Oversized Chronograafhorloge Uit De Alpine Eagle Snow Mountain Proud Wing-serie, Replica Watches

De modieuze en sportieve Alpine Eagle-horlogeserie heeft twee nieuwe modellen met een diameter van 41 mm toegevoegd, uitgerust met een verfrissende “pine green” wijzerplaat. De twee nieuwe horloges zijn gemaakt van Chopard Lucent Steel, stevig, duurzaam en glanzend, of roze gekleurd 18K goud dat voldoet aan Chopard’s concepten voor duurzame ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid. Ze zijn uitgerust met de Zwitserse officiële chronometercertificering (COSC). ) van het Chopard 01.01-C uurwerk. Een deel van de opbrengst van de verkoop van deze twee uurwerken zal worden gedoneerd aan de Fondation Alpine Eagle om de plechtige belofte van het merk om de unieke flora en fauna van de Alpen te beschermen verder te vervullen. Eerder heeft de stichting verschillende projecten voltooid en de zeearend teruggebracht naar het stroomgebied van het Meer van Genève. Replica watches.

Eenvoudige, stijlvolle, duidelijke en gemakkelijk leesbare groene wijzerplaat

De Alpine Eagle-serie horloges voegt een nieuwe wijzerplaatkleur toe: net als Aletsch Glacier Blue, Bernina Gray en Black haalt ook ‘Pine Green’ inspiratie uit het prachtige landschap van de Alpen. Midden in de zomer smelten het ijs en de sneeuw en zijn de bergen bedekt met groene bossen. De uitlopers lijken bedekt met een grijsgroene laag van verschillende vegetatie, en het “dennengroen” herinnert mensen aan dit weelderige tafereel.

De getextureerde wijzerplaat heeft een radiaal patroon, zoals de iris van een adelaarsoog. De wijzerplaat is versierd met contrasterende kleuren, wat elegant en gemakkelijk afleesbaar is. De gerhodineerde of vergulde uurmarkeringen en wijzers zijn bedekt met Super-LumiNova GradeX1 fluorescerende coating, die leesbaar is in het donker en in één oogopslag helder is.

Duurzame materialen

De kast van het nieuwe Alpine Eagle-horloge heeft een diameter van 41 mm en is voor het eerst volledig gemaakt van Lucent Steel. Lucent Steel is de unieke, innovatieve legering van Chopard. Het volgt de concepten voor duurzame ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid van Chopard en 80% van de grondstoffen is afkomstig van gerecyclede materialen. Dankzij de hypoallergene ingrediënten heeft Lucent Steel eigenschappen die vergelijkbaar zijn met chirurgisch staal en is het uitstekend huidverdraagzaam. Bovendien heeft deze legering een Vickers-hardheid van 223 en is de slijtvastheid 1,5 maal die van traditioneel fijn staal, waardoor het extreem hard is. Tegelijkertijd heeft Lucent Steel een uitstekende helderheid dankzij de uniforme kristalstructuur, die het licht op unieke wijze reflecteert.

Het tweede model van het nieuwe uurwerk is een rozekleurig 18K-goudmodel dat aansluit bij Chopards concept van duurzame ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid. Zoals alle horloges en sieraden die het merk sinds juli 2018 op de markt brengt, is ook de Alpine Eagle-horlogeserie gemaakt van 100% gouden grondstoffen die voldoen aan de concepten van Chopard op het gebied van duurzame ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid. Decennia lang heeft Chopard, als een van de weinige uurwerkateliers met zijn edelmetaalgietatelier, de upstream en downstream van de waardeketen volledig gecontroleerd en bijgedragen aan een mooiere en betere wereld met voortreffelijke meesterwerken.

Precisie machines

In lijn met het streven naar nauwkeurige prestaties in de geavanceerde horlogemakerij, is de Alpine Eagle-serie horloges uitgerust met het Chopard 01.01-C zelfopwindende mechanische uurwerk, duidelijk zichtbaar door de transparante saffierkristallen onderkant. Dit uurwerk is onafhankelijk ontwikkeld door de meester-ambachtslieden van de horlogemakerij van Chopard en is bekroond met de Swiss Official Chronometer Certification (COSC). Deze eer wordt verder onderstreept door het woord ‘Chronometer’ dat op de wijzerplaat is gedrukt.

Het Chopard 01.01-C uurwerk heeft een gangreserve van 60 uur en is zorgvuldig ontworpen door horlogemakers die uitmuntendheid in functionaliteit nastreven. Het is uitgerust met een stop-secondefunctie om nauwkeurige afstel- en timingfuncties te garanderen, waardoor de drager een horloge kan krijgen dat nauwkeurig is tot op de secondeafstelling.

Alpine Eagle Snow Mountain Proud Wing-serie

De Alpine Eagle-serie draagt al drie generaties lang de vindingrijkheid van de familie Scheufele in zich en is de eerste collectie die eind jaren zeventig door Karl-Friedrich Scheufele, de huidige co-president van Chopard, werd gecreëerd – een moderne interpretatie van het St. Moritz-horloge.

De Alpine Eagle-serie heeft een eenvoudig en elegant uiterlijk, geïnspireerd op de magische kracht van de natuur. De ronde kast heeft esthetisch vormgegeven uitstulpingen aan de zijkant; de kroon is gegraveerd met een kompasroos; de ring is versierd met acht functionele positioneringsschroeven; de gestructureerde diepe wijzerplaat heeft een fluorescerend display en is uitgerust met een geïntegreerde metalen armband. Tussen alle details straalt de Alpine Eagle-serie horloges moderne mode en verfijnde elegantie uit.

Dankzij de onafhankelijkheid van de horlogemakerij en het voortreffelijke vakmanschap dat alle processen omvat, kan Chopard alle productie- en assemblageprocessen, van uurwerk tot armband, van onderdelen tot kast, in zijn horlogemakerij voltooien.

Bied directe steun aan de Eagle Wings Foundation.

Gedurende zijn ontwikkelingsgeschiedenis heeft Chopard de prestaties van zijn voortreffelijke meesterwerken voortdurend teruggekoppeld aan publieke welzijnsorganisaties, en de Alpine Eagle-serie is daarop geen uitzondering. De serie is altijd nauw verbonden geweest met de gelijknamige stichting, de Fondation Alpine Eagle. In 2020 werd de Alpine Eagle-horlogeserie gelanceerd. In hetzelfde jaar willen Karl-Friedrich Scheufele, Jacques-Olivier Travers en Luo Deze non-profitorganisatie, mede opgericht door Ronald Menzel, het publieke bewustzijn en begrip van het belang, de schoonheid en de kwetsbaarheid van alpiene biomen stimuleren door middel van verschillende innovatieve interdisciplinaire milieuprojecten.