Hoe Identificeren Beginners Neppe Rolex Kopen Horloges?

Rolex is beroemd in China, en beginners kopen graag horloges. Dus er zijn veel nep neppe Rolex kopen in China deze jaren. Aangezien we in de tweedehandsindustrie zitten, vragen klanten vaak naar nepRolex, hoewel we geen professionele verkoop doen. We hebben enige ervaring voor een lange tijd. Bijvoorbeeld, wanneer we de klant vragen naar de bron van het horloge, zeggen we dat 90% van de Rolex gegeven door een vriend en de Rolex hypotheek zijn nephorloges; De rest hangt af van geluk.

Over namaakRolex gesproken, u kunt deze in veel gevallen zelf identificeren. Laten we het nu hebben over hoe de beginner de echte neppe Rolex kopen kan identificeren van de nep Rolex.
grafiek

1.Let op de neppe Rolex kopen spiegel

Sinds 2002 heeft neppe Rolex kopen een klein kroonlogo op 6:00 geëtst op de spiegel. Dit logo is minimaal, zoals de Blue Water Ghost op de foto hierboven, en de meeste anti-vervalsing kroonlengtes zijn als volgt:

  1. De kroon bestaat uit vijf ringen, waarvan elk zeven laservlekken heeft
  2. De binnenring van de kroonbasis is een ellips met 14-laservlekken
  3. Er zijn negen laservlekken aan de onderkant


Natuurlijk zijn niet alle neppe Rolex kopen anti-namaak labels zo. Er zijn andere ontwerpen, en zelfs stijlen zonder anti-vervalsing kronen, zoals Milgauss groen glas, zijn dat niet. Dus deze methode is niet voor iedereen van toepassing; de meeste daarvan zijn van toepassing. (Opmerking: De kroonband “S” vertegenwoordigt dat het spiegeloppervlak is beschadigd en de uniformen zijn vervangen)

2.Kijk naar de details

Rolex staal is geschikt voor 904L roestvrij staal. Het voelt dik en stabiel aan wanneer gedragen. Raak de verbinding tussen het neppe Rolex kopen horlogeoor en de horlogeketting, de relatie tussen de achterklep en het hoofd, de verbinding tussen de horlogespiegel en de horlogeband, de fijne tanden die de achterklep bevatten en de bolle en holle delen van de horlogering met uw handen aan. Je voelt geen bramen en gladheid. Bovendien zijn deze schakels ook relatief strak, niet zo los als het imitatiehorloge, met aanzienlijke gaten.

3.Controleer het nummer

Het nummer omvat het model van de kast, het serienummer van de horlogeproductie, het uurwerknummer, het serienummer van de uurwerkproductie en het nummer van de horlogeband. Alle informatie van Rolex staat op het geboortepapier en het horloge. De karakters op de rug, binnenring, bewegingspalk, enz. zijn ook te vinden door vergelijking.

Het laatste is om de beweging te controleren. Er is een soort neppe Rolex kopen met een nep uurwerk en een natuurlijke schaal op de markt. Als het gaat om dit soort schelpen, is het moeilijk te zeggen of het accuraat is. Het deksel omdraaien om de beweging te zien is de beste manier. Zolang de richting correct is, moet het horloge authentiek zijn. Als beginner kunt u de deksel echter mogelijk niet openen, dus de volgende twee methoden zijn beschikbaar voor de operatie zonder het deksel te openen. Natuurlijk zijn ze alleen van toepassing op nieuwe modellen.

1.Gooi

Druk met je duim op de horlogespiegel en houd de onderkant van het horloge met je wijsvinger vast om het horloge horizontaal te maken. Op dit moment, als de neparbeider de ETA-beweging gebruikt, is het gemakkelijk om de schommeling van het automatische tourbillon te voelen, terwijl de eerlijke arbeider dat niet kan.

2.Aan

Draai de handgreep uit en draai de minutenwijzer een seconde. Als u het handvat met de klok mee en de minutenwijzer tegen de klok mee draait, kan het uurwerk ETA zijn. Als het handvat met de klok mee wordt gedraaid en de minutenwijzer met de klok mee wordt gedraaid, is de trend waarschijnlijk Laozhen beweging.

Een nep kan niet echt zijn. Geen imitatie is zo fijn als het echte. Zolang u zorgvuldig observeert en vergelijkt, kunt u de authenticiteit van neppe Rolex kopen horloges correct identificeren.