Bulgari Brengt Een Nieuw Divas’dream Peacock Marquetry-horloge Uit, Replica Watches

Het Dream Peacock-horloge van BVLGARI Divas opent een nieuw hoofdstuk, waarbij gebruik wordt gemaakt van fijne inlegtechnologie om drie unieke meesterwerken te lanceren. De pauw is een van Bvlgari’s klassieke, heldere, charmante en betoverende dierenafbeeldingen. Bulgari’s nieuwe Divas’ Dream Peacock-horloge is een eerbetoon aan de aangeboren adel en elegantie van de pauw. De drie nieuwe werken erven de ingenieuze vaardigheden van het merk op het gebied van sieraden, vakmanschap en complexe functionele horloges en demonstreren de innovatieve mix van elegante stijl en voortreffelijk vakmanschap. Replica watches.

In 2017 werd het Divas’ Dream Peacock-horloge officieel gelanceerd. In dit verband vermeldde de heer Jean-Christophe Babin, CEO van Bulgari, in het boek “Beyond Time” dat het de creatieve reis van het merk volgt: “Het markeert het begin van Bulgari’s creatieve reis.” Li tilt het vakmanschap van Zwitserse meesters naar een geheel nieuw niveau.” Deze serie haalt ontwerpinspiratie uit Bulgari’s diepe erfgoed, kleurrijke creativiteit en vakmanschap en schrijft een nieuw hoofdstuk in het horloge door de schoonheid van de pauw, waarbij de schoonheid en pracht van dit prachtige wezen.

De pauwafbeelding die wordt gebruikt in het Divas Dream Peacock-horloge is een van Bulgari’s klassieke dierenafbeeldingen. In Bvlgari’s dierenbeelden is de slang (“Serpenti” in het Italiaans) mysterieus en charmant, kronkelend om de pols en kronkelend; de pauw (“Pavone” in het Italiaans) heeft zijdeachtige en delicate veren. Open je vleugels en spreid je vleugels met een sierlijke houding, waarmee je je zelfvertrouwen en genialiteit laat zien. De pauw opent zijn staart en schetst prachtige arabesken en elegante rondingen, die doen denken aan Bulgari’s iconische ontwerpelement: het mozaïekpatroon van de Thermen van Caracalla in Rome.

Bulgari beheerst de voortreffelijke insteltechnologie sinds de jaren zeventig en past deze vervolgens toe bij de horlogeproductie: het klassieke Divas’ Dream Peacock Dischi horloge heeft geen uurmarkeringen en is uitgerust met een automatisch uurwerk met een pauw. De met veren ingelegde wijzerplaat combineert op slimme wijze mechanische horlogetechnieken met inlegwerk. De wijzerplaat van het Divas Dream Peacock Diamonds-horloge is versierd met Bulgari’s iconische waaiervormige patroon, dat ook is geïnspireerd op het decoratieve mozaïekpatroon van de Thermen van Caracalla in Rome. Pauwen zijn een veel voorkomend verschijnsel in de glorieuze geschiedenis. In het oude Egypte was de pauw een krachtig symbool. In de Romeinse mythologie was Juno, de vrouw van de god Jupiter, er ook nauw mee verwant.

Tegenwoordig verwelkomt het Divas’Dream Peacock-horloge drie nieuwe meesterwerken: het Divas’Dream Peacock-horloge met vogelveren met fijne instelling, het Divas’Dream Peacock-parelmoerhorloge met fijne instelling, en de Divas die onmiddellijke springuren en retrograde minutenweergave biedt. . ‘Dream Peacock Retrograde horloge met fijne rand. Het nieuwe werk concentreert zich op de schoonheid van Bulgari’s vakmanschap in inlegwerk, in navolging van de zeldzame mozaïekpatronen uit het oude Rome. Daaronder bevindt zich het Divas’ Dream Peacock retrograde fijn afgestelde horloge, dat prachtig en intelligent is. De wijzerplaat is 18K roségoud, ingelegd met briljante diamanten en verfraaid met aventurijn en malachiet.

Het Dream Peacock Feather Fine Inlay Watch van Bvlgari Divas is ontworpen om de prachtige veren waarmee de blauwe pauw is geboren te vieren. De 12 veren op de wijzerplaat bloeien schitterend en het ‘oogvormige patroon’ op de pauwenveren symboliseert wijsheid. Deze veren worden verkregen uit de natuurlijk gevallen veren van pauwen. Ambachtslieden verzamelen ze zorgvuldig, selecteren degene met ongebruikelijke kleuren en texturen en gebruiken fijne inlegtechnologie om ze op de wijzerplaat te plaatsen. Inlegwerk is een eeuwenoude techniek die in Italië werd gebruikt tijdens de Renaissance en een nieuw leven inluidde onder de promotie van Bulgari in de jaren zeventig. Hoewel inlegwerk slechts eenvoudig gereedschap vereist, zoals vergrootglazen, pincetten, messen en scharen, is het proces zeer delicaat en duurt het meerdere dagen. Elke veer wordt behandeld met een oude koperen stoommachine om de oorspronkelijke natuurlijke glans te herstellen. Vervolgens hebben ambachtslieden de veren geknipt, in elkaar gezet, gelijmd en opnieuw uitgesneden om een mozaïekpatroon te creëren dat glinstert als zijde.

