De Unieke Vaardigheden Van Kalendermeester Blancpain, Imitatie Horloges

Van de oudheid tot nu zijn mensen altijd gefascineerd geweest door het mysterie van ’tijd’ en het onderzoeken ervan.

BLANCPAIN, een Zwitsers high-end horlogemerk, werd opgericht in 1735. In de afgelopen 289 jaar heeft het talloze uurwerken geproduceerd om de mensheid te helpen tijd te registreren en getuige te zijn van de ups en downs van de geschiedenis en sociale veranderingen. Gedurende de ontwikkelingsgeschiedenis van het merk heeft Blancpain, als een echte ‘kalendermeester’ op het gebied van fijne uurwerken, kalenderfuncties in encyclopediestijl gebruikt, verschillende kalenderweergaven gecombineerd en innovatieve kalenderaanpassingen doorgevoerd om een nieuw uurwerk te creëren voor de wereld van kalenderfuncties: een historisch meesterwerk.

De kalenderfuncties van Blancpain zijn compleet en rijk: van eenvoudige enkele en dubbele kalenders tot complexe volledige kalenders, weekkalenders, jaarkalenders, eeuwigdurende kalenders, een van de vertegenwoordigers van grote complexe functies en de originele Chinese kalender van het merk. Verschillende kalenderfuncties worden gecombineerd met andere materialen, maten, designs, kleuren en bandjes. Met het venstertype, het grote kalendertype met dubbel venster, het aanwijzertype, het retrogradetype… en verschillende presentatiemethoden staat de kalenderweergave in volle bloei. Bo heeft nu meer dan 100 kalenderhorloges in verschillende stijlen voor verzamelaars.

Blancpain enkele kalender: laat ieders stijl zien

Blancpain implementeert een eenvoudige en elegante ontwerpstijl, waardoor elk werkstuk uniek vindingrijk is. Met het meest eenvoudige horloge met één kalender als voorbeeld, het grote kalendervensterhorloge 6669, gebruikt Blancpain een perfect gevoel voor verhoudingen om de praktische kalenderweergavefunctie in grote cijfers weer te geven via twee naast elkaar gelegen grote vensters. De metingen zijn in één oogopslag nauwkeurig. Blancpain doorbreekt het stereotype van ‘één minuut meer, meer’ voor de beroemde pure driewijzerhorloges. Het behoudt de essentie van klassieke en ongecompliceerde esthetiek en voldoet aan de functionele eisen van het dagelijks leven, wat een levendige weerspiegeling is van het vermogen van het merk om met complexe problemen om te gaan. Wat betreft mechanische vaardigheden zijn de wolken en de wind licht, maar het universum is diep verborgen in de stijl van de meester.

Blancpain Dubbele Kalender: briljante weergavemethoden

Het horloge met dubbele kalender geeft de datum en dag van de week aan. Blancpain maakt gebruik van geavanceerde uurwerkvaardigheden om het horloge met dubbele kalender te voorzien van verschillende weergavemethoden. Elk display bereikt een aangename visuele balans. Het waaiervormige dagvenster op de wijzerplaat van de Big Date Day Retrograde Watch 6668 bevindt zich tussen 7 uur en 9 uur, en het grote datumvenster bevindt zich tussen 5 uur en 6 uur. Blancpain gebruikt ook een reeks nieuwe ontwerpen om de aantrekkingskracht te benadrukken. Trots op het complexe vakmanschap – de datumweergave kan om middernacht onmiddellijk worden verwisseld; de dag van de week-indicator schakelt over van zondag naar maandag, waardoor de nieuwe week slim wordt gestart als een retrograde weergave.

Blancpain Volledige kalender: de speciale vaardigheden van de master

In 1983, toen de kwartsstorm de Zwitserse horloge-industrie ernstig trof, gebruikte Blancpain een horloge dat de volledige kalender (datum, dag van de week en maand) en maanfasefuncties combineerde om een compleet en klassiek concept van tijd te demonstreren. Het heeft de waarde en het belang van geavanceerde uurwerken onthuld en heeft ertoe geleid dat de traditionele horloge-industrie zich onderscheidde. De volledig kalendervormige maanfase van Blancpain is een iconisch merkkenmerk geworden en is belangrijk voor de Zwitserse horloge-industrie. Na de ‘maanfase-revival’ worden levendige en onvergetelijke maanfase-gezichten beschouwd als het tweede logo van het merk. Het hele kalenderhorloge van Blancpain zal een toegevoegde maanfasefunctie hebben. De volledige kalendermaanfasefunctie en de klassieke wijzerplaatindeling zijn inmiddels een specialiteit van Blancpain geworden. Blancpain is niet alleen eigenaar van het klassieke V-serie maanfasehorloge met volledige kalender, 6654, dat bekend staat als het ‘mooiste formele horloge’, maar geeft deze functie ook aan de Fifty Fathoms-serie, de grondlegger van mechanische duikhorloges, die de volledige kalendermaan brengt fase in de diepzee, waarbij groot succes werd geboekt. Het “sterstuk” onder de sporthorloges.

Blancpain Weekly Calendar: een tijdassistent voor zakenmensen

Blancpain Weekly Calendar-horloge, op de warme geëmailleerde Grand Feu-wijzerplaat geeft een blauwstalen slangvormige wijzer de buitenste ring van de wijzerplaat aan van 1 tot 53 weken en geeft het huidige weeknummer weer. Op ieder moment dat de overgang van zondag naar maandag plaatsvindt, springen de weekkalenderwijzer en de dag van de weekwijzer gelijktijdig. De twee mechanismen zijn complex met elkaar verbonden om volledig te kunnen voldoen aan de behoeften van moderne zakenmensen. Het vergemakkelijkt de drager bij het regelen van werk en leven en zorgt ervoor dat de drager de mechanische kalender altijd kan waarderen. De schoonheid van eenvoud.

Blancpain Jaarkalender: pionier in de omgekeerde aanpassing van jaarkalenders

De jaarlijkse kalenderfunctie wordt ook wel een ‘quasi-eeuwigdurende kalender’ genoemd. Het kan de grote en kleine maanden behalve februari identificeren en automatisch naar de laatste dag van de maand springen. Het verschilt niet van de eeuwigdurende kalender, behalve dat deze elk jaar in februari moet worden aangepast. Blancpain combineerde ook de twee complexe functies van de jaarkalender en dubbele tijd, waardoor het klassieke horloge 6670 uit de V-serie ontstond met een jaarkalender en dubbele tijd. Dit horloge was een pionier in de omgekeerde aanpassing van imitatie horloges met jaarkalender, waardoor de weergave van de jaarkalender op elk moment vooruit of achteruit kon worden aangepast, wat het zeer handige en gebruiksvriendelijke ontwerp van het merk aantoont. 6670 weerspiegelt ook de vaardigheid van het merk op het gebied van het ontwerpen van wijzerplaatindelingen. Blancpain probeerde een subversieve wijzerplaatarrangement. Kalenderinformatie wordt aan de rechterkant van de wijzerplaat weergegeven en is gerangschikt in de volgorde waaraan mensen gewend zijn, met 4, 3 en 2 uur van onder naar boven. Het bovenste gedeelte bevat respectievelijk de maand, datum en week, en door het grote kalendervenster is de informatie duidelijker en in één oogopslag te lezen. Er is ook een kleine 24-uurswijzer op 8 uur als weergave van de tweede tijdzone.

Blancpain Perpetual Calendar: veiligheid en gemak toevoegen aan de meest briljante kalenderfunctie

Quantième Perpétuel betekent eeuwige kalender, die de menselijke verbeelding van ’tijd’ en ‘eeuwigheid’ in zich draagt. De eeuwigdurende kalenderfunctie kan automatisch schrikkelmaanden en -jaren identificeren zonder aanpassingen vóór 2100. Het wordt beschouwd als een van de drie meest representatieve grote complicaties aan de top van de horloge-industrie. Blancpain voegt niet alleen de iconische maanfasefunctie van het merk toe aan het eeuwigdurende kalendermodel, maar integreert ook de twee innovatieve ontwerpconcepten van het merk, de ‘verborgen verstelknop’ en ‘bewegingsaanpassingsbeveiliging’, om de twee belangrijkste pijnpunten van de eeuwigdurende kalender op te lossen. maak het praktischer. Het gebruiksproces van de drager is handiger en zorgeloos. Daarnaast creëerde Blancpain in het begin van de 21e eeuw ook grote en complexe horloges met eeuwigdurende kalenders en tijdvereffeningsfuncties, wat de geavanceerde, geavanceerde uurwerkvaardigheden van het merk aantoonde.

Blancpain Chinese Almanac: een historische grote complicatie die door de kalendermeester is bijgedragen aan de moderne horloge-industrie

In 2012, na vijf en een half jaar onderzoek en ontwikkeling door de Zwitserse horlogemakers op nationaal niveau tijdens de Advanced Watchmaking Workshop van Blancpain, doorbraken ze de dominantie van de Gregoriaanse kalender (dat wil zeggen: de Gregoriaanse kalender) in de horloge-industrie en, voor de eerste keer, stond toe dat de twee sets tijdregels, Chinese en westerse, werden gecombineerd. Dezelfde kernoperatie brengt fundamentele veranderingen met zich mee in de gameplay van luxe horloges: het ontgrendelen van de ‘unieke Chinese tijdregels’ – het presenteren van de chronologie van de stengels en takken, de maankalender, de twaalf uur en de vijf elementen van de dierenriem die zijn Het wordt al duizenden jaren gebruikt en biedt liefhebbers van de wereldwijde oosterse cultuur een pure manier om naar de Chinese tijd te kijken en echt “de wereld naar de Chinese tijd te laten kijken.”

Het Chinese Almanac-horloge, oorspronkelijk ontworpen door kalendermeester Blancpain, is een mijlpaal in de horlogerie. Het is weer een echt nieuwe en originele grote complicatiefunctie in de horlogerie, al een eeuw lang. Sinds de oprichting heeft Blancpain elk jaar een gelimiteerde editie gelanceerd waarbij de dierenriem van het lopende jaar op de slinger wordt gegraveerd. In 2023 zijn er twaalf dierenriemversies verzameld. In 2024 opent Blancpain een nieuw tijdperk op de Chinese kalender met een nieuw horloge in beperkte oplage, ‘Noble Green Golden Dragon’.

Met “Innovatie als Traditie” als merk-DNA, lost Blancpain de praktische problemen van kalenderfuncties op door middel van innovatieve technologieën, zoals gepatenteerde verborgen aanpassing, veiligheidsvoorzieningen voor het aanpassen van de beweging en uitgebreide krachtreserves… Elk Blancpain-kalenderhorloge heeft betrouwbare uurwerk- en een vriendelijke draagervaring.

Veiligheid: Beveiligingsinrichting voor bewegingsaanpassing

Het gepatenteerde veiligheidsbeschermingsapparaat voor bewegingsaanpassing van Blancpain kan worden gebruikt in het beperkte gebied voor aanpassing tijdens de werking van het mechanische mechanisme, waardoor schade aan de beweging als gevolg van verkeerde bediening effectief wordt vermeden en de veiligheid van bewegingsaanpassing wordt gegarandeerd.

Gemak: verborgen aanpassing

Gemak: lange gangreserve

Blancpain rust elk horloge met eeuwigdurende en Chinese kalender uit met een lange gangreserve van meer dan drie dagen, waardoor de drager de meest handige en zorgeloze ervaring krijgt.

De kalender is een manier voor mensen om de tijd af te leiden en activiteiten te plannen op basis van de beweging van hemellichamen.

De kalenderfunctie is fascinerend omdat het een spiegel is die de ontwikkeling van de menselijke beschaving kan weerspiegelen. Het ziet eruit als een eenvoudige aanwijzer of venster, maar daarachter schuilt de complexe logica van het menselijk begrip van de kalender.

Blancpain, de kalendermeester, gebruikt zijn innovatieve doel om het traditionele horlogemaken te volgen en te innoveren om het gemak van de drager te realiseren. Het leidt deze complexe logica af via mechanische vormen, ontwikkelt een verscheidenheid aan kalenderfuncties en gebruikt verschillende stijlcombinaties, evenals de voortdurende ontwikkeling en innovatie in technologie, vormen de technische kenmerken ervan, waardoor de complete en rijke kalenderfamilie van het merk wordt bereikt en een benchmark voor kalenderhorloges in de geavanceerde horloge-industrie.