Breitling Kerstman Actieteam, Imitatie Horloges

Aan het einde van het kleurrijke jaar wordt de jaarvolgorde vernieuwd, verlichten de lantaarns de met zilver bedekte winter en geven de kerstliederen overal een vrolijke sfeer aan de winter. Het Breitling Santa Claus Action Team heeft een mysterieuze blauwe geschenkdoos bij zich, of het nu in de lucht is, op de golven rijdt of er overheen raast, en overal hoogwaardige uurwerken meeneemt om op tijd voor verrassingen te zorgen. Volg Breitling en beleef grenzeloze avonturen en reis “zee, land en lucht”!

De zoete klokken speelden de kerstmuziek en de lichte vleugels vlogen over de kerststerrennacht. De Avenger B01 Chronograph 44 heeft een blauwe wijzerplaat, een leren band in dezelfde kleur en een robuust zelfgemaakt Breitling horloge. Eén beweging, geboren voor avontuur, kan je ook vergezellen tijdens het vliegen in de heldere kerstnachthemel. De Navitimer Aviation Chronograph B01 Chronograph 43 heeft een duidelijke zwart-witte wijzerplaat met de iconische ronde rekenliniaal van het merk. Aan de pols is een gepolijste en matte zilveren kettingband met zeven delen bevestigd, die op winteravonden bloeit met klassieke charme. Imitatie horloges.

Rooster kalkoen en maak peperkoek, verwarm de open haard met glühwein en vang een glimp op van de Kerstman die bij het raam surft. Het superocean automatische mechanische horloge 6 heeft een witte wijzerplaat met een krasbestendige keramische lunette ingelegd met dezelfde kleur. Het hele lichaam is wit en weerspiegelt het prachtige sneeuwtafereel. De licht oranje secondewijzer en rubberen band dragen bij aan de vitaliteit. Het Superocean Heritage B20 automatische mechanische horloge 42 combineert op slimme wijze de ontwerpinspiratie van het originele horloge uit de jaren vijftig met hedendaagse hoogwaardige materialen. De glanzende groene wijzerplaat wekt vitaliteit en nodigt uit tot “groen” met Kerstmis.

De kerstboomtakken zijn versierd met kleurrijke versieringen en retro motorfietsen rijden door de witte sneeuw. Het B01Deus-horloge uit de TOPTime-serie zet het ongelooflijke gevoel van een raceklok voort met een kleine zwarte wijzerplaat, kleine witte wijzerplaten en een snelheidsschaal. De buitenste ring is versierd met opvallend rood en oranje, en de centrale chronograafwijzer heeft de vorm van een rood licht, waardoor de kerstfantasie wordt verlicht. Nacht. Het chronomat mechanische chronograaf automatische horloge 6 heeft doorschijnende diamanten ingelegd op de ring en de weegschaal en een tweekleurige gouden band. De oogverblindende schittering maakt het een uitdaging om je ogen af te wenden en zo de gouden kerstfantasie op gang te brengen.