Liverpools zes-graads kampioen Champions League Hublot horloges getuigen het laatste moment!

Hublot horloges klassieke fusion-serie Champions League-chronograaf zal de liefde voor sport in je pols condenseren: de wijzerplaat toont een legendarische “Starball”, bestaande uit acht vijfpuntige sterren, symbolisch voor de Champions League-wedstrijdbal Sign.

Na 95 minuten van fel vechten, luidde het Rode Leger Liverpool eindelijk het laatste fluitsignaal van de overwinning in. De wedstrijd scoorde 2-0, Liverpool won voor de zesde keer de UEFA Champions League!

Op het laatste moment van de beslissing wordt de tijdkaart van de scheidsrechter, gemaakt door Hublot, met de blessuretijd (of de tijd van elke vervanging en elke helft van de blessure) opgeheven door de vierde official. De fans zijn getuige geweest van het vertrek van Liverpool uit de schaduw van Real Madrid in de finale vorig jaar.

De finale van de 64e UEFA Champions League werd gespeeld in het Metropolitan Stadium, de thuisbasis van het Atletico Madrid-team. Twee Britse grootmachten, het Red Army Liverpool-team en het Tottenham Hotspur-team uit Londen ontmoeten elkaar. Dit is de negende keer in de Champions League, Liverpool, de negende keer om deel te nemen aan de Champions League-finale, vorig jaar verloren ze van Real Madrid in de finale. Tottenham Hotspur is de eerste show in de finale van de Champions League.

Na een spannende finale won Liverpool geen verrassing! Statistisch gezien is het kampioenschap van de 64e Champions League onbetwistbaar: in de 170 historische gevechtsrecords van de twee teams heeft het Rode Leger een overweldigend voordeel en het aantal overwinningen is het dubbele van Tottenham.

Het officiële Champions League-horloge is meer specifiek ontworpen om de iconische kleur van het evenement te gebruiken: de nachtblauwe keramische kast is gepolijst en gesatineerd met een tonale lederen band met witte stiksels.

Sinds 2006 is Hublot betrokken bij het groene veld en is getuige geweest van talloze overwinningen en glorie. Na het WK 2018 bevestigde Hublot het vierde opeenvolgende jaar om de officiële timing en officiële wacht van de UEFA Champions League te worden.

Tegelijkertijd met de partner van Chelsea Club en Juventus Club, hielp HUBLOT Juventus het kampioenschap voor het vierde opeenvolgende jaar in de Italiaanse beker van dit jaar winnen.

Een andere partner van het merk, Benfica Club, won dit jaar ook de Portugese Super League! De Hublot, die succesvol was in het WK 2018, was ook getuige van de overwinning van Kilian Mbappé, die vervolgens werd verkozen tot Speler van het Jaar in Frankrijk en zich bij Hublot voegde.

Op 5 juni 2019 zal de eerste UEFA Nations League in Portugal strijden om de finale. De finalisten zijn Engeland, Nederland, Portugal en Zwitserland.

Eindelijk werd de UEFA Supercup tussen de Champions League-kampioen en de Europa League-kampioen (Hublot is ook de officiële tijdwaarnemer en officiële wacht van de Europese Liga) gehouden op 14 augustus 2019!

Vervolgens hebben we voor iedereen dezelfde replica-horloges gevonden.

Hublot replica horloges: 521.EX.7170.LR.UCL18

Serienummer: 521.EX.7170.LR.UCL18
Wijzerplaat en wijzers: blauwe zonnesatijn met “UEFA Champions League” -logo, gepolijste gerhodineerde wijzers
Kast: gepolijst en satijnblauw keramiek
Diameter: 45 mm
Dikte: 13,05 mm
Waterdichte diepte: 50 meter (5 ATM)
Beweging: HUB1143 automatisch opwindend chronograaf uurwerk
Frequentie: 4 Hz (28.800 tpm)
Gangreserve: ongeveer 42 uur
Aantal componenten: 280
Sieraden: 59
Achterkant: gepolijst blauw keramiek “LIMITED EDITION” + “N ° XX / 100” opschrift
Band en sluiting: blauw rubber en blauw krokodillenleer met witte stiksels, stalen vouwsluiting
Bezel: gepolijst en satijnblauw keramiek met 6 H-vormige titanium schroeven

Tot slot wil ik zeggen:

Vind je dit horloge leuk? Ik denk van wel. We zullen steeds betere replica-horloges voor u vinden.