Jaeger-LeCoultre Lanceert Drie Hoogwaardige Sieradenhorloges, Replica Horloges Kopen

Jaeger-LeCoultre lanceert drie nieuwe hoogwaardige sieradenhorloges die uitstekende technologie voor het zetten van edelstenen combineren met het iconische Jaeger-LeCoultre 101-uurwerk. Elk nieuw werk benadrukt de vrouwelijkheid op intelligente en uitmuntende wijze, waarbij hoogwaardig sieradenvakmanschap wordt geïntegreerd in een uniek horlogemechanisme, wat de oneindige creativiteit van Jaeger-LeCoultre demonstreert.

Het mysteriehorloge van 101 Secrets heeft een nieuw ontwerp en is ingelegd met diamanten van in totaal 27 karaat. Het is het meest exquise uurwerk uit de 101-serie dat Jaeger-LeCoultre tot nu toe heeft gelanceerd. De armband in diamanten armbandstijl heeft een nieuw mysterieus mechanisch mechanisme en de drager kan de verborgen wijzerplaat naar believen openen.

Het 101 Bangle-horloge, dat voor het eerst verscheen in 2020, is opnieuw geïnterpreteerd en gelanceerd in twee unieke modellen: het ene is van roségoud, met een rood gelakte wijzerplaat en bezet met briljante diamanten; de andere is in wit goud, met sneeuwwit. De gelakte wijzerplaat is bezet met saffieren en kristallen diamanten.

Het Jaeger-LeCoultre 101-uurwerk, geboren in de Grand Workshop 1929, werd aanvankelijk speciaal ontworpen en ontwikkeld voor sieradenhorloges. De kleine en unieke rechthoekige vorm stelt ontwerpers in staat hun esthetische creativiteit vrijelijk te uiten en het productieproces van dameshorloges voortdurend te innoveren. Dit kleine en unieke handopwindbare uurwerk weegt slechts 1 gram en is nog steeds het kleinste mechanische uurwerk ter wereld. Bovendien is het een van de oudste uurwerken ooit geproduceerd die nooit is onderbroken. Replica horloges kopen.

101 Secrets mysteriehorloge – interpretatie van de geest van Art Deco met een nieuw ontwerp

Het Jaeger-LeCoultre 101 Secrets mysteriehorloge is omlijnd met vier rijen diamanten. Twee rijen met tanden gezette diamanten bevinden zich buiten twee rijen met korrels gezette diamanten. De look is vol schittering en schijnt helder om de pols, waardoor het uurwerk op slimme wijze is geïntegreerd. Daarin zitten ze verborgen.

De traditie van mysterieuze horloges gaat terug tot de 19e eeuw, toen zakhorloges (zowel door mannen als vrouwen gedragen) een scharnierend deksel op de kast hadden dat de wijzerplaat bedekte en het glas tegen krassen beschermde. Deze horlogehoezen zijn vaak versierd met ingewikkelde emaillepatronen en ingelegd met prachtige edelstenen. Vrouwen begonnen in het begin van de 20e eeuw horloges te dragen, en het idee was toen dat dames niet voortdurend de tijd hoefden te controleren. Tegenwoordig biedt de Mystery Watch creatieve ruimte voor het integreren van sieradenvakmanschap en horlogeontwerp, resulterend in buitengewone werken met uitzonderlijke schoonheid en praktische waarde.

In de Engelse naam van het 101 Secrets-mysteriehorloge is het woord “Secrets” meervoud, wat de dubbele charme-elementen in het nieuwe uurwerk impliceert. Het eerste mysterie is dat dit uurwerk net een mooi sieraad is: de wijzerplaat is slim verborgen en wordt alleen onthuld als de drager de tijd moet controleren. Het tweede mysterie is dat het nieuwe mechanische apparaat verborgen is tussen de rijen diamanten. Zo’n ingenieuze lay-out kan een baanbrekend werk in de micromechanische technologie worden genoemd. Dit delicate mechanisme is bijna onzichtbaar; alleen de vrouw die het horloge draagt, kent de locatie. Wanneer ze zachtjes op de verborgen ‘knop’ drukt, gaat een klein gedeelte van de armband open als een pagina in een boek, waardoor de tijd wordt weergegeven die wordt weergegeven op de glanzende parelmoeren wijzerplaat. De wijzerplaat verdwijnt wanneer de knop wordt losgelaten en de armband keert terug naar zijn originele diamanten armband met vloeiend licht.

