Panerai Lanceert Een Nieuw Prada Re-nylon-horloge Uit De Luminor Due-serie, Replica Watches

PANERAI slaat de handen ineen met Prada om een buitengewone ontmoeting van voortreffelijke stijl en innovatieve ideeën te presenteren

Met een scherp streven naar innovatie op het gebied van design en horlogemakerij slaat Panerai de handen ineen met Prada, een iconisch Italiaans merk, om gezamenlijk het nieuwe Luminor Due Prada Re-Nylon horloge te lanceren. De nieuwste looks combineren op slimme wijze hun respectieve esthetische kenmerken, combineren een voortreffelijke stijl en praktische functies, en kunnen ook worden gebruikt als dagelijkse stijlaccessoires. Replica watches.

Horloges uit de Panerai Luminor Due-serie zijn altijd ontworpen met slanke, lichtgewicht en vloeiende lijnen om de iconische moderne stijl van het merk te interpreteren. De nieuwe looks die in deze serie worden geïntroduceerd, passen bij exclusieve Prada Re-Nylon-banden van geregenereerd nylon, wat Panerai’s scherpe greep op de hedendaagse mode demonstreert en bijdraagt aan Panerai’s diepgaande accumulatie van precisie-uurwerken. Het ontwerp heeft een nieuw leven gekregen.

Als iconische stof van Prada is nylon een duidelijk symbool geworden van het DNA van het merk en vertegenwoordigt het al meer dan 40 jaar de unieke inzichten van het merk in moderne luxe en moderne levensstijl. Tegenwoordig injecteert Prada Re-Nylon geregenereerd nylon materiaal subversieve nieuwe ideeën in deze klassieke stof. Het is geweven met geregenereerd nylongaren ECONYL, 100% geregenereerd nylon gemaakt van pre-consumer (50%) en post-consumer (50%) materialen zoals visnetten, afgedankt nylon, tapijten en industrieel afval.

Deze keer heeft Prada de nieuwe Panerai Luminor Due-serie uitgerust met vier bandstijlen, waaronder ijzergrijs en marineblauw, voor 42 mm en 38 mm horloges. De lichtroze en korenblauwgrijze modellen van het horloge zijn versierd met de woorden “Prada Re-Nylon” en “Panerai” met behulp van warmteoverdrachtstechnologie, als eerbetoon aan de creatieve samenwerking tussen de twee merken. Vier nieuwe werken vol stedelijk temperament zijn allemaal gemaakt van gepolijste roestvrijstalen kasten. Onder hen zijn de PAM01425- en PAM01426-horloges uitgerust met prachtige matwitte sandwichwijzerplaten, en de details zijn bedekt met een grijze Super-LumiNova lichtgevende coating, die in het donker groen schitterend licht uitstraalt; het PAM01428 horloge is uitgerust met een witte sunburst wijzerplaat, bedekt met een beige Super-LumiNova lichtgevende coating; Het PAM01429-horloge heeft een blauwe sunray-wijzerplaat, bedekt met een witte Super-LumiNova lichtgevende coating. Het zorgvuldig gegraveerde woord “Panerai” verfraait de moderne wijzerplaat.

2 Het nieuwe horloge is uitgerust met Panerai’s snelontkoppelingssysteem voor bandjes, waardoor dragers de bandjes gemakkelijk kunnen verwisselen op basis van verschillende stijlbehoeften en stemmingen, wat de diverse charme van het horloge laat zien. Onder hen is het 42 mm-model uitgerust met een verstelbare gesp en het 38 mm-model is uitgerust met een doorngesp. De klok is voorzien van een P.900 zelfopwindend uurwerk en heeft een gangreserve van 3 dagen.

Het nieuwe Luminor Due Prada Re-Nylon horloge sluit aan bij de moderne stedelijke stijl van Panerai en combineert op slimme wijze de unieke horloge-persoonlijkheid van het merk met een voortreffelijke stijl, waardoor het verlangen van horlogeliefhebbers naar de schoonheid van geavanceerde uurwerken en het leven volledig wordt bevredigd. Het dubbele streven naar smaak geeft de finishing touch aan je voorjaarsgarderobe.