Omega Seamaster Planet Ocean “Deep Sea Grey” Horloge, Replica Horloges

De horloges uit de Seamaster-serie van het beroemde Zwitserse professionele horlogemerk OMEGA innoveren al lange tijd voortdurend met baanbrekende horlogetechnologie en innovatieve materialen. In 2023 bracht Omega op grootse wijze het nieuwe Seamaster Series Planet Ocean ‘Deep Sea Grey’-horloge uit, dat is gemaakt van geavanceerd siliciumnitride-keramiek (Si3N4) met een gedurfde en opvallende stijl, waarmee opnieuw de erfenis van de innovatieve technologie van de Seamaster wordt voortgezet. Serie replica horloges.

Het Seamaster Planet Ocean “Deep Sea Grey” horloge is de eerste keer dat Omega siliciumnitride-keramiek op een groot oppervlak van een horloge heeft gebruikt. Dankzij dit geavanceerde keramiek is het “Deep Sea Grey” horloge niet alleen stevig en duurzaam, maar ook licht van gewicht, waardoor het het ideale polsapparaat is voor avontuur en ontdekkingstochten.

De kast, ring en achterkant van het nieuwe horloge zijn allemaal gemaakt van donkergrijs siliciumnitride-keramiek. Het lichtgewicht siliciumnitride-keramiek maakt de draagervaring van het horloge comfortabeler en zorgt er tegelijkertijd voor dat het horloge stevig en duurzaam is en stabiele prestaties behoudt in extreme omgevingen.

De gezandstraalde wijzerplaat, de basis van de lunette en de vouwsluiting van het horloge zijn gemaakt van titanium van graad 5, in tegenstelling tot siliciumnitride-keramiek. Dit materiaal kan de duurzaamheid van het horloge effectief verbeteren zonder het gewicht van het horloge te vergroten.

De horlogekastmaat is 45,5 mm, met carbonzwarte wijzers en uurmarkeringen. De achterkant van het horloge maakt gebruik van de gepatenteerde NAIAD LOCK-technologie van het merk om ervoor te zorgen dat de woorden op de achterkant van het horloge altijd in de juiste positie staan. Het horloge is uitgerust met het Omega 8906 Coaxial Master Chronometer uurwerk van graad 5 titanium, wat zorgt voor een ultralicht uurwerk met nauwkeurige en uitstekende prestaties en een GMT-functie heeft. Het uurwerkontwerp heeft ook een donkere esthetiek, die consistent is met het uiterlijk van het horloge. De achterkant van de kast van saffierglas is zowel binnen als buiten behandeld met een antireflectiebehandeling, waardoor u de schoonheid van het uurwerk kunt waarderen. Het Seamaster Planet Ocean ‘Deep Sea Grey’-horloge is waterdicht tot een diepte van maximaal 600 meter, wat de uitstekende horlogetechnologie van Omega in diepzeeduikhorloges aantoont.