14k Gouden Oyster Perpetual Ref.1002/7 Uit De Jaren 60, Nep Rolex

Misschien heb je de Oyster Perpetual Kinlao nog nooit gezien. Vandaag deel ik de zeldzame Oyster Perpetual Ref.1002/7, geproduceerd in 1964. Het is een prachtig Amerikaans herdenkingshorloge met een 14K gouden horloge. De gouden Oyster Perpetual Ref. 1002/7 is een prachtig gouden horloge. Het 4-cijferige Oyster Perpetual-model is spannend door zijn rijke types en vele modellen. Het heeft een casual stijl die DD en DJ nog steeds moeten hebben. Ondanks dat het een gouden horloge is, is de kleur van 14K goud precies goed. Of je nu een senior verzamelaar bent of een junior speler die een gouden horloge wil kiezen, dit antieke horloge kan worden aanbevolen.

De wijzerplaat is zilverwit. Hoewel met het blote oog veel kleine deeltjes te zien zijn, heeft het een eigenschap waardoor vrienden die van antieke horloges houden het neerleggen. Dit kenmerk is de zwarte onderstreping op zes uur op de wijzerplaat. Deze onderstreping zie je doorgaans terug in lak. De sportversie van de wijzerplaat is een uniek kenmerk van dit tijdperk. Het is een kleine horizontale lijn op de wijzerplaat, die vaak op 6 uur verschijnt (soms ook op 12 uur). Er zijn verschillende theorieën over waarom dit bestaat. De meest bekende is echter dat er opzettelijk kleine horizontale lijnen zijn toegevoegd om de kleur van het basismetaal weer te geven om de hoge kwaliteit van het wijzerplaatmateriaal aan te geven. Er is bevestigd dat er onderstreepte stijlen voorkomen op sommige spiegelwijzerplaten, zoals Ref.1016 en Ref.1675. Het simpelweg hebben van een spiegelwijzerplaat is zeldzaam, en een onderstreepte wijzerplaat is nog zeldzamer. Af en toe te zien op formele horloges. Als je een neef bent die je leuk vindt, zal dit alleen al ervoor zorgen dat je het wilt kopen. Gecombineerd met de combinatie van de toffee-naald en het SWISS-teken op de wijzerplaat, evenals de hoek op de uurmarkeringen, is te zien dat het zorgvuldig is ontworpen.

Hoewel de kast wat polijstsporen vertoont, oogt hij vol van vorm. Veel randen van het volledig gouden horloge zullen vervormd zijn en de ring heeft een scherpe omtrek. Als de buitenrand overmatig wordt gepolijst, zal de schoonheid ervan aanzienlijk worden aangetast.

De band is een 14K gouden Amerikaanse herdenkingsband. De meeste Amerikaanse herdenkingsbandjes hebben de neiging los te raken in hun kunstenaarschap, en het horloge dat ik deelde is daarop geen uitzondering. Zelfs de stalen band ziet er na jaren nog zo uit. Omdat het een Amerikaanse herdenkingsband is, staat er bovendien geen jaartal in het midden van de gesp gestempeld. De stempel erop is een relatief zeldzaam groot LOGO-ontwerp dat overeenkomt met de datum. Er is een ROW-gravure op het uurwerk aangebracht, wat nogmaals laat zien dat het een horloge is dat in de Verenigde Staten wordt verkocht en een perfecte match is met de Amerikaanse armband. Nep Rolex.

De meeste mensen denken misschien eerst aan DD of DJ als het om klassieke Rolex-modellen gaat. Tegenwoordig trekt de compacte wijzerplaat van 34 mm geleidelijk de aandacht. Met name de Oyster Perpetual-serie is een zeer verzamelbaar model, wat vanzelfsprekend is voor horlogeliefhebbers. Het spreekt voor zich. Tegenwoordig zijn veel vrienden op zoek naar antieke Oyster Perpetual zeldzame modellen. De onderstreepte, dauphine-naald en het enkele SWISS-teken maken de wijzerplaat zeer aantrekkelijk, en hij wordt ook gecombineerd met een Amerikaanse herdenkingsarmband met een groot LOGO en een Amerikaanse ROW-gravure. Zelfs als je er speciaal naar zoekt, wordt geschat dat het moeilijk is om het te vinden. Het bovenstaande is een deel van het Oyster Perpetual antieke gouden horloge. Het zal nuttig zijn voor vrienden die overwegen een antiek horloge te kopen.