Het Dream Peacock fijngezette parelmoerhorloge van Bvlgari Divas schetst de nobele contouren van een pauw in 18K roségoud en parelmoer. De waaiervormige veren van de pauw lopen over de onderste helft van de wijzerplaat, zijn kop is versierd met een cluster van kuifveren en zijn snavel is gemaakt van 18K roségoud. Daartegenover staat een delicate witte parelmoeren achtergrond gegraveerd met verschillende radiale decoratieve lijnen om de meerdere symbolische betekenissen van de prachtige pauw te benadrukken, namelijk rijkdom, bescherming en wijsheid. De staartveren van de pauw zijn ontworpen om levendig en dynamisch te zijn, zoals een nachtelijke hemel vol sterren. Parelmoer is een kwetsbaar materiaal, dus het inlegwerk ervan vereist een uitzonderlijk hoog vakmanschap. Eerst zullen Bulgari-ambachtslieden verschillende tinten blauw pigment op de achterkant van het parelmoer schilderen, het vervolgens fijn snijden en het ten slotte in de groeven inbedden die op de wijzerplaat zijn gegraveerd. Parelmoer is een geschenk uit de zee. Nadat de ambachtslieden het met 18-karaats roségoud hadden omlijnd, vormde het een prachtige vlakke inleglay-out, waardoor de natuurlijke luminescentie van de diepe oceaan zichtbaar werd.

Het Dream Peacock retrograde fijngezette horloge van Bulgari Divas combineert op slimme wijze horlogevaardigheden en sieradenvakmanschap om een prachtige pauw levendig op de wijzerplaat te presenteren. Het koepelvormige saffierkristal dat boven de pauw hangt, is geïnspireerd op de iconische convexe cabochonsnede die Bulgari sinds de jaren vijftig gebruikt. Dankzij de fijne 3D-inlegtechnologie strekken de waaiervormige staartveren van de pauw zich op natuurlijke wijze uit, en het complexe en verfijnde verenontwerp benadrukt de klassieke schoonheid van de houding van de pauw. De details van de componenten zijn voortreffelijk gebogen om een naadloze en vlakke inleglay-out te vormen en zijn verfraaid met 18K roségoud, sneeuwvlok pavé-diamanten, Aventurijn en malachiet om de prachtige houding van de pauw nog beter te benadrukken. De rijke groene kleur van malachiet is diep en toont de nobelheid en elegantie van de pauw. In het oude Rome werd malachiet beschouwd als een beschermende steen om ongeluk te voorkomen. De oorsprong van de naam Aventurijn houdt verband met het woord ‘ongeluk’ omdat het ‘per ongeluk’ (‘per avontuur’ in het Italiaans) werd uitgevonden op het eiland Murano in de 14e eeuw. De uitvinding van Aventurijn bevestigde ook nogmaals de vele zeldzame ambachten in Italië.

Het productieproces van het Divas’ Dream Peacock retrograde fijn afgestelde horloge is zeer complex en het kostte een jaar van onderzoek en ontwikkeling en herhaalde iteraties. Het nieuwe horloge maakt gebruik van een uniek uurwerkmechanisme, gebaseerd op Bulgari’s zelfgemaakte uurwerk BVL 262, dat Bulgari’s uitmuntende uurwerkvaardigheden volledig demonstreert. Het venster om 12.00 uur op de wijzerplaat geeft de springuren weer. De minuten worden aangegeven door een retrograde wijzer in de bovenste helft van de wijzerplaat. Om te voorkomen dat de tijdsweergave wordt bedekt, zijn de handgrepen van de wijzers gemaakt van transparant saffier, terwijl de toppen van de wijzers van metaal zijn gemaakt. Tenslotte is de kroon sprankelend met cabochon-geslepen tsavoriet en vormt een aanvulling op de smaragdgroene pauwogen, waardoor glans wordt toegevoegd aan dit elegante uurwerk.

De pauw is een van Bvlgari’s klassieke dierenafbeeldingen. De drie nieuwe Divas’ Dream Peacock-horloges prijzen de schoonheid van de pauw en presenteren op briljante wijze de lange sieradenoorsprong van de Italiaanse familie Bvlgari. Zoals de heer Jean-Christophe Babin zei in het boek ‘Beyond Time’: ‘Ons merkbedrijf is ontstaan uit het maken van sieraden, wat de voortreffelijke combinatie is van gouden materialen en kostbare edelstenen. Samen bereiken we de kunst van prachtig werk.’