Senator Excellence Eeuwigdurende Kalender En Panoramadatum Maanfase, Replica Watches

Een horloge dat de moeite waard is om een leven lang te koesteren: Glashütte Original heeft zich bij het ontwerpen en produceren van het Senator Excellence-horloge altijd gehouden aan de Duitse esthetiek en hoge kwaliteitsnormen. Elk Senator Excellence-uurwerk moet een reeks tests ondergaan die meerdere weken duren om aan de eisen van uitmuntendheid te voldoen. Nu heeft de originele elegante uurwerkfamilie van het Duitse high-end horlogemerk Glashütte nieuwe leden toegevoegd: de eeuwigdurende kalender en het significante kalender-maanfasehorloge hebben elk twee nieuwe producten gelanceerd, die op levendige wijze de onsterfelijke charme van de klassieker demonstreren.

Origineel product

Het Senator Excellence-horloge werd voor het eerst gelanceerd in 2016. Het is een nieuwe generatie klassieke uurwerken, oorspronkelijk geproduceerd door Glashütte. Uitgerust met een zelfgemaakt Caliber 36 uurwerk, voldoet het aan strenge eisen en is het tegelijkertijd geschikt voor dagelijks gebruik. De Senator Excellence-familie is sinds de release zeer gewild en wordt beschouwd als een modern klassiek meesterwerk. Dit alles is onlosmakelijk verbonden met de krachtige functie van het Caliber 36 uurwerk. Vandaag heeft Glashütte Original twee nieuwe Senator Excellent Perpetual Calendar-horloges gelanceerd en twee nieuwe Senator Excellent Large Calendar Moon Phase-horloges met roodgouden of roestvrijstalen kasten, die nog briljanter zijn. Replica watches.

Uitstekend vakmanschap onder een vergrootglas: complicaties

De eeuwigdurende kalender wordt beschouwd als een van de meest wenselijke en toch uitdagende horlogecomplicaties, en met goede reden. De eindeloze kalenderfunctie houdt rekening met zowel grote als kleine maanden en schrikkeljaren.

Senator Excellence horloge met eeuwigdurende kalender

Het Senator Excellent Perpetual Calendar-horloge maakt gebruik van een modern ontwerp vol menselijkheid om deze complexe functie van hoogwaardige horloges volledig te benutten: het maakt gebruik van een displayvenster in plaats van wijzers. Het bereikt superieure leesbaarheid met een eenvoudig en elegant ontwerp. Gebruikers kunnen de dag van de week, de maand en de maanfase eenvoudig aanpassen via verborgen knoppen op de horlogekast. Bovendien kunnen gebruikers via de universele regelaar ook gesynchroniseerde instellingen voor de dag van de week, datum en maand realiseren.

Het Senator Excellence Outsize Date Moon Phase-horloge combineert twee klassieke functies van Glashütte Original: een handgemaakte zilveren of gouden volle maan volgt zijn pad in de gebogen maanfaseschijf. Het nauwgezette diamantslijpproces creëert scherpe en onderscheidende silhouetten die schitteren tegen de gegalvaniseerde blauwe nachtelijke hemel. Het originele en representatieve grote kalenderdisplay van Glashütte bevindt zich op 4 uur. Het bestaat uit twee datumweergaveschijven die op hetzelfde horizontale vlak zijn geplaatst. Er is geen scheidingslijn in het midden, die gemakkelijk te onderscheiden is.

Senator Excellence buitenmaats datum-maanfasehorloge

Uitstekend vakmanschap onder een vergrootglas: klassiek design. De vier nieuwe uurwerken die dit keer zijn gelanceerd, maken allemaal gebruik van gesatineerde en gepolijste ronde kasten met een diameter van 42 mm (eeuwigdurende kalendermodel) en 40 mm (maanfasemodel met grote kalender). ), met een slanke rand, die zijn elegantie laat zien. De roodgouden kast vormt een harmonieuze aanvulling op de gegalvaniseerde zilveren wijzerplaat, en de donkerzwarte cijfers vormen een aanvulling op de grote ivoren datumweergave. De uren- en minutenwijzers, evenals de met de hand gemonteerde Romeinse cijfers, zijn gemaakt van fijn rood 18K goud. De roestvrijstalen kast vormt een aanvulling op de gegalvaniseerde grijze wijzerplaat. De grote datumweergave is voorzien van witte cijfers op een matblauwe achtergrond, waardoor deze duidelijk zichtbaar is. Dienovereenkomstig zijn de massief gouden uurmarkeringen versierd met een blauwe coating, als aanvulling op de traditionele blauwstalen uur- en minutenwijzers. Alle wijzerplaten hebben een fijnkorrelige textuur. De tijdschalen met Romeinse cijfers vormen een opvallend contrast met de fluweelachtige, gladde en zachte oppervlaktetextuur, waardoor de visuele gelaagdheid van het horloge verder wordt versterkt en de elegante en tijdloze charme wordt onthuld.

