Rolex Replica Horloge Waarom Duurzaam, Om Te Beginnen Met Zijn Kast

Wat zijn de kenmerken van Rolex’s klassieke Oyster case design? Hoe kan het zo lang doorgegeven worden? De Oyster kast is een essentiële mijlpaal in de geschiedenis van Rolex replica en zelfs de hedendaagse horlogemakers. De kroon werd uitgevonden door Rolex in 1926 en uitgerust met een gepatenteerd backspin buitenste ringsysteem, bodemdekking en middenkast. De kroon was ’s werelds eerste waterdichte kast voor polshorloges.

Deze perfecte verhouding, en elegante vorm van de kast, is niet alleen een symbool van solide en waterdichte prestaties, maar ook in de vorm en functie van slimme integratie, of 904L roestvrij staal, 18ct goud of 950 platina stijl ook populair zijn in de markt, oester type case is uitgegroeid tot een klassieke Rolex, dat is waarom Rolex beroemd is voor een lange tijd!

Wat zijn de kenmerken van het ontwerpconcept van de Rolex replica oester horlogekast en Xiaobian samen om te leren, in het algemeen, kan worden onderverdeeld in de volgende delen:

waterdicht

De verzegelde behuizing zorgt ervoor dat alle Oyster horloges waterdicht zijn tot ten minste 100 meter (330 voet), en de Rolex Deepsea, ontworpen voor duikers, is ongevoelig voor 3.900 meter (12.800 voet).

Structuur van lagen

Het middelste deel van de Oyster kast (het middelste deel van de kast) is gemaakt van 904L roestvrij staal, 18ct goud of platina, gemaakt door afdrukken en bewerken. Het is duurzaam en is de ruggengraat van andere componenten geworden. Sommige professionele modellen zijn uitgerust met zijkroon schouderbeschermers, die essentieel zijn voor de middelste case.

Schroef het onderste deksel in

De oesterboden is stevig in de middelste kast geschroefd, zodat deze volledig verzegeld is. Het opvallende pit patroon aan de onderkant is afgeleid van het 1926 Oyster horloge. Alleen erkende Rolex replica horlogemakers kunnen het uurwerk met specifiek gereedschap monteren.

Waterdichte bovenketting kroon

De kroon, bestaande uit bijna tien stukken die stevig in de behuizing worden geschroefd, is een klein technisch meesterwerk. Het is de eerste waterdichte kroon in de geschiedenis van Rolex horlogemakers, volledig geïsoleerd van externe schadelijke stoffen, die de verzegelde wereld in de tafel beschermt. De Rolex dubbele en drievoudige sluitkronen zijn voorzien van twee of drie afdichtingszones, waardoor een onderzeeluik wordt gevuld en waterdicht wordt gemaakt.

Kleine vensterconvexe lens

Het Rolex vergrootglas, gepatenteerd in 1953, vergroot Datejust klassieke datums. Het markante logo van het Rolex replica horloge is van ver gemakkelijk te herkennen. Ook gemaakt van krasbestendig blauw kristal en gemonteerd op de kristalspiegel. Met dubbele anti-reflecterende coating, zorg ervoor dat de leesdatum dubbel zichtbaar is. Dit kleine detail toont de rigource van Rolex.

Buitenring

Voor Rolex zijn vorm en functie vaak nauw met elkaar verbonden, vooral de onmisbare buitenring in het levendige beeld van het oesterhorloge. In de loop der jaren zijn verschillende vaste of roterende buitenringen geïntroduceerd, die nieuwe functies brengen aan verschillende stijlen van horloges, zoals duiktijd, tweede tijdzone, 24-uurs display en snelheidsschaal. Het materiaal van de buitenring varieert ook van fijn staal tot gehard keramiek.

modellering

Het originele oestertype buitenste driehoekige kuilpatroon heeft een praktisch gebruik: deze kuilpatronen helpen de externe ringschroef die op de kast is bevestigd om de waterdichte prestaties van het horloge te garanderen. Het pitdessin van de bodemkap is gebaseerd op dezelfde overwegingen en wordt met een specifiek Rolex-gereedschap aan het onderwerp bevestigd.Tegenwoordig is de pit echter uitgegroeid tot een esthetisch designelement en een van de eigenlijke kenmerken van Rolex replica.

Sinds de geboorte is het klassieke ontwerp van Rolex's oesterkoop tot op de dag van vandaag doorgegeven, hoewel sommige details zijn verfijnd. Maar het algehele ontwerp is hetzelfde gebleven.