Zes Details Kunnen Niet Worden Genegeerd Bij Het Repareren Van Replica Horloges

Een horloge is een nauwkeurig tijdwaarnemingsinstrument en een ingewikkeld proces om een ​​horloge te onderhouden. Voor de gemiddelde persoon, zelfs als je toekijkt terwijl je een horloge repareert, is er helemaal geen idee. Als je een zwarthartige horlogereparateur tegenkomt en iets met je liefdeshorloge doet, weet ik zeker dat je er niet achter komt. Bij de reparatie van replica horloges is het aantal mensen dat ontpit is geweest ontelbaar.

Om deze reden is Xiaobian hier om wat kennis over horlogereparatie aan u te introduceren en een kijkje te nemen naar zes details die niet kunnen worden genegeerd wanneer horlogereparaties worden uitgevoerd.

Detail 1:

Probeer die horlogewinkels met een goed krediet te kiezen of kijkwinkels in grote winkels. Grote winkels hebben ook managementbeperkingen voor reparatiebedrijven voor persoonlijke replica horloges.

Detail 2:

Om de fout van hun horloge te begrijpen, is het zeer onwaarschijnlijk dat een slechte uitrusting en een kwartshorloge een slechte printplaat is. Als het verschrikkelijk is, kan het horloge ook het overeenkomstige foutverschijnsel weerspiegelen; goede replica horloges vertonen deze problemen meestal niet.

Detail 3:

Geloof de advertentie van de horlogewinkel niet snel; controleer hun horlogereparatieapparatuur en kijkolie; je kunt hem vragen de horlogeolie eruit te halen en kijken of je niet meer dan 4 tot 5 soorten horlogeolie hebt, blijf niet bij hem. Die reparatie.

Detail 4:

Repareer het niet zo snel mogelijk en vertrouw geen beloftes die “erop wachten”. Aangezien inspectie en zorgvuldige inspectie onmisbare onderdelen zijn van het onderhoud van het horloge, is het onmogelijk om niet voorbij te gaan aan de inspectie van het geluk en de betrouwbaarheid van het horloge. Ze werden direct bij de klanten afgeleverd.

Detail 5:

Na beoordeling en reparatie van het overgewicht, moet u met de horlogereparateur over de prijs onderhandelen voordat u het horloge aan hem overhandigt. Na de reparatie is het ook noodzakelijk om alle vervangen onderdelen op te vragen, vooral voor replica horloges waarvan de tandwielen of printplaten zijn vervangen. Vergeet niet de reparatiefactuur en het gedetailleerde registratieblad met de interne betekenis van de reparatie; de vervangende onderdelen moeten ook worden vermeld, en als de geïmporteerde onderdelen ook zijn gemarkeerd, laat ze dan afstempelen.

Detail 6:

Als je je nog steeds zorgen maakt, ga dan naar de plaatselijke technische kwaliteitsinspectie voor beoordeling en als je een probleem vindt, ga dan naar het Industrieel en Handelsbureau of de Consumentenbond om een ​​klacht in te dienen. Daarvoor moet je voldoende bewijzen aandragen en jezelf versterken om nu voorzichtig te zijn

De bovenstaande zes details kunnen niet worden genegeerd bij het repareren van het horloge; Ik hoop dat u na het lezen goed begrijpt hoeveel u het horloge kunt verbeteren. In de toekomst kunt u deze methoden raadplegen om te voorkomen dat u putjes krijgt bij het repareren van het horloge.