Versace Horloges – Herfst- En Winterserie 2023, Replica Watches

Een jaar na de geboorte van de eerste WeLoveDiamonds-collectie lanceerde Versace een vervolguitbreidingsplan om luxe stijlen toe te voegen aan de vier meest succesvolle uurwerkseries van het merk. Deze keer interpreteert Versace sieradenhorloges met een nieuwe stijl, waarbij de krachtige functies van Zwitserse uurwerken en de intelligente Italiaanse designstijl worden benadrukt. Door deze strategie te volgen, is het gebruik van kostbare en zeldzame edelstenen om horloges te versieren een onmisbare manier geworden om sieradenhorloges te maken.

Deze edelstenen, waaronder diamanten, robijnen, saffieren, enz., worden niet willekeurig toegevoegd, maar moeten perfect worden geïntegreerd in de modedetails van elke collectie. Het is vermeldenswaard dat de WeLoveDiamonds-selectieserie zich ook uitstrekt tot horloges met een sportieve stijl en een gedurfd ontwerp. Dit is een onconventionele keuze voor de sieraden- en horloge-industrie. Replica watches.

Het sieradenmodel DVOne Automatic automatisch horloge is het toonaangevende nieuwe uurwerk van de herfst- en winterserie 2023. Naast de iconische details zijn de modellen met witte en zwarte wijzerplaat bezet met drie saffieren of robijnrode uurmarkeringen op respectievelijk 3 uur, 6 uur en 9 uur. Het Griekse sleutelpatroon is ook gemaakt in een hoogwaardige sieradenstijl. De witte versie is ingelegd met 206 diamanten en 74 saffieren, en de zwarte versie heeft 206 diamanten en 74 robijnen.

De kenmerken van de chronograaf uit de IconActive-serie zijn dat de gouden versie 27 diamanten op de uurmarkeringen heeft en de zwarte versie 145 diamanten op de bovenste ring. Een onderscheidend kenmerk van dit horloge is de transparante polycarbonaat kast afgesloten door vier sierschroeven.

Naast de DVOne- en IconActive-serie omvat Versace’s WeLoveDiamonds-selectieserie het herenhorloge Greca Reaction en het dameshorloge Medusa Infinite. Vanaf oktober verkrijgbaar in Versace-winkels, geautoriseerde retailers en versace.com.