Bell & Ross Lanceert Nieuwe Br 03 White Steel&gold, Replica Horloges

Combinatie van goud en staal, luxueus en elegant

Bell & Ross lanceerde het BR 03 zelfopwindende horloge in 2006 en ontwierp het in 2023 opnieuw met een kast van 41 mm. Het is nu een van de vlaggenschipuurwerken van het merk geworden. De nieuwe BR 03 White Steel & Gold die dit jaar wordt onthuld, is eleganter en mooier. Het professionele uurwerk straalt urban fashion en elegantie uit. Het voelt nog luxueuzer en gedurfder aan als het wordt vervangen door fijn staal en 18K roségouden bovenkleding die rijkdom en zeldzaamheid symboliseert. In de jaren zeventig combineerden goudstalen replica horloges mannelijk staal en warm goud. Ze waren helder en voortreffelijk. Ze waren populair in de Verenigde Staten en favoriet bij modieuze mannen en vrouwen die originaliteit, nieuwigheid en stijl nastreefden.

Melkwitte wijzerplaat, prachtig

De wijzerplaat is als de wijzerplaat van het horloge. Het concept van BR 03 White Steel&Gold ligt voor de hand. De melkwitte wijzerplaat straalt een helder temperament uit. Het eenvoudige uiterlijk verbergt de complexe technologie die wordt gebruikt door de ambachtslieden van de wijzerplaat. De gepolijste wijzerplaat is door middel van een elektrolyseproces bedekt met een laagje mat zilver, wat resulteert in de melkwitte kleur van opaal. Het effect wordt vervolgens gepolijst met puimsteen en wijnsteen, waardoor een lichte illusie van licht wordt toegevoegd aan het zilverwitte oppervlak, wat de neoklassieke en elegante stijl van het horloge benadrukt.

Duidelijk en gemakkelijk te lezen

Dit nieuwe BR 03-model straalt een gevoel van verfijnde stedelijke mode uit en is tegelijkertijd een functioneel uurwerk. Bell & Ross heeft altijd vastgehouden aan de principes van praktische uurwerken en zet de traditie voort van het verzamelen van inspiratie voor uurwerken uit de dashboards van vliegtuigcabines. De eenvoudige melkwitte wijzerplaat toont de precieze voortgang van uren, minuten, seconden en datums. De roségoudkleurige uurmarkeringen en cijfers zijn gevuld met gebroken witte Super-LumiNova, wat harmonieus past bij de stijl van het horloge. De holle 18K roségouden uur- en minutenwijzers zijn ook gevuld met gebroken witte Super-LumiNova, die in het donker nog steeds zichtbaar is. Het ontspiegelde saffierglas is zo helder als water en de wijzerplaatdynamiek is in één oogopslag te zien.

Klassiek ontwerp, nauwkeurige beweging

De BR 03 vertegenwoordigt de essentie van de Bell&Ross-stijl, met zijn pure en opvallende lijnen. De ontwerpdetails van de kast van 41 mm zijn “rond in een vierkant en vastgezet met vier schroeven”, waarmee de unieke geometrische schoonheid van Bell & Ross wordt voortgezet. Dit nieuwe werk voegt meer prachtige en voortreffelijke details toe, maar behoudt de complexe structuur van de sandwichdoos en de prachtige combinatie van materialen voegt een vleugje persoonlijkheid toe. Het horloge is waterdicht tot een diepte van 100 meter en is uitgerust met het beproefde Caliber BR-CAL.302-1 zelfopwindende uurwerk met een gangreserve van 54 uur om een nauwkeurige werking en eenvoudige bediening te garanderen. BR 03 White Steel&Gold maakt gebruik van een melkwitte wijzerplaat met een bruinleren band met witte stiksels. Drie materialen en vier kleuren creëren een unieke stijl. Het is ongetwijfeld een aantrekkelijke prijs om een volledig stalen en volledig gouden horloge te kopen. Kiezen.