Rado True Square Thinline Ultradun Horloge Kleurrijk Onthuld, Replica Watches

Heeft u meer nodig dan traditionele ronde horloges en wilt u een nieuwe esthetiek voor uw visie creëren? Rado, de ‘materiaalmeester’ in de horloge-industrie, en Le Corbusier, de ‘materiaalmeester’ in de architectuurindustrie, hebben hun krachten gebundeld om het True Square Thinline ultradunne horloge te lanceren, het eerste ultradunne vierkante keramische horloge van het merk. Horloges, met hun uitstekende “dopamine”-kleuraanpassing, tonen hun charmante stijl, zowel qua uiterlijk als qua textuur. Drie nieuwe meesterwerken worden vanaf 1 november in beperkte hoeveelheden gelanceerd in Rado Swiss radar watch direct-winkels en officiële e-commerce flagshipstores! Replica watches.

‘Material Masters’ bundelen hun krachten over de grenzen heen.

Le Corbusier is de beroemdste architect, stedenbouwkundige en schrijver van de 20e eeuw. Hij is ook de belangrijkste pleitbezorger van de modernistische architectuur, een essentiële grondlegger van de machine-esthetiek en een leider van de functionele architectuur. Hij staat bekend als ‘de ‘Vader van het Functionalisme’ en kan worden beschouwd als de belangrijkste vertegenwoordiger van de moderne architectuur of de International School of Formal Architecture. Als pionier in de horloge-industrie heeft Rado, ook een ‘materiële meester’, ooit opnieuw de handen ineengeslagen met Les Couleurs, een Zwitsers kleurenonderzoeksinstituut onder de Le Corbusier Foundation, om het nieuwe True Square Thinline ultradunne horloge te creëren. De tafel, met kleurrijke “dopamine” kleurencombinaties, demonstreert ten volle de spirituele kracht en emotionele expressie die dit met zich meebrengt op kleur.

Speel met “dopamine-kleuresthetiek” om je pols.

Uit onderzoeksgegevens blijkt dat 60%-70% van de eerste indruk van consumenten over het uiterlijk van een product voortkomt uit kleur. Rado Swiss radarhorloges zijn zich hiervan terdege bewust en hebben altijd een unieke positie ingenomen in het onderzoek en de ontwikkeling van gekleurde hightech keramische technologie. Deze keer combineerden ze niet alleen de tijdloze minimalistische stijl met de comfortabele en comfortabele “dopamine”-kleur, maar integreerden ze ook de gedurfde vitaliteit van architectonische kleuren in het materiaal van hightech keramiek. Deze unieke kleurenkunst past bij het horloge. Enthousiastelingen creëren diepe emotionele verbindingen. Deze unieke en opvallende kleuren zullen de drager vreugde brengen, een spiritueel ‘kleurgenezend’ effect bereiken en op subtiele wijze de stress in het leven verlichten. Dit is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een esthetische ervaring die geluk en ontspanning uitstraalt door middel van kleur.

Het onlangs gelanceerde ultradunne True Square Thinline-horloge is verkrijgbaar in drie kleuren en onthult verschillende persoonlijkheidshoofdstukken. De frisse en ongecompliceerde “British Green” springt in het oog. Als tijdloze klassieke kleur benadrukt het de luxe merkstijl; het elegante en nobele “Cream White” heeft zijn charmante schittering en laat het tijdloze ouderwetse temperament los; het diepe en ingehouden “Ivory Black” injecteert een vleugje uitstekende textuur in de pols, benadrukt de persoonlijkheid en onthult een koud en ingetogen aristocratisch gevoel. De kleurencombinatie omvat geslacht en leeftijd. Door middel van kleurrijke horloges worden de vrolijke sfeer en emoties op ieder individu overgebracht, waarbij voortdurend vrolijke energie in de pols wordt geïnjecteerd.

Naadloos wisselen van “meerdere draagscenario’s”. Als Rado’s eerste ultradunne vierkante hightech keramische horloge uit één stuk is het True Square Thinline ultradunne horloge gemaakt van lichtgewicht en slijtvast hightech keramisch materiaal, wat niet gemakkelijk is dragen. Door zijn kenmerken is hij niet bang voor de uitdagingen van de tijd, en het is alsof je elke dag een gloednieuw horloge draagt. Met een ultradunne kast van slechts 5 mm en een wijzerplaat van 37 mm is hij ruim 30% lichter dan een stalen horloge van hetzelfde formaat. Met de steun van een moderne, minimalistische stijl is het gemakkelijk te hanteren voor degenen die geobsedeerd zijn door uiterlijk; zijn unieke en modieuze vierkante vorm. Het afgeronde hoekontwerp zorgt voor een ronde maar toch hoekige uitstraling, waardoor mensen een rationeel en romantisch gevoel krijgen. Artistieke jongeren die smaak en stijl nastreven zullen er dol op zijn. Vergeleken met traditionele ronde horloges hebben vierkante horloges een herkenbaarder uiterlijk. Dit maakt hem veelzijdig genoeg om formeel en casual te dragen, waardoor hij gemakkelijk geschikt is voor woon-werkverkeer en vrijetijdsgelegenheden. Kantoormedewerkers kunnen het ook dragen zoals ze willen. Bovendien zijn alle drie de horloges uitgerust met spiegels van saffierglas en PVD-gecoate titanium drievoudige gespen voor gemakkelijk dragen. Het quartz uurwerk past zich aan kleurrijke stijlen aan en is erg populair onder niet-mechanische horlogefans.

Drie nieuwe True Square Thinline ultradunne horloges in drie kleuren, elk gelimiteerd tot 999 stuks. Vanaf 1 november zijn de drie horloges verkrijgbaar in Rado Swiss radarbeheerde directe winkels en officiële e-commerce flagshipstores, klaar voor iedereen die van ze houdt!