De meester van het zetten van edelstenen koos voor de tandzettechnologie voor de twee buitenste rijen diamanten. Deze traditionele technologie fixeert de diamanten boven het oppervlak van de gouden zetting, waardoor licht vanuit alle hoeken in de diamanten kan doordringen, waardoor de schittering van elke diamant wordt gemaximaliseerd. Deze grote diamanten vertonen een bijna onmerkbare gradiëntvorm afhankelijk van hun grootte en zijn in harmonieuze en symmetrische posities gezet, wat het voortreffelijke vakmanschap van de edelstenenzetters nog eens aantoont. De twee rijen diamanten binnenin zijn korrelig gezet, waardoor de grote diamanten de visuele focus vormen. Wanneer de wijzerplaat wordt onthuld, vormt deze een aanvulling op de briljante diamanten eromheen, waardoor het symmetrische ontwerp, geïnspireerd op de Art Deco-stijl, wordt benadrukt. Ook de zijkant van de armband is bezet met diamanten, waardoor het geheel nog oogverblindender en transparanter wordt.

Het mysteriehorloge van 101 Secrets is bezet met 1.024 diamanten (totaalgewicht van 26,75 karaat). Het zetproces werd volledig voltooid in de werkplaats voor zeldzame ambachten van Jaeger-LeCoultre (Métiers Rares™atelier), wat 182 uur in beslag nam.

101 Bangle Watch – Twee kleurrijke modellen gelanceerd

De ontwerpers van Jaeger-LeCoultre lieten zich inspireren door de ronde bogen en scherpe lijnen van de Art Deco-stijl om het 101 Bangle-horloge, dat voor het eerst werd gelanceerd in 2020, opnieuw te interpreteren. De armband is bezet met bijna 1.000 kostbare edelstenen en kan zonder gesp veilig om de pols worden gewikkeld. Hij is uitgerust met een slim ontworpen verborgen slot dat met slechts één klik naar wens kan worden geopend en gesloten.

In 2023 zal de Jaeger-LeCoultre Grande Workshop kleurrijke kleuren toevoegen aan het 101 Bangle-horloge en twee nieuwe producten lanceren, die elk een unieke schat zijn.

Op de roségouden armband contrasteren de delicate rood gelakte wijzerplaat en witte diamanten scherp en vullen ze de warme tinten van het edelmetaal aan. Om het driedimensionale designeffect van het uurwerk te benadrukken, zijn 996 diamanten (totaalgewicht 19,7 karaat) één voor één gerangschikt op grootte. De edelstenenzetter gebruikt technieken voor het zetten van tanden en korrels om de schittering van de diamanten te laten zien. De zijkant van de armband is bovendien bezet met diamanten, waardoor hij nog oogverblindender wordt.

Bovendien wordt het 101 Bangle-horloge voor het eerst ook in witgoud gelanceerd, met een rij briljant geslepen saffieren, gerangschikt op maat om de ronde kromming van de armband te accentueren en slim om de pols te blijven hangen. De diepblauwe edelsteen weerspiegelt de rij saffieren aan de zijkant van de armband en contrasteert scherp met de witte diamanten, het gouden materiaal en de sneeuwwit gelakte wijzerplaat. Dit 101 Bangle-horloge heeft 347 saffieren (totaalgewicht van 10,29 karaat) en 645 diamanten (totaalgewicht van 10,99 karaat), met 21,28 zeldzame edelstenen.

In lijn met de pioniersgeest van de oprichter van Jaeger-LeCoultre, begon het Grand Maison vanaf het begin met het ontwikkelen van uurwerken voor vrouwen en besefte al snel dat horloges een groot potentieel hebben op het gebied van esthetisch ontwerp en technisch vakmanschap en zowel als sieraden als accessoires kunnen worden gedragen. In de decennia sinds de sociale vooruitgang niet alleen veranderende modetrends heeft teweeggebracht, maar ook dramatische veranderingen in de definitie van vrouwelijkheid. Jaeger-LeCoultre ontwikkelt uurwerken die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen, waarbij verfijnd vakmanschap, creatief ontwerp en esthetische smaak op vele manieren worden gecombineerd.

Om te bewijzen dat precisieprestaties en miniaturisatie elkaar niet uitsluiten, ontwikkelden de horlogemakers van Jaeger-LeCoultre in 1929 het Caliber 101. Vijftig jaar vóór de komst van computerondersteunde ontwerp- en productietechnologie was de geboorte van het 101-uurwerk niets minder dan een oogverblindende gebeurtenis. Een pakkend miniaturisatie-initiatief. Deze beweging wordt ook erkend als de kleine mechanische beweging ter wereld. . In de loop der decennia zijn mechanische apparaten voortdurend verbeterd door innovaties in materialen en verwerking, terwijl hun afmetingen en lay-out onveranderd zijn gebleven. Het Jaeger-LeCoultre 101-uurwerk van de nieuwe generatie bestaat uit 98 onderdelen (het aantal onderdelen van het originele uurwerk is 78), met afmetingen van 14 mm x 4,8 mm, een dikte van 3,4 mm (volume van 0,2 kubieke centimeter) en een gewicht van slechts 1 gram.

Vanwege de algehele slankheid en compactheid van het uurwerk moeten alle onderdelen op maat worden geproduceerd en aangepast, waardoor elke 101-activiteit uniek is. Slechts een kleine groep horlogemakers in de Jaeger-LeCoultre-werkplaatsen is bekwaam in de productie en assemblage van zo’n klein uurwerk. Daarom produceert de Grand Workshop slechts een dozijn 101 borden per jaar.

De drie nieuwe uurwerken zetten de glorieuze legende van het Jaeger-LeCoultre 101-uurwerk voort en getuigen van de uitstekende professionele vaardigheden van Jaeger-LeCoultre op het gebied van geminiaturiseerde uurwerken, evenals van het voortreffelijke vakmanschap van de edelstenenzetters in de Grand Workshop. Ontwerpers, horlogemakers en juweliers van het Grand Maison Jaeger-LeCoultre komen samen onder hetzelfde dak om buitengewone meesterwerken te creëren die voortreffelijk vakmanschap, creatief ontwerp en esthetische smaak combineren.

Technische eigenschappen

 • 101 GEHEIMEN mysteriehorloge
 • Materiaal: 18K roségoud
 • Kastgrootte: 29,07 x 12,22 mm
 • Polsomtrek: 160 mm
 • Dikte: 9,88 mm
 • Uurwerk: Jaeger-LeCoultre 101 handopwindbaar uurwerk
 • Functie: weergave van uren en minuten
 • Gangreserve: 33 uur
 • Wijzerplaat: parelmoer
 • Karaat: 1.024 diamanten, ongeveer 26,75 karaat
 • Nr.: Q2872201
 • Productievolume: alleen op maat

Technische eigenschappen

 • 101 BANGLE horloge (roségouden model)
 • Kast: 18K roségoud
 • Kastgrootte: 18,35 x 5,98 mm
 • Polsomtrek: 160 mm
 • Dikte: 5,97 mm
 • Uurwerk: Jaeger-LeCoultre 101 handopwindbaar uurwerk
 • Functie: weergave van uren en minuten
 • Gangreserve: 33 uur
 • Wijzerplaat: rode lak
 • Karaattelling: 996 diamanten, ongeveer 19,7 karaat
 • Nr.: Q2892260
 • Productie: beperkt tot één stuk

Technische eigenschappen

 • 101 BANGLE horloge (witgouden model)
 • Materiaal: 18K witgoud
 • Kastgrootte: 18,35 x 5,98 mm
 • Polsomtrek: 160 mm
 • Dikte: 5,47 mm
 • Uurwerk: Jaeger-LeCoultre 101 handopwindbaar uurwerk
 • Functie: weergave van uren en minuten
 • Gangreserve: 33 uur
 • Wijzerplaat: witte lak
 • Karaat: 347 saffieren (totaalgewicht 10,29 karaat), 645 diamanten (totaalgewicht 10,99 karaat), ongeveer 21,28 karaat
 • Nr.: Q2893202
 • Productie: beperkt tot één stuk