Tag Heuer Lanceert Nieuwe Chronograaf Uit De Carrera-serie, Replica Watches

Het Zwitserse baanbrekende horlogemerk TAG Heuer haalt inspiratie uit de nauwe band met auto’s, coureurs en motorsport die in de loop van de tijd sterk is gebleven om de nieuwe TAG Heuer Carrera-serie (TAG Heuer Carrera) chronograaf te lanceren. Dit buitengewone uurwerk belichaamt de geest van legendarische coureurs, symboliseert hun meedogenloze streven naar uitmuntendheid op het circuit en inspireert de drager om spannende uitdagingen aan te gaan met dezelfde passie die de geschiedenis van de autosport interpreteert.

Gouden eeuw

Deze chronograaf uit de TAG Heuer Carrera-serie getuigt van buitengewoon en voortreffelijk uurwerkvakmanschap. Het gaat verder dan de betekenis van een horloge zelf en getuigt van de inzet van TAG Heuer om uurwerken te creëren die resoneren met mensen die uitmuntendheid nastreven.

Het verhaal van dit horloge is terug te voeren op een provocerend idee van de visionair Jack Heuer: het geven van gouden uurwerken aan coureurs. Deze ingenieuze zet zorgde voor een onbreekbare band tussen TAG Heuer en de autosport. Deze horloges zijn een beloning voor coureurs en worden hun loyale partners in hun niet-aflatende jacht op de overwinning. Te midden van het gebrul van motoren en de spanning van racen op hoge snelheid schitteren deze uurwerken op de polsen van coureurs als Ronnie Peterson en Niki Lauda, waardoor ze worden aangemoedigd zichzelf voortdurend te overtreffen. Begrenzing.

De durf van Jack Heuer heeft de marketing van luxe horloges voor altijd opnieuw vormgegeven. Deze gouden uurwerken zijn niet langer alleen maar hulpmiddelen om de tijd bij te houden; ze belichamen de essentie van prestatie, moed en het meedogenloze streven naar uitmuntendheid. Elke tik van de klok weerspiegelt de moedige hartslag van de renners en herinnert hen eraan om op weg te blijven naar glorie.

Deze 39 mm TAG Heuer Carrera-serie chronograaf is een eerbetoon aan dit lange en klassieke tijdperk en straalt retro charme en tijdloze schoonheid uit en getuigt van de onstuitbare geest van het merk.

Voortdurend op weg naar succes in 2023

Deze TAG Heuer Carrera-serie chronograaf met een 18K 3N gouden kast vormt een succesvolle afsluiting van de 60-jarig jubileumlegende van de Carrera-serie. Dit uurwerk erft de tijdloze essentie van de TAG Heuer Carrera-serie. Het heeft een klassieke ronde kast, een naadloos, geïntegreerd nokkenontwerp en gebruiksvriendelijke wijzerplaten op 2 en 4 uur. Chronograaf Deze knoppen combineren op elegante wijze de traditionele charme van het horloge met moderne stijl.

De luxueuze en harmonieuze 18K 3N vergulde wijzerplaat van het nieuwe horloge weerspiegelt de designgeest van de originele Carrera uit de jaren zestig. Om de leesbaarheid van de wijzerplaat te verbeteren, is de wijzerplaat voorzien van contrasterende zwarte ‘azuré’ subdials op 3 en 9 uur, die doen denken aan de iconische omgekeerde panda-wijzerplaat.

Deze klok uit de TAG Heuer Carrera-serie met een prachtige gouden kast kan het hoogtepunt van Carrera’s 60-jarig jubileum worden genoemd. Het baanbrekende ontwerp van de glazen doosspiegel omvat het algehele esthetische concept van het horloge. In dwarsdoorsnede gezien is het silhouet van het horloge glad dankzij de naadloos gebogen rand van het koepelvormige saffierglas, maar de strakke zijkanten en robuustheid van de kast, evenals de avant-gardistische lugs, maken het horloge tot een tegelijkertijd heeft het ook scherpe randen. Deze innovatie blaast de Carrera-collectie 2023 nieuw leven in, versterkt de visuele elegantie en maakt er een buitengewoon middelpunt van. De prachtig gebogen buitenrand van de wijzerplaat verbetert de leesbaarheid van het horloge en vereenvoudigt het aflezen van de 60 seconden/minutenschaal aan de rand van de wijzerplaat.

Om een optimale leesbaarheid te garanderen, is dit horloge voorzien van zwart gelakte centrale wijzers die scherp contrasteren met de luxueuze gouden wijzerplaat, waarvan de verticale matte afwerking doet denken aan de baanmarkeringen op een racecircuit.

De elegante kast met een diameter van 39 mm van dit nieuwe horloge uit de TAG Heuer Carrera-serie is uitgerust met een chronograafuurwerk van het merk TAG Heuer, model TH20-00. Dit uurwerk maakt gebruik van een tweerichtingsopwindontwerp met een indrukwekkende gangreserve van 80 uur.

Dit horloge is gecombineerd met een zwarte geperforeerde kalfsleren band, vastgezet met een 18K 3N gouden gesp, die de verbinding van het horloge met de traditie van racestijl versterkt en tegelijkertijd een unieke en luxueuze sfeer toevoegt.

Nu de viering van het 60-jarig jubileum van de Carrera-serie eindigt, is deze klok uit de TAG Heuer Carrera-serie een baken van prestatie geworden, dat dragers inspireert om hun pad naar succes te omarmen, zoals de legendarische coureurs in de geschiedenis. De TAG Heuer Carrera Chronograph is een horloge en een bron van kracht die uitdaging en vastberadenheid belichaamt.