Neppe Rolex Kijkt Naar Echte Valse Discriminatievaardigheden

Omdat het merk neppe Rolex diep geworteld is in de harten van de mensen in China, zijn er de laatste jaren veel nep Rolex-horloges in China, zodat je een Rolex voor tientallen dollars kunt kopen in een klein kraampje. Ik heb je geleerd hoe je de bijproductreeksen van het Rolex-horloge kunt identificeren. Vandaag zal ik je leren hoe je waar van onwaar kunt onderscheiden door het uiterlijk van een Rolex-horloge.

一、Neppe Rolex Kijk naar de riem

  1. Over het algemeen is de kwaliteit van nagemaakte neppe Rolex-banden relatief ruw, vooral als de vergulde randen niet goed worden behandeld.
  2. De echt gouden horlogeband in het geval van buigen kan worden gezien omdat de sectie relatief dik is, de dikte niet uniform is en de dikte van nepgoederen hetzelfde is.
  3. De echt gouden horlogeband in het midden van het gouden gedeelte en het perifere stalen gedeelte is parallel, voelt glad aan en het nepgouden gedeelte is iets lager dan het perifere stalen gedeelte zal een gedetailleerde overgang voelen.
  4. De meeste nep Rolex hebben geen letters op de gesp.

二、Kijk naar de nep-neppe Rolex horlogekast

  1. Het meest opvallende kenmerk van nagemaakte neppe Rolex-koffers is dat ze vaak “mixed and matched” zijn. Reeksen van verschillende modellen worden vaak gemengd en op elkaar afgestemd om een ​​nieuw product te maken. De reden waarom ze dit doen is om kosten te besparen.
  2. Sommige nagemaakte Rolexen drukken ook materiaalbeschrijvingen af ​​die niet overeenkomen met het horloge op de achterkant van de kast. Sommige zijn bijvoorbeeld van staal en worden uitgegeven met goud.

三、Bekijk de wijzerplaat om onderscheid te maken tussen waar en onwaar

Er zijn veel ruwe plekken op de wijzerplaat van een nep Rolex-horloge, zoals diamanten van verschillende groottes en posities. De positie van de lichtgevende stippen is niet uniform, het kalenderframe is niet uitgelijnd met de wijzerplaat en op sommige glazen openingen is het serienummer van de productie gedrukt.

四、Nep neppe Rolex horloge laser anti-namaak identificatie

  1. Sinds 2002 heeft neppe Rolex om zes uur een klein logo op het saffierglas geëtst. Dit logo is minimaal en heeft een vergrootglas of oculair nodig om te zien of het een instructie is met een S-logo. De spiegel is vervangen.
  2. Het echte Rolex-spiegellogo bestaat uit 152 afstandspunten, het wedstrijdkopgedeelte is 7 punten en de open cirkel is 14 punten. Een nephorloge kan dat niet vanwege zijn prima kwaliteit.

五、Onderscheid de ware en valse kop

Het neppe Rolex-hoofd, meer rond als een glimlach in de mond, zo algemeen bekend als de “open glimlach”, en de nep, vanwege technische problemen om een ​​”gesloten Yi-mond” te maken, kunnen deze vergelijking snel herkennen.


Vandaag is er een artikel over de discriminatie van echte en valse neppe Rolex om u hier voor te stellen. Graag nodigen wij u uit om commentaar te leveren op het rapport om betere manieren te bieden om ons samen te laten profiteren van profiteurs.