Hoeveel Replica Horloges Moet Een Man Kopen In Zijn Leven?

Het werd ooit gevraagd door de overleden klokkenmeester Mr. Wing Lun Chung: Hoeveel horloges is een man compleet in zijn leven? De meester antwoordde: “Een man moet drie replica horloges hebben: een casual horloge voor dagelijks gebruik, een sporthorloge en een prachtig horloge voor formele gelegenheden.

Het is niet de bedoeling om het recht of het kwaad van de meester hier te beoordelen, maar de oude heer is een horlogemeester en een leven lang omgaan met het horloge; de conclusie zal vanzelfsprekend de waarheid hebben; Hieronder, zullen we kijken naar een man zijn leven nodig drie horloges zijn wat?

Tafel voor vrije tijd

Zoals de naam al doet vermoeden, is het geschikt voor uw weekendfeest of familiefeest om een horloge te dragen, laat niet bewust uw status en sterkte zien; Kies een comfortabel horloge om te dragen. Het wordt aanbevolen om de riem of rubberen horlogeband stijl te kiezen, die comfortabeler is om te dragen dan staal. Tegelijkertijd wordt het niet aanbevolen om edelmetalen replica horloges te kopen, omdat het gewone horloges zijn, dus je kunt slechts soms denken aan hun handen die nog een waardevol horloge dragen.

Toezicht op beweging

Een sporthorloge zit in de outdoor of indoor sportkleding horloges; Vergeleken met vrije tijd en formele tafel, sporthorloge heeft veel strengere beperkingen, zoals valweerstand, weerstand, seismische weerstand, enzovoort; Indien nodig kan het beste horloge ook timing-, duik- of aftelfuncties meebrengen.

Sporthorloges zijn meestal gebaseerd op stalen riemen; De diameter van de tafel kan worden beperkt tot vele. Zo zijn de Rolex Underwater en Omega Seahorse series geschikte keuzes.

Formele kleedtafel

Een formele tafel is niet nodig om formele kleding te matchen; De werkelijke eisen van een standaardtafel zijn waarschijnlijk als volgt: edelmetalen, een speciale lederen horlogeband, drie of drie naalden, een wijzerplaat schoon en netjes, kan een kalendervenster hebben, kan niet, dun zijn, kan zich verbergen in de mouw en niet ongemakkelijk. Het is voor u om te kleden met lange mouwen; Het kijken naar het horloge zal niet verschijnen in de gênante situatie van de horlogekaart in de manchet. Een formeel horloge dat aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kan rond, vierkant of vat vormig zijn.

Over het algemeen is voor formele replica horloges de basis de riem, en het moet een zwarte of bruine krokodillenleer horlogeband zijn; De wijzerplaat kleur, hoe meer element, hoe beter, hoeft niet te veel fancy decoratie te hebben.

Dit zijn de beste drie horloges die een man in zijn leven zou moeten hebben. Grote merken hebben verschillende series gelanceerd voor deze drie richtingen, dus dit artikel beveelt alleen specifieke stijlen aan. Watch vrienden kunnen, volgens hun voorkeuren, op basis van de bovenstaande principes kiezen.