Bang Om Een Nep Replica Rolex Horloge Te Kopen?

Ik weet niet of je een vriend (en eventueel jezelf) hebt met hoogwaardige goederen prijs slechte vervalsingen gekocht; Kleine make-up wordt vaak gehoord dergelijke dingen gebeuren (die in de cirkel van de tafel kunnen zijn om lang te blijven) als je een beroemd merk replica Rolex horloge kocht voor een paar honderd wanneer is nep horloge kleine make-up is niet te zeggen wat, tenslotte, niemand is een dwaas, allemaal weten dat het een nep tafel is, De sleutel is dat veel mensen de werkelijke prijs gebruiken om de nep tafel te kopen is een beetje van het verleden.

Vandaag Xiaobian om met u te praten over hoe Rolex te identificeren als waar of vals; Misschien zullen sommige mensen vragen waarom ze Rolex kiezen omdat ze de tafel kennen, en de meesten zien de tafelmensen niet zoals Rolex, en de hoge populariteit maakt het tot de imitatie van de tafelzakelijke favoriet, volgende Xiaobian om te zeggen hoe eenvoudig replica Rolex te identificeren.

1. kijk naar het certificaat

De meest directe manier om een nep Rolex te herkennen is om te kijken of er een standaard certificaat is. Een gekwalificeerde Rolex kan zeker niet in twijfel worden getrokken over de echtheid van het certificaat. Sommige vervalsers hebben altijd geprobeerd om referenties te vervalsen, maar de echte waren afgeschreven papier voor 2007 en zijn nu bijgewerkt tot harde plastic credit letters, een detail niet verloren bij horlogeliefhebbers.

2. Kijk naar het logo van de wijzerplaat

Het logo van de echte is dun en transparant, terwijl de nep replica Rolex kroon groot is, de tekst dikker is en de verbinding van de armband ook uitvoeriger is.

De karakters en kronen van nepRolex zijn minder nauwkeurig dan de authentieke, en de schrijflijn van de karakters vereist goede ambachtslieden en geavanceerde technische ondersteuning, dus de nepRolex is onmogelijk te bereiken.

3. Dial glas

Nieuwe Rolex modellen van de afgelopen jaren hebben een lasergemaakt kroonlogo aan de buitenkant van het glas om zes uur. Dit logo is niet erg gemakkelijk te zien; U moet het horloge kantelen in een bepaalde hoek om te zien; Het Rolex nummer is zes cijfers, en alle hebben dit lasergemaakte logo.

Iedereen zijn aandacht nodig. Sommige nep replica Rolex begint ook laserscaneffecten te maken, maar het namaakRolex “lasereffect” zal veel zijn, zoals laservlekken en grote vormen, zelfs flatterende look kan worden gevonden, enzovoort, en authentieke Rolexes, zorgvuldige observatie is moeilijk te vinden, maar moet aandacht besteden aan sommige van de oude Rolex horloges kan geen laser anti-namaak markering.

4. getallen

Elk echt Rolex horloge heeft een uniek nummer wanneer het de fabriek verlaat, meestal tussen de oren. Om kosten te besparen, is het nummer van elke partij hetzelfde. Als je naar internet gaat en veel horloges met hetzelfde nummer vindt, betekent dit dat het een nephorloge is.

5. Maak de kroonaanpassingstijd los

Wanneer je de kroon losmaakt om de datum aan te passen, begint de daadwerkelijke bevalling om zes uur, niet om twaalf uur. Zeer weinig nep Rolexes kunnen dit repliceren.

6. Controleer de achterkant van de koffer

Geen enkel huidig replica Rolex horloge heeft een heldere achterkant, dus als uw horloge toevallig zo is, zijn er maar twee mogelijkheden: het is een nep Rolex of een onbetaalbaar museumstuk.

7. Controlegegevens

Algemene nep Rolex horlogeband artistiek is ruw, vooral tussen het goud is prominenter, er zal vergulde randverwerking beter kunnen zijn. Tussen de echte gouden horlogeband in het geval van buigen is het gedeelte dik, de dikte is niet uniform en de dikte van de nep is hetzelfde.

Rolex horloges zijn perfect; Als er gebreken zijn, mag u geen replica Rolex dragen, om nog maar te zwijgen van de grootte van het verschil.