Glashütte Origineel Nieuw Senator Excellence Buitenmaats Datumhorloge, Replica Watches

Het originele, hoogwaardige uurwerkvakmanschap van Glashütte is bekend en heeft fans over de hele wereld. Ze waarderen het voortreffelijke vakmanschap van het merk uit Duitsland en de strenge horloge-eisen. Glashütte Original lanceert nu een uurwerk in beperkte oplage als cadeau voor de oude en nieuwe vrienden van het merk in China, dat alleen online verkrijgbaar is in de WeChat-boetiek. Het onlangs gelanceerde Senator Excellence Panorama Date Moon Phase horloge combineert op slimme wijze traditionele elementen en modern design en is uitgerust met een donkergroene wijzerplaat, die briljant is. Replica watches.

Harmonieuze kleurafstemming, uniek design

Groen heeft altijd een opmerkelijke impact op mensen. Groen is de kleur van de natuur, een symbool van frisheid, vitaliteit en leven, synoniem met hoop, vrede en harmonie – deze waarden die we het meest koesteren in de drukke levens van de 21e eeuw. Om deze reden is ‘zomergroen’ de beste kleur geworden voor Glashütte Original’s onlangs gelanceerde WeChat boutique limited edition horloge.

Het nieuwe Senator Excellent Outsize Date- en Moon Phase-horloge is gelimiteerd op 100 stuks en is een meesterwerk van precisie en functionaliteit. Niet alleen dat, maar dit horloge is ook een solide bewijs van het ijverige streven van het merk naar voortreffelijk vakmanschap, een langdurig erfgoed en een uitgebalanceerd ontwerp. De groene wijzerplaat heeft een verloopeffect, dat de elegante en unieke roestvrijstalen kast en twee zorgvuldig geselecteerde donkerblauwe bandjes aanvult, waardoor uiteindelijk een uitstekend uurwerk met buitengewone smaak ontstaat. Een ongedwongen blik geeft mensen het gevoel stil te staan in tijd en ruimte. Bevriezen is zeer kostbaar.

Prachtige wijzerplaat, buitengewone elegantie

Het Senator Excellent Outsize Date- en Moon Phase-horloge combineert twee originele klassieke functies van Glashütte: een zilveren maan volgt zijn pad in de gebogen maanfaseschijf om 10 uur. Prachtige rondingen worden met de hand vervaardigd door middel van nauwgezette diamantfreestechnologie, sprankelend en glanzend. Het representatieve grote kalenderdisplay van het merk bevindt zich op 4 uur, met een ivoren achtergrond als achtergrond en geen scheidingslijn in het midden, waardoor het duidelijk en gemakkelijk te onderscheiden is. De wijzerplaat in “midzomergroene” kleur is versierd met prachtige sunburst-versieringen, die een prachtig verloopeffect laten zien.

Uitstekende uurwerken, die perfectie bereiken

De kast van 40 mm van het unieke uurwerk dat dit keer wordt gelanceerd, is gesatineerd en gepolijst en is uitgerust met een slanke lunette, die zijn elegantie laat zien. De met de hand gegraveerde Romeinse cijfers zijn diamantgepolijst en gemaakt van wit 18K goud. Ze worden gecombineerd met stijlvolle en prachtige gerhodineerde wijzers, die opvallend contrasteren met de groene wijzerplaat. Het nieuwe uurwerk is gecombineerd met een donkerblauwe Louisiana alligatorleren band met een vouwgesp. Het wordt ook geleverd met een blauwe nylon gevlochten riem. U kunt kiezen tussen elegant of dynamisch.

Origineel uurwerk, ingenieus kunstenaarschap

Het nieuwe horloge is uitgerust met het zelfopwindende kaliber 36-24 van het merk, dat hoog aangeschreven staat vanwege zijn uitstekende vakmanschap en prestaties. Dit uurwerk heeft een gangreserve van minimaal 100 uur en is voorzien van een antimagnetische siliconen spiraalveer. Daarnaast is dit zelfgemaakte uurwerk ook voorzien van het iconische dubbele G-logo van het merk en een holle automatische rotor met een 21K gouden slinger.

Leden zijn uitmuntend en uniek.

Sinds zijn debuut in 2016 heeft het originele Senator Excellence-horloge van Glashütte zijn reputatie altijd waargemaakt. Bij het begin van het ontwerp van deze uurwerken hielden de ingenieurs en ontwerpers van het Duitse high-end horlogemerk Glashütte Original zich aan strikte normen, of het nu ging om stabiliteit, nauwkeurigheid, looptijd of esthetiek. Elk uurwerk wordt onderworpen aan een interne kwaliteitscontrole van 24 dagen. Momenteel heeft de Senator Excellence-familie vier horlogemodellen, en voor elk model kun je kiezen uit verschillende modellen: naast het belangrijke kalender-maanfase-horloge zijn er ook eeuwigdurende kalenderhorloges, grote kalenderhorloges en grote horloges met drie wijzers. Horloge.