GP Girard-Perregaux Schrijft De Legende Van De Liefde, Replica Horloges

Ruim twee eeuwen geleden trouwden Constant Girard en Marie Perregaux. Hun harten waren in liefde met elkaar verweven. Ze combineerden hun achternamen en richtten ‘Girard-Perregaux’ op, het enige horlogemerk dat al honderden jaren naar de achternamen van het echtpaar is vernoemd in de Zwitserse horlogerie. Tijdens de Chinese Valentijnsdag dringt romantiek door tot in de diepten van de tijd. GP Girard-Perregaux selecteert de replica horloges uit de Golden Bridge- en Laurel-serie om met ingenieuze uurwerken het hoofdstuk over de liefde verder te schrijven.

Overgeërfd door liefde worden bruggen romantisch.

Met de steun van zijn vrouw Maria creëerde Constant in 1867 de eerste tourbillon met drie bruggen. Het uurwerk van dit zakhorloge was uitgerust met drie parallel aan elkaar geplaatste nieuwzilveren bruggen. De unieke structuur integreert alle complexe componenten, waardoor tourbillon-horloges ongekende esthetische kwaliteiten krijgen. In 1889 won Constants grote meesterwerk “La Esmeralda Tourbillon met drie gouden bruggen” de gouden medaille op de Wereldtentoonstelling van Parijs. Het uit liefde geboren horloge “Girard-Perregaux” is sindsdien bekend geworden in de wereld. De tourbillon met drie gouden bruggen is tot op de dag van vandaag doorgegeven met voortreffelijke uurwerkvaardigheden en buitengewone ontwerpesthetiek. De gouden brug, wat betekent het lot verbinden en de knoop doorhakken, is een onvergetelijke herinnering voor geliefden geworden – de perfecte keuze voor genegenheid.

Three Gold Bridges Tourbillon Ruby Heart-horloge

Ook het tourbillonframe van de lier verwijst naar het oorspronkelijk door Constant ontworpen prototype. De nauwkeurigheid bedraagt één omwenteling per minuut en het handwiel trilt 21.600 keer per uur (3 Hz). Het belichaamt het niet-aflatende streven van Girard-Perregaux naar precisiehorloges en blijft de legende van de liefde schrijven in de lange rivier des tijds.

Het romantische liefdesverhaal van de oprichter van het merk inspireert het ontwerp van het Three Gold Bridges Tourbillon Ruby Heart horloge. De wijzerplaat is gemaakt van robijnrode harten en is rijk aan details, waardoor de schoonheid van de Drie Gouden Bruggen duidelijk naar voren komt. De kast is gemaakt van 18K roségoud, heeft een diameter van 38 mm en is prachtig versierd met vele edelstenen. Onder de zon schijnt het licht van robijnen helder, net als de liefde die in het hart opwelt, en met vol enthousiasme de liefde van de wereld bezingt.

Slimme laurier bekroont liefde

Sinds de lancering in 1975 heeft de Laureato-serie vastgehouden aan elegantie en klassiekers en is na jaren van doop elegant gebleven. Net als een laurierkroon vormt de iconische achthoekige lunette een aanvulling op de tonvormige kast en bekroont daarmee de eeuwig ware liefde. De horloges uit de Laurel-serie met flexibele en diverse stijlen kunnen gemakkelijk worden bediend tijdens sport, vrije tijd of formele gelegenheden en kunnen worden gebruikt voor elke spannende date met degene van wie u houdt.

Laurel Series 38mm Koperen horloge

Het 42 mm groene horloge uit de Laureato-serie zet de klassieke designstijl van het merk voort. De roestvrijstalen kast is afwisselend gepolijst en gesatineerd geborsteld, waardoor een elegante sfeer ontstaat. De zwarte PVD-gecoate wijzers en uurmarkeringen op de groene wijzerplaat zorgen voor een moderne uitstraling, en het lichtgevende materiaal zorgt ervoor dat deze nog steeds duidelijk zichtbaar is in het donker, waardoor de eeuwige liefdesgeloften op tijd worden vervuld.

Bij het Laureato Copper 38 mm horloge staan metalen elementen centraal. De delicate en elegante koperen wijzerplaat verandert rijke kleuren onder natuurlijk licht, zoals de nagloed van de zonsondergang die schijnt op het podium van de liefde, warm en zacht. De wijzers en tijdschalen geven de uren en minuten aan, en de gouden centrale secondewijzer vormt een aanvulling op de koperen wijzerplaat en registreert elk kostbaar liefdesmoment.

Beide horloges zijn ontworpen met Parijse spijkerpatronen, en de piramidevormige structuur is zo strak gerangschikt dat licht en schaduw met elkaar verweven zijn en elkaar reflecteren op de romantische nacht van Chinese Valentijnsdag, getuige van de tijd van eeuwige liefde voor elkaar.