HORLOGES UIT DE GUCCI-SERIE, Replica Horloges Kopen

De nieuwe serie ontvouwt zich in twee hoofdstukken, het ene straalt een sportieve stijl uit met een dynamische uitstraling en verfijning en het andere een combinatie van kracht en elegantie, die de hedendaagse modegeest weerspiegelt. Beide hoofdstukken worden verenigd door het iconische, in elkaar grijpende dubbele G-patroon op het kleine tweedehands-etalagevenster en de kussenvormige kast, die moderne elegantie en verfijnde stijl symboliseren. Dit designelement, uniek voor de horloges uit de Gucci Interlocking-serie, voegt een vleugje verfijning toe aan elk ensemble en maakt een gewaagd modestatement. Replica horloges kopen.

Het sporthorloge bestaat uit twee automatische opwindhorloges van 41 mm en drie uurwerken van 41 mm, ontworpen voor mensen die waarde hechten aan precisie en persoonlijkheid. De klok is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en groen en is voorzien van drie subdials en twee pushers om de tijd nauwkeurig te meten. De snelheidsmeetfunctie kan de verstreken tijd omzetten in snelheid, waarbij functionaliteit en elegante esthetiek worden gecombineerd. Het 41 mm automatische opwindhorloge heeft twee nieuwe modellen van blauw geborsteld en zwart PVD-materiaal met sportieve rubberen banden. Het iconische, in elkaar grijpende dubbele G-logo op 6 uur dient als secondewijzer en de kleur komt overeen met het ringontwerp rond de kroon, wat de belichaming is van de elegante stijl van de serie. Het ontwerp van het automatische horloge en het uurwerk is zowel sportief als verfijnd.

Bovendien stralen de twee 29 mm-horloges, met diamanten gezette wijzerplaten, in elk detail een elegante en charmante vrouwelijkheid uit. De ene heeft een zacht zilver zonnestraalpatroon als wijzerplaat, en de andere heeft een roze zonnestraalpatroon. Beide wijzerplaten zijn versierd met acht diamanten als uurmarkeringen, en het kleine tweedehandsdisplay heeft een in elkaar grijpend dubbel G-patroon. De roestvrijstalen armband en de iconische kussenvormige kast van het merk voegen een diep driedimensionaal gevoel toe aan het horloge en vormen de kers op de taart voor het algehele ontwerp, waardoor de essentie van de moderne Gucci-esthetiek perfect wordt geïnterpreteerd.