Rado Zwitserse Radarhorloges True Round-serie “Xinyun” Horloge, Replica Watches

Begin het nieuwe jaar met “kern” geluk en begin met veel geluk aan het werk.

‘Tijd’ brengt fortuin, en ‘acht’ brengt rijkdom. Op de eerste werkdag in het Jaar van de Draak helpt Rado’s nieuwe True Round-serie holle mechanische horloges je op weg. Drie driekleurige oprechte nieuwjaarscadeaus – “Xinyun Blac”, “Xinyun Silve,r” en “Xinyun White” werden onthuld op Rado’s online en offline kanalen op de achtste dag van het nieuwe maanjaar.

“Shi” brengt fortuin, “8” brengt rijkdom.

Als totem van de Chinese cultuur draagt de draak duizenden jaren cultureel erfgoed en een unieke nationale geest met zich mee. Het Jaar van de Draak is ook begiftigd met veel mooie verwachtingen. Het Rado Swiss radarhorloge combineert traditionele cultuur met moderne elementen en gebruikt een representatief beeld: de creatieve “8” om de holle wijzerplaat te versieren. ‘8’ komt overeen met de veelbelovende betekenis van ‘fa’ in de Chinese cultuur, wat welvaart en vitaliteit impliceert. Niet alleen dat, maar in termen van vorm vertegenwoordigt “8” ook oneindige mogelijkheden, met de betekenis van “oneindig” en nooit eindigend. Kijkend naar de algehele vorm is elk hol mechanisch horloge uit de True Round-serie gemaakt van licht en slijtvast hightech keramisch materiaal met voortreffelijk hol vakmanschap. De dubbele zegen van merkvindingrijkheid en mooie betekenis zal het nieuwe jaar zeker ‘hartverwarmend’ maken. ‘Het geluk houdt nooit op. Replica watches.

Eenvoudige kleurafstemming, knappe opening

“Xinyun Black” straalt de unieke verbeeldingskracht van zwart uit en heeft een ingetogen en elegante textuur die een volwassen charme uitstraalt. De uit één stuk gepolijste zwarte hightech keramische kast en kroon, met een zwarte PVD-gecoate titanium onderkant, liggen in dezelfde lijn als de zwarte sunray wijzerplaat. Door het prachtige holle ontwerp van de “8” op de wijzerplaat kun je zien dat elke laag multiplex zorgvuldig is versierd met verschillende texturen, wat de kers op de taart is. De roségouden schuine rand en de grijs bedrukte minutenring geven het ‘kernzwart’ een aparte laag, die zeer aantrekkelijk is voor jonge heren die een ‘oude geldstijl’ nastreven, of ze nu naar hun werk reizen of dagelijks dragen. Van buiten tot binnen klopt alles.

“Xinyunyin” toont zijn individualiteit door zijn gevoel voor de toekomst. Er is gebruik gemaakt van de titanium onderkant, en de gepolijste plasma high-tech keramische kast en kroon uit één stuk benadrukken de mysterieuze textuur. De opvallende grijze sunray-wijzerplaat is bedrukt met een opvallend merklogo, het roségouden swinganker-symbool contrasteert scherp met de rhodiumachtergrond en de prachtige uurmarkeringen zijn bedekt met witte Super-LumiNova. De diepe stijl gepresenteerd door “Core Transport Silver” gecombineerd met de prachtige betekenis van het horloge valt samen met de hedendaagse jonge mensen die aandacht besteden aan transport. Ik geloof dat ze met de zegen van dit ‘gelukshorloge’ geluk en geluk zullen kunnen hebben. Succes.

Het streven naar kwaliteit en individualiteit wordt uitgedrukt door “Xinyunbai.” “Xinyun White” maakt gebruik van een witte hightech keramische kast en kroon uit één stuk. Het roségouden schommelankersymbool, afgezet tegen het witte zonnepatroon en de roségouden schuine rand, is bijzonder opvallend. De gepolijste witte hightech keramische armband met een drievoudige titanium gesp maakt het horloge lichter en eleganter. Met zo’n hoge uitstraling en voortreffelijk horlogevakmanschap zal deze “Core Movement White” de harten van vele schoonheden veroveren, en de vrije en gemakkelijke “Core Movement Black” vormt een koppelhorloge met een volledig gevoel voor CP, dat elkaar aanvult. De tijd kan zich ook vol liefde tonen.

De True Round-serie holle mechanische horloges ondersteunt nieuwjaarsgebeden in meerdere stijlen, waardoor de tijd eeuwige zuiverheid krijgt. Laat ‘Xinyun Black’, ‘Xinyun Silver’ en ‘Xinyun White’ aan het begin van het Jaar van de Draak een nieuwe reis met je beginnen en oneindige mogelijkheden verkennen. ‘Xinyun Colourful Limited Edition’ wordt gelanceerd op Koninginnedag in maart. Het komt op het podium, dus houd het in de gaten!