Shanghai Watch Tribute·creator-serie 31 MM, Imitatie Horloges

Met de geest van pionieren en geschiedenis creëren heeft Shanghai Watch elegante uurwerken gemaakt voor vrouwen van verschillende generaties. Shanghai Watch heeft onlangs de Tribute·Creator-serie met een diameter van 31 mm gelanceerd, met zijn prachtige en compacte formaat, diverse kleuren wijzerplaat en rijke bandopties. Het benadrukt de elegantie en smaak van vrouwen en past zich perfect aan verschillende dagelijkse slijtage aan. Het is het favoriete horloge van moderne vrouwen geworden.

Gebaseerd op de ontwerpessentie van het eerste in massa geproduceerde mechanische horloge van het merk, de A581, volgt de Shanghai Watch Tribute to the Creator-serie het representatieve ontwerp van het A581-horloge: de combinatie van Arabische cijfers en driedimensionale pijlspijkers en de rode stippen van de eerste proefproductie. De secondewijzer en het driedimensionale logo van het bouwmerk dat de Shanghai Watch reproduceerde toen deze werd opgericht, zijn allemaal een eerbetoon aan dat levendige tijdperk. Bovendien is het gecombineerd met een gebogen spiegel van saffierglas en een achterkant van de kast versierd met een kalligrafiemerklogo en een retro crabapple raamontwerp, die samen de verfijning en stijl van Shanghai demonstreren.

Moderne gouden rijmafdruk van tijd

De nacht valt en de lantaarns gaan aan. Shanghai schijnt helder tegen de lichten alsof het bedekt is met een laag prachtig en dromerig verguldsel, wat de welvaart en moderniteit van de stad laat zien. In 1958 injecteerde Shanghai Watch een unieke stedelijke charme in het eerste in massa geproduceerde mechanische horloge van het merk, de A581, met zijn moderne gebouwlogo en glanzend goud. De merkidentiteit van het gebouw werd ontworpen door ingenieur de heer Chen Jiachang toen het merk werd opgericht. De majestueuze Shanghai Tower inspireerde het. Dit gebouw, gelegen aan de oevers van de rivier de Suzhou, is een vroege vertegenwoordiger van de modernistische stijl en getuigt niet alleen van de eeuwenoude legende van Shanghai. , wat de modieuze en avant-garde charme van deze stad benadrukt. Vandaag presenteert de Tribute to the Creators-serie opnieuw dit moderne goud, dat de klassieke esthetiek van het merk erft en schittert met het stralende licht van de tijd, zoals de neonlichten van Shanghai.

Modern goud is op de wijzerplaat gestrooid, net als de belichaming van de bruisende stad Shanghai, gecondenseerd in de vierkante centimeters van de pols. Het iconische gebouwlogo is zichtbaar op de wijzerplaat en onthult de opgebouwde schoonheid in de loop van de tijd. De karakteristieke digitale tijdschalen op 6 uur en 12 uur vormen een aanvulling op andere tijdschalen met pijlspijkerontwerp, en de 48 ronde nagelvormige minutenschalen die als parels zijn verspreid, voegen een unieke en verfijnde stijl toe aan de hele wijzerplaat. De gouden toffee uurwijzer springt lichtjes op en de rode lak aan de bovenkant van de secondewijzer is als een finishing touch en injecteert vitaliteit in de hele wijzerplaat. De tweedehands rode stip verlicht de wijzerplaat onmiddellijk en is een eerbetoon aan de geschiedenis van de eerste proefproductie van Shanghai-imitatie horloges vóór de Nationale Feestdag in 1955.

31 mm, elegant en rond

In navolging van het retro-ontwerp uit de jaren vijftig maakt de Shanghai Watch Tribute to the Creator-serie gebruik van een gebogen spiegel van saffierglas. Het licht convexe spiegelontwerp vergroot op slimme wijze het zicht van de schijf en voegt een beetje elegantie en rondheid toe. De roestvrijstalen kast van 31 mm vormt een aanvulling op de vloeiende rondingen van de lugs en straalt een charmante metaalachtige glans uit. De kroon is versierd met het ‘Building Body’-logo, aangevuld met een voortreffelijke antisliptextuur, wat het ultieme streven van het merk naar details en vindingrijkheid demonstreert.

Draai het horloge voorzichtig om en het raamontwerp met begonia-bloemen en het kalligrafielogo “Shanghai” op de roestvrijstalen achterkant van het horloge komen in zicht, waardoor de oosterse esthetiek van de vorige eeuw wordt nagebootst. De voortreffelijke grindtextuur geeft het horloge een rijke visuele gelaagdheid en een badge gegraveerd met tijdmarkeringen.

De 31 mm Shanghai Watch Tribute to the Creator-serie heeft een datumweergavefunctie, biedt een gangreserve van maximaal 38 uur en is waterdicht tot 50 meter om aan de behoeften van het dagelijks leven te voldoen. Het is intern uitgerust met het uitstekende ST4200 zelfopwindende uurwerk, dat met een frequentie van 21.600 keer per uur rondzwaait. Het is uitgerust met 29 synthetische robijnlagers om slijtage effectief te verminderen en is ook geladen met een schokdemper om de duurzaamheid en stabiliteit te garanderen.

Het uiten van genegenheid voor elkaar en het samen doorbrengen van tijd

De Shanghai Watch Tribute·Chronicle-serie maakt gebruik van moderne horlogetechnologie en geërfde vindingrijkheid om klassiekers opnieuw te graveren. Het is verkrijgbaar in de maten 31 mm en 39 mm en heeft drie unieke en tijdloze wijzerplaten, die respectievelijk de ochtend en zonsondergang in Shanghai en de nacht weergeven, wat de diverse charme van de stad benadrukt. Daarnaast is deze serie ook uitgerust met zwarte, camel en bruine lederen banden met snelsluitingen en klassieke stalen banden om aan de persoonlijke behoeften van verschillende horlogeliefhebbers te voldoen.

“Sunset Gold” is als de nagloed, en de geleidelijk veranderende gouden gloed van de schijf is als de Shanghai Bund in de schemering. De zonsondergang weerspiegelt de Huangpu-rivier en weerspiegelt de rustige en mooie charme van de tijd. In combinatie met een zwarte band is het zelfs nog bedwelmender.

“Skylight Silver” is als de dageraad en toont Shanghai in het ochtendlicht met lichte zonnepatronen, die de elegante charme van de stad uitstralen. In combinatie met een bruine of camelkleurige band straalt het een smaakvollere stijl uit, terwijl het in combinatie met een stalen band de schoonheid van competentie onthult.

“Yoye Black” lijkt op een sterrenhemel, met zwarte zonnepatronen die het stedelijke tafereel weerspiegelen. In combinatie met een bruine band voegt het een gevoel van mysterie en diepte toe en toont het de charmante charme en oneindige vitaliteit van een internationale metropool.

Een klassieker die door de tijd is getemperd en die de Shanghai-jaren in moderne herinneringen doet ontwaken. Tegenwoordig brengt de Tribute to the Creator-serie diepe genegenheid over in de vorm van een paar horloges en samen tijd doorbrengen. De 31 mm is voortreffelijk en delicaat, geschikt voor vrouwen om te dragen en toont elegantie; de 39 mm is majestueus en toont de stabiliteit en stijl van mannen. De modellen van 31 mm en 39 mm gaan hand in hand en symboliseren liefde en de gelofte om samen te blijven met hun stralende gouden licht, en zijn getuige van elk kostbaar moment samen.