De Plastic Horlogespiegel Van Rolex, Fake Rolex Kopen

Deze keer zullen we het hebben over de plastic horlogespiegel van Rolex. De meeste zijn uitgerust met plastic horlogespiegels, op enkele antieke Rolex-modellen na. Veel mensen denken dat kunststof horlogespiegels erg goedkoop zijn. Kunststof horlogespiegels zijn veel betaalbaarder dan saffierglas, en hun duurzaamheid zou veel beter kunnen zijn. Ze worden echter vaak geïnstalleerd op een aantal zeer populaire antieke Rolex- en Patek Philippe-horloges ter waarde van miljoenen dollars en hebben veel gepassioneerde volgers. Zelfs nu nog gebruiken veel merken plastic horlogespiegels voor nieuwe horloges, wat hun populariteit aantoont. Helaas matcht Rolex zijn huidige modellen niet met plastic horlogespiegels, maar sommige horlogevrienden zullen hun horloges bewust vervangen of ombouwen tot plastic horlogespiegels. Kunststof horlogeglazen hebben een lange geschiedenis. Rolex gebruikte plastic horlogeglazen van de jaren twintig tot 1990 en begon rond 1975 saffierglas te gebruiken. Daarom was van 1975 tot 1990 het tijdperk van het gebruik van zowel saffierglas als plastic glas. De populaire Explorer Ref.1016, Explorer II Ref.1655, Submariner Ref.1680, Greenwich Ref.1675 en Manual Roll Dior Ref.6263, Ref.6265, en zelfs de unieke Paul Newman, alle populaire antieke horlogemodellen gebruiken een plastic horloge bril. Als er geen plastic horlogeglazen zouden zijn, zouden de antieke sporthorloges die nu erg populair zijn en wereldwijd een hoge intrinsieke waarde hebben, niet zo populair zijn als nu. Vervolgens zal ik de door de redacteur verzamelde informatie met u delen. Fake Rolex kopen.

Ten eerste heeft het uiterlijk een zwakke glans en ziet het er erg zacht uit. Vergeleken met saffier is de reflectie minder, waardoor deze levendiger wordt op de wijzerplaat. Daarnaast heeft de kunststof horlogespiegel met vergrootglas een plat oppervlak met een specifieke dikte, terwijl de gebogen kunststof horlogespiegel veel aanhangers heeft vanwege zijn schattige ronde vorm. Tegelijkertijd zijn vingerafdrukken bij aanraking niet zo duidelijk als saffieren. Kijkvrienden die ze hebben aangeraakt, moeten weten dat de vingerafdrukken van plastic horlogespiegels niet erg duidelijk zijn. Omdat plastic horlogespiegels echter relatief zacht zijn, is de kans groter dat ze krassen veroorzaken dan de huidige saffieren horlogespiegels. Deze natuurlijk gevormde krassen weerspiegelen de charme van antieke horloges. Door het relatief zachte materiaal kun je het ook zelf polijsten.

Het is vermeldenswaard dat kunststof horlogespiegels tijdens het dagelijks gebruik regelmatig moeten worden onderhouden en vervangen. De reden is dat factoren zoals botsingen en temperatuurverschillen vervormingen veroorzaken die moeilijk waarneembaar zijn, waardoor het moeilijk wordt om de afdichtingsstatus van het horloge te behouden. Daarom is het beter om plastic horlogespiegels te behandelen als vaak verbruikte onderdelen. Het kan worden vervangen voor slechts 1/3 van de prijs in vergelijking met saffierglas. Zoals hierboven vermeld, weerspiegelen de natuurlijk gevormde krassen op de plastic horlogespiegel de charme van het antieke horloge. Sommige horlogevrienden zullen hiervoor opzettelijk krassen maken. Ik raad dit niet aan. Hoewel deze vaak versleten onderdelen geen invloed hebben op de waarde van het horloge, zijn sommige zeldzame modellen, zoals de originele horlogespiegels uit de jaren 50, nog steeds schaars, dus daar moet je toch een beetje op letten. Bovendien zijn kunststof horlogespiegels, vergeleken met saffierglas, veel lichter. Dit is ook een belangrijke reden waarom antieke horloges lichter zijn dan huidige modellen. