Carl F. Bucherer Beperkte Editie Ter Ere Van Het 135-jarig Jubileum, Replica Watches

Begin 2023 lanceerde Carl F. Bucherer een unieke minute repeater-trilogie: de 135e jubileumeditie van de Manero Minute Repeater Watch (Manero Minute Repeater Anniversary) om hulde te brengen aan het 135-jarig jubileum van het merk. De uitstekende erfenis en minutenrepeater gaat door terwijl hij op het punt staat zijn 136e jaar in te gaan. Carl F. Bucherer presenteert opnieuw drie nieuwe limited edition minutenrepeaterhorloges, die traditioneel vakmanschap en moderne materialen interpreteren met een eigentijdse stijl.

De tweede interpretatie van de 135e jubileumeditie van de Manero Minute Repeater Watch vertegenwoordigt niet alleen het toppunt van de voortreffelijke technologie van Bucherer, maar is ook uitgerust met een ultracomplex uurwerk met drie buitenranden met geavanceerde complexe functies en belichaamt ook de geest van voortdurende verbetering. De merkgeest streeft ernaar om voorop te blijven lopen in de voorhoede van deze tijd.

Elk horloge is beperkt tot één en heeft een automatisch opwindsysteem, een externe minutenrepeater-fijnafstemmer en een hangende tourbillon. Het maakt gebruik van het CFBMR3000-uurwerk dat onafhankelijk is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd door Bucherer. Dit uurwerk bestaat uit 617 onderdelen en is sinds de release zes jaar lang continu geoptimaliseerd en verbeterd. Bucherer-ambachtslieden besteden elke CFBMR3000-beweging. Het duurde meer dan 60 uur om de montage te voltooien, wat de complexiteit ervan aantoont. Replica watches.

Het volledige zicht op het uurwerk kan worden gewaardeerd door de achterkant van de kast van saffierkristal, dankzij de driekantige complicatie die de horloge-expertise van het merk symboliseert. Het heeft een 18K gouden tweeweg-oscillerend gewicht en een automatisch opwindsysteem aan de buitenrand. Het oscillerende gewicht is gekleurd zodat het overeenkomt met de kleur van elk horloge. De iconische hangende tourbillon van Carl F. Bucherer: De tourbillon is niet op de hoofdplaat van het uurwerk geïnstalleerd en ook niet verbonden met de bovenplaat alsof hij in de lucht hangt. Bucherer installeerde op unieke wijze de tourbillon om 12.00 uur in plaats van de traditionele positie van 6 uur.

De externe minutenrepeater-fijnafstemmer regelt het tijdritme van de hamer en slaat op de twee gongs om de uren, kwartieren en minuten te laten klinken. Een goede tijdwaarneming is een van de meest complexe technologieën in de horlogewereld. Carl F. Bucherer heeft deze complexe functie meer functies gegeven. In tegenstelling tot andere soortgelijke mechanische apparaten zijn de componenten van de minutenrepeater zichtbaar op de wijzerplaat:
De trimmer staat op 6 uur.
De hamer bevindt zich onderaan.
De ronde gong omringt de binnenrand van de kast.
Deze zeldzame constructies tonen de savoir-faire en durf van het merk. Er is nog een detail: gasten die deze serie horloges bezitten, kunnen de graveerinhoud in het aangewezen horlogegebied aanpassen om een uniek persoonlijk teken aan het horloge toe te voegen.

De nieuwe producten worden aan het publiek gepresenteerd met prachtige gedurfde kleurontwerpen, allemaal met 18K roségouden kasten, en de ring is ingelegd met 40 baguette-geslepen edelstenen. De drie werken zijn voorzien van verschillende edelstenen:
De blauwe is versierd met 40 saffieren (totaalgewicht 4,7 karaat).
De groene is versierd met 40 tsavorieten (totaalgewicht 4,7 karaat).
De paarse is versierd met 40 amethisten (totaalgewicht 3,1 karaat).
18K roségouden wijzerplaat met kleurovergang, 8-uursmarkeringen bezet met 0,3-karaats baguette-geslepen diamanten en 18K gouden wijzers. Elke edelsteen is op natuurlijke wijze gevormd, heeft een natuurlijke kleur en is uniek. Het is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alle edelstenen en de kleur van de wijzerplaat slim op elkaar zijn afgestemd en schitteren. De horloges hebben hoogwaardige stoffen banden en 18K roségouden vouwsluitingen.

De 135e jubileumeditie van de Manero Minute Repeater Watch belichaamt de filosofie waar Carl F. Bucherer sinds het begin aan vasthoudt: doorzettingsvermogen en voortdurende verbetering. Het eigentijdse ontwerp is een eerbetoon aan de verfijnde uurwerken en presenteert een nieuw imago van het traditionele horlogemerk.