Prachtig vakmanschap onder een vergrootglas: voortreffelijk uurwerk

De nieuwe Senator Excellence-horloges zijn uitgerust met recente prestaties die zijn ontwikkeld door de horlogefabriek van het merk op basis van het Caliber 36-uurwerk. Het nieuwe eeuwigdurende kalendermodel is uitgerust met kaliber 36-12 uurwerk, terwijl het grote kalendermaanfasemodel is uitgerust met kaliber 36-24 uurwerk. Beide uurwerken zijn prachtig afgewerkt en voorzien van een met de hand gegraveerde tweekleurige gegalvaniseerde balanskraan. De holle automatische rotor is uitgerust met het iconische dubbele G-logo van het merk en een 21K gouden slinger, waardoor een duidelijk zicht op het innerlijke landschap van het uurwerk mogelijk is. Daarnaast zijn ook de typische kenmerken van Glashütte’s geavanceerde uurwerkvakmanschap beschikbaar, zoals driekwart multiplex, klassieke zuilvormige korrel, parelmoer, blauwstalen schroeven, evenals fijn gepolijste tandwielen en gekartelde patronen op de automatische rotorbaan. Heerlijk.

Het winnende geheim van de uitstekende horloges van Senator

In navolging van de traditie van de vooraanstaande familie van de Senator worden de nieuwe uurwerken ontworpen met de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak, duurzaamheid en esthetiek. Bij de ontwikkeling van zijn uurwerken houdt Glashütte Original zich altijd aan vier basisprincipes: hoge mate van stabiliteit, precisie, looptijd en esthetiek.

Geoptimaliseerd ontwerp voor betrouwbare stabiliteit met slijtvaste onderdelen. Het zelfopwindende uurwerk in de kast is klikbaar, waardoor de schokbestendigheid aanzienlijk wordt verbeterd. De extreem antimagnetische siliciumspiraalveer verbetert dramatisch de nauwkeurigheid van de automatische opwindbeweging, net als het kaartloze verstelmechanisme. Tegelijkertijd zorgt het automatische tweerichtingsopwindsysteem ervoor dat het horloge zich altijd in het optimale kronkelige bereik bevindt.

Volgens het concept van het koesteren van de tijd als goud, zijn de ontwerpers van Glashütte Original vooral bezorgd over de energieopslagcapaciteit van het uitstekende horloge van de Senator. Het Calibre 36 uurwerk klopt met een frequentie van 4 Hz (gelijk aan 28.800 trillingen per uur) en heeft een looptijd van minimaal 100 uur. Dit is te danken aan de creatieve combinatie van een geoptimaliseerde loop met een grote diameter en een loop met een kleine diameter, die de lengte van de hoofdveer verlengt en het aantal kronkelende windingen dramatisch vergroot. Voor alle Glashütte Original horlogeproducten is esthetiek altijd een van de leidende ontwerpprincipes geweest, van het geheel tot de details.

Strenge kwaliteitscontrole

Alle Senator Excellence-horloges worden onderworpen aan een 24-daagse kwaliteitscontrole in de horlogefabriek van het merk in Saksen, Duitsland – die zelfs strenger is dan de Duitse chronometertest. Alle horloges uit de Senator Excellence-familie moeten aan exact hoge eisen voldoen, ongeacht het type of aantal complicaties. Elk horloge dat de inspectie doorstaat, is gegraveerd met het “Q”-teken op de achterkant van de kast, wat de uitstekende kwaliteit bewijst. Ook worden de precieze meetresultaten tijdens het testproces vastgelegd, en horloge-eigenaren kunnen deze controleren via het exclusieve online platform van Glashütte Original.

Het nieuwe Senator Excellence Perpetual Calendar Watch en Senator Excellence Panorama Date Moon Phase Watch bevestigen opnieuw de plechtige toewijding van Glashütte Original aan het creëren van mechanische uurwerken die geschikt zijn voor het moderne leven. Het nieuwe Senator Excellence-horloge zal vanaf oktober 2023 te koop zijn in de wereldwijde winkels van Glashütte Original en bij geautoriseerde dealerboetieks.