TAG Heuer Carrera-serie Datumhorloge, Replica Horloges

Ze is een standvastige toeschouwer in de lange rivier van de tijd en geeft vriendelijk commentaar op de manier om dromen na te streven.

Ze is als een torenhoge boom op de reis van het leven en is met haar onverzettelijke vasthoudendheid getuige van elke buitengewone uitdaging.

Het Zwitserse pioniershorlogemerk TAG Heuer presenteert op Moederdag drie nieuwe kalenderhorloges uit de Carrera-serie (Carrera). Deze horloges vertegenwoordigen het niet-aflatende streven van TAG Heuer naar uitstekend design en comfort en interpreteren de combinatie van kracht en zachtheid met tijdloos en elegant design en kostbare en luxueuze materialen, waarmee ze een diepgaand eerbetoon brengen aan elke moeder.

De TAG Heuer Carrera-serie, die de horlogevisie van Jack Heuer uitdraagt, is sinds de geboorte in 1963 een klassieker. De drie nieuwe kalenderhorloges uit de Carrera-serie die TAG Heuer dit jaar lanceerde, zijn gebaseerd op het zeer succesvolle 36 mm-horloge van vorig jaar. Elk model straalt voortreffelijke schoonheid en zachte charme uit en is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van het horloge. Esthetische stijl. Deze nieuwe replica horloges zijn gemaakt van kostbare materialen zoals 18K5N roségoud, parelmoer en diamanten. Ze gebruiken uitstekend vakmanschap om de voortreffelijke combinatie van luxe en verfijning te tonen, en tonen de kracht van vrouwen zonder hun zachte temperament te verliezen.

De horloges uit de Carrera-serie met een diameter van 36 mm zijn gemakkelijk te combineren en integreren klassieke designelementen. Ze blijven charmant na jaren van doop, net als vrouwen die niet bang zijn voor het verstrijken van de tijd en altijd stralen. De diameter van de kast benadrukt de unieke voordelen ervan. Of het nu gaat om snelle races op het circuit of een elegant diner, het kalenderhorloge uit de TAG Heuer Carrera-serie is ideaal om snel tussen meerdere rollen te schakelen. Met de voortdurende verdieping van onderzoek naar ergonomie, wordt de dikte van het nieuwe horloge geregeld tussen 10,20 mm en 10,60 mm, waardoor het een elegante stijl biedt, maar toch een comfortabele draagervaring biedt en geschikt is voor vrouwen in verschillende scenario’s. Vraag, het is een uitstekende keuze om cadeau te doen aan moeders.

Het nieuwe kalenderhorloge uit de TAG Heuer Carrera-serie is een getuige van de tijd en de beste interpretatie van moeders elegantie en vasthoudendheid. De drie onderscheidende horloges stralen subtiele en kostbare charme uit. Elk detail is zorgvuldig gepolijst, wat het voortreffelijke vakmanschap en het unieke ontwerpconcept van deze Zwitserse high-end horlogemaker volledig demonstreert.

Het eerste uurwerk heeft een charmante koperen wijzerplaat versierd met een slakvormig mat proces; het heeft een nude-tint die overgaat van lichtbruin naar beige, wat het gevoel van harmonie en balans van het horloge interpreteert. De roestvrijstalen kast maakt gebruik van afwisselende afwerkingstechnologie en elk detail is verfijnd. De ring en kroon zijn gemaakt van 18K 5N roségoud, wat het horloge een elegante stijl geeft voor dagelijks gebruik en een eerbetoon is aan de eindeloze tederheid en kracht van de moeder.

Het tweede horloge maakt gebruik van een witte parelmoer wijzerplaat met een nude gradiëntring die geleidelijk overgaat van lichtbruin naar beige, wat elegantie en etherische schoonheid laat zien. De roestvrijstalen kast heeft een afwisselend afwerkingsproces, waarbij de 18K 5N roségouden uurmarkeringen, wijzers en merklogo opvallen. De buitenrand van de iconische diamanten wijzerplaat is ingelegd met 76 diamanten, met een totaalgewicht van 0,288 karaat, wat een oogverblindende charme toevoegt aan het dagelijks gebruik en het bij elke gelegenheid tot een oogverblindende heldin maakt.

Het derde horloge maakt ook gebruik van een parelmoer wijzerplaat met een nude gradiëntring die overgaat van lichtbruin naar beige. Het is als een moeder die in stilte elk moment bewaakt. Het is eeuwig en kostbaar. De uurmarkeringen zijn bezet met 11 briljante diamanten in een diamanten zetting, met een totaalgewicht van 0,22 karaat, wat bijdraagt aan de luxueuze stijl van het horloge. De 18K 5N roségouden kroon en ring complementeren de vergulde wijzers en het TAG Heuer-logo, waardoor een harmonieuze en uniforme luxe stijl ontstaat. De iconische diamanten buitenrand is ingelegd met 76 diamanten, met een totaalgewicht van 0,288 karaat, waardoor de algehele styling de kers op de taart is en de schittering goed tot zijn recht komt.

Alle drie de horloges hebben een geoptimaliseerde nieuwe iconische H-vormige armband uit de Carrera-serie. De armband heeft een taps toelopend structuurontwerp en is zorgvuldig gemaakt van roestvrij staal of roestvrij staal en 18K 5N roségoud, waardoor het horloge een duurzame uitstraling en zachte eigenschappen krijgt.

Elke precieze slag van het kalenderhorloge uit de TAG Heuer Carrera-serie demonstreert zijn uitstekende prestaties. Tegelijkertijd giet het de lof van de moeder in kostbare materialen, die elke seconde kunnen stromen, waar en wanneer dan ook. Af en toe worden er bewondering en dankbaarheid geuit, en het verstrijken van de tijd blijft hetzelfde.