H.MOSER&CIE: Terugkeer Van De Groene Draak, Replica Horloges Kopen

Het Streamliner Center Seconds Matrix Green-horloge, bekend als de “Groene Draak” door horlogeverzamelaars, heeft zijn langverwachte terugkeer gemaakt, en tegelijkertijd debuteerde een nieuw model met een oogverblindende mistpaarse wijzerplaat. In 2020 kreeg het horloge met drie wijzers uit de Speedster-serie bij de lancering veel lof. Het werd al snel het iconische werk van H. Moser & Cie. Ondanks de enorme vraag besloot het merk het aannemen van bestellingen op te schorten en deze tijd te gebruiken om het esthetische ontwerp en de horlogekenmerken van het horloge te verfijnen. Deze update en upgrade omvat het transparante verfkleurige Henry Moser & Cie.-merklogo en het nieuwe HMC 201 zelfopwindende, zelfgeproduceerde uurwerk, dat ieders verwachtingen overtreft en horlogeliefhebbers achtervolgt.

De urenwijzer, minutenwijzer, centrale secondewijzer: het klassieke horloge met drie wijzers vereist uiterst voortreffelijke professionele vaardigheden en uitgebalanceerde en nauwkeurige verhoudingen om een harmonieus ontwerp te bereiken en een delicaat en mooi meesterwerk te creëren. De Speedster-serie horloges met drie wijzers belichaamt dit ontwerpconcept volledig. Dit horloge maakt gebruik van een roestvrijstalen kussenvormige kast van 40,0 mm met een waterdichte diepte van 120 meter (12 ATM), een ontwerp zonder nokken en een geïntegreerde roestvrijstalen armband, wat een uitstekend ergonomisch ontwerp laat zien. De uitsparingen aan beide zijden van de kast zijn gesatineerd, met afwisselend matte en gepolijste oppervlakken, en zijn bedekt met een licht gebogen spiegel van saffierkristal, die de transparante onderkant aanvult en een eerbetoon is aan de ongewone stijl van H. Moser & Cie. en klassieke uitstraling. De vloeiende ronding loopt door tot aan de geïntegreerde roestvrijstalen kettingband langs de pols. De kettingriem is gepolijst en verticaal geborsteld. De structuur is zeer complex. Alle schakels zijn scharnierend met elkaar verbonden en hebben een zachte, golvende vorm, zodat ze beter om de pols passen. Het heeft ook elegante rondingen en is handig en flexibel om te dragen. Deze armband is ook een technische prestatie en getuigt van voortreffelijke en complexe uurwerkvaardigheden. Replica horloges kopen.

Het driewijzerhorloge uit de Speedster-serie integreert perfect harmonieuze proporties, vloeiende lijnen en geavanceerde horlogetechnologie. Het horloge maakt gebruik van de klassieke kleur van het merk: Aurora Green (Matrix Green) gerookte wijzerplaat, die horlogeliefhebbers in één oogopslag kunnen herkennen. Vol kracht, levendige kleuren en gradiënten van olijfgroen tot roodgoud voegen een vleugje tijdloze elegantie toe aan het horloge. Tegelijkertijd lanceerde H. Moser & Cie ook nog een nieuw horloge uit de Speedster-serie met bijpassende kleuren en een blauwe reflecterende donkerpaarse wijzerplaat genaamd Purple Haze. Of het nu Aurora Green of Misty Purple is, de wijzerplaat presenteert het Henry Moser & Cie.-merklogo in transparante lakkleur, als een mysterieus identiteitsmerk. De 3D-uren- en minutenwijzers die naar de tijdschaal wijzen, bestaan uit twee delen waarin Globolight is ingebed, een innovatief keramisch basismateriaal dat Super-LumiNova bevat.

Het driewijzerhorloge uit de Speedster-serie wordt aangedreven door ons 100% Zwitserse mechanische uurwerk: het HMC 201 zelfopwindende uurwerk. Dit uurwerk, een opvolger van het HMC 200 uurwerk, beschikt over innovatieve elementen zoals een uitgeholde brug voor een grotere opening. Deze opening toont prachtig de tandwieltrein, de centrale secondewijzer en het automatische tweewegopwindsysteem, waardoor het horloge een moderne uitstraling krijgt. De koolstofgrijze oppervlaktemodificatie versterkt de hoogwaardige aantrekkingskracht van het horloge. Het oscillerende gewicht, eveneens uitgehold en afgeschuind, zorgt voor een gangreserve van minimaal 72 uur en behoudt tegelijkertijd een duidelijk zicht op het uurwerk.

H. Moser & Cie. demonstreert zijn unieke inzichten in de fijne uurwerken.

Speedster-serie Aurora Green-horloge met drie wijzers nr. 6201-1200, roestvrijstalen model, Aurora groene gerookte wijzerplaat, geïntegreerde roestvrijstalen armband.

Speedster-serie tweedehands Misty Purple-horloge, nr. 6201-1201, roestvrijstalen model, Misty Purple Smoked-wijzerplaat, geïntegreerde roestvrijstalen armband