Houdt U Van De Kleur Of Functie Van Rolex Replica Horloges?

Rolex is een beroemd horlogemerk in Zwitserland. Mensen die horloges begrijpen zijn geen vreemden. Als er maar één kans is om een horloge in het leven te kopen, zal 80% van de mensen kiezen voor Rolex. De reden is dat Rolex geduldig, nauwkeurig, hoogwaardig behoud en hoge nominale waarde is; Elk merk kan deze natuurlijke kenmerken nauwelijks overtreffen. Morgen zal Dora praten over Rolex replica horloges op basis van een van hun kenmerken. Vanuit het perspectief van kleur, wat voor soort Rolex horloges zijn populairder dan anderen?


Als het op kleur aankomt, kan eerlijk gezegd gezegd worden dat niet elk merk kan concluderen dat kleur zo zorgwekkend is. Wat is bijvoorbeeld de primaire kleur van Patek Philippe? Zwarte riem+rood (roestvrij staal, witgoud, platina, enz.) horlogekast is waarschijnlijk de indruk van veel mensen. Het geldt voor veel horlogemerken, niet alleen voor een bepaald merk. Hoewel Patek Philippe niet veel kleuren schildert, is het een opvallend symbool met betrekking tot de complexe functies van replica horloges en de bouwtechnologie van horloges.
Misschien hebben sommige merken geen speciale aandacht besteed aan het probleem van kleur, of misschien hebben sommige merken niet te veel aandacht getrokken, hoewel ze sommige horloges met verschillende kleuren hebben gelanceerd. Daarom lijkt de kleur van Rolex horloges daarentegen meer aandacht te trekken.

1.Zwart

Zwart is erg streng, waarschijnlijk heel plechtig. Zo was het nog donker in de Qin Dynastie. Veel typische Rolex horloges hebben zwarte wijzerplaten, zoals waterdemon, air bullies, zee gezant en Greenwich instrument Short. Als we veel horlogemerken observeren, kunnen we zoveel zwarte wijzerplaten maken, en weinig mensen zijn zo bezorgd. Veel merken zijn nog steeds “dronken” in de wereld van rode of lichte wijzerplaten. Natuurlijk is er ook een reden dat ze zwarte wijzerplaat replica horloges hebben geïntroduceerd, maar ze hebben niet veel aandacht gekregen.


2. Goud

Goud betekent rijkdom. Op dit punt heeft de gereedschapszijde bijna dezelfde esthetische schoonheid. En Dajinlao (gouden dagboek type of zonnekalender type) is altijd een van de vitale cognitie van veel horlogefans voor Rolex geweest.
Goud is echter ook erg kieskeurig. Als de applicatie niet goed is, of de collocatie niet redelijk is, is het gemakkelijk om een onharmonisch gevoel te vormen. Daarom heb je verschillende aura’s nodig om de gouden aura’s vast te houden. Een vriend naast de auteur zei dat hij Jinlao leuk vond, maar er nu niet aan zou denken. Omdat hij zich zorgen maakte over de sfeer van Jinlao, wilde hij er later op 60-jarige leeftijd over nadenken. Later koos hij voor een Montblanc kostuumhorloge en een Epic Royal Oak horloge (actief vrijetijdshorloge).

3. Groen

Groen staat vaak voor krachtige vitaliteit. Veel horlogefans houden dus erg van groen. Het is echter niet moeilijk om vast te stellen dat weinig merken groen een vuur maken. Rolex Green Water Ghost is een typisch horloge in Bili, en het is zelfs gehypt. Daarnaast kregen Rolex en de groene cirkel van de waterduivel groene wijzerplaat van de Kindi Tona ook meer aandacht.

4.Kleurmenging

De mix van kleuren benadrukt kleuren. Daarom is dit niet iets wat veel merken snel willen proberen. Vergeleken met zorgvuldige kleurselectie is kleurmenging nog steeds relatief riskant, en het is gemakkelijk om een polarisatie te vormen tussen likes en dislikes. Echter, sommige kleurencombinaties van Rolex replica horloges hebben meer aandacht getrokken, vooral die van de Daytona en Greenwich modellen. Zo wordt de verbinding tussen rood en zwart en rood en blauw ook wel de Coke Circle of Pepsi Circle genoemd.
Daarnaast besteden veel horlogefans meer aandacht aan Rainbow Di. De zogenaamde “Rainbow Di” is de kleurrijke diamant in de buitenste cirkel, die zo prachtig is als een regenboog. Het strekt zich zelfs uit tot de bridge guard, replica horloges oren en sporadisch gebroken diamanten, die zeer luxueus kunnen worden gezegd. Rainbow Di verscheen voor het eerst in de 2012 Bazel Watch Show. Dit horloge is onderverdeeld in twee uitvoeringen: de gouden diamant met model 116598 en de platina diamant met model 116599.


Conclusie: Het is niet gemakkelijk voor een merk om het thema kleur te generaliseren naar dit niveau, vooral om innovatief te zijn en zich te richten op kleur en om een markt te hebben. Rolex deed precies dat.