tijd vorm en koester de romantiek van het uurwerken. De geur van kaneel krult zich op en de maan vult de wereld, eindeloos ronddraaiend met eindeloze perfectie.

Net als een volle maan verwelkomt het de hereniging van alle dingen. Baume & Mercier Clifton-serie Baumatic datum- en maanfasehorloge M0A10736 draagt de perfectie ter wereld met een ronde kast van 39 mm. De korrelige gebroken witte wijzerplaat en de slakvormige vergulde ring reproduceren de charme van de tijd onder de unieke datumschikking. De 18K roségouden kast en kroon verfraaien de reünietijd met glanzend gouden licht. De gepolijste vergulde maanfaseschijf, met een zwarte lakafwerking als achtergrond, verfraait de heldere nacht. De data zijn verspreid over een vergulde ring versierd met prachtige slakpatronen en gepolijst met diamanten, die de tijd en gedachten tellen. De vierkante bruine krokodillenleren snelsluiting benadrukt de elegantie van puurheid.

Bekijk de schaduwen van de wolken en geniet van de stille maan.

Het rustige grijs is besmeurd met maanlicht aan de hemel en verfraait de romantiek van de sterren in de wereld. Terwijl ik de stromende wolken opzij duwde, ving ik een glimp op van het wazige maanlicht. Geniet in volledige stilte van de rust ’s nachts en bewonder de schaduwen van de wolken en het maanlicht. De stroom van licht en schaduw is gevuld met het heldere licht van de wereld, repliceert de gevlekte jaren en de kilheid van de tijd, onderzoekt de zachtheid van licht en schaduw en interpreteert de schaal van de tijd.

Kijk door de wolken om de maan te zien en verken het zilveren maanlicht. Baume & Mercier Riviera Baumatic Moon Phase Watch 10681 interpreteert uitstekende esthetiek om de pols en benadrukt de elegante stijl. De zongesatineerde gelakte zandkleurige wijzerplaat van 43 mm is bekleed met een donkergrijze rand, die elegantie en diepte combineert, als een woestijn die glinstert van zilver onder het maanlicht. Uitgerust met een gepolijste, gerhodineerde maanfaseschijf op 6 uur, met een grijze gelakte achtergrond, kun je naar de herfstnacht in de diepe hemel luisteren en naar de maan en de sterren kijken. Het Romeinse cijfer en de tijdschalen op 3 en 9 uur zijn bedekt met een lichtgevende laag die lijkt op een lichtstraal die de grenzeloze sterrenhemel opvangt en het mysterie verfraait. De grijze rubberen band is beschilderd met canvas en combineert grit, vrijheid, elegantie en vrije tijd.

Stel je de heldere herfstnacht voor terwijl je droomt van de sterren en de maan.

De herfstnacht is enigszins fantastisch, begeleid door de sterren aan de hemel. De melkweg is vol romantiek; omhels het maanlicht in je armen en luister naar het gefluister van de herfstwind. Profiteer van de heldere herfstnacht, neem een vleugje nachtlicht mee en omhels de sterren in je dromen. In de dag- en nachtcyclus wordt de verandering van de seizoenen weergegeven met een uurwerk om de pols. Terwijl de tijd tikt, wacht je rustig tot je in slaap valt onder het maanlicht. Een aanraking van de nachtelijke hemel om je pols kan de rust beschermen en je een moment van stabiliteit brengen.

Luister naar het gefluister van de avondbries en val in slaap terwijl je naar de nachtelijke hemel kijkt. Baume & Mercier Clifton BAUMATIC dag-datum- en maanfasehorloge 10725 weerspiegelt de vredige nachtelijke hemel op de 42 mm wijzerplaat met blauwe kleurverloop. Onder de transparante spiegel van gerookt grijs saffierkristal toont de gepolijste, gerhodineerde maanfaseschijf om zes uur de sterren, die de winst en het verlies van de maan weerspiegelen, helder schijnend. Het Baumatic-uurwerk werkt stabiel, met een gangreserve van maximaal 5 dagen (120 uur) en antimagnetische bescherming, waardoor het gezelschap blijft als een sterrennacht.

‘De schemerwolken zijn allemaal verdwenen en stromen over van de kou, en de zilveren man draait de jadeplaat stilletjes rond.’ Het Midherfstfestival is hier, zoals beloofd. Als de bloemen bloeien en de maan vol is, geniet dan van het prachtige maanlicht en stuur je gedachten naar je pols. Een gepassioneerd Mid-Autumn Festival, ik wens dat al je wensen uitkomen en geniet van het “Shi”-moment bij volle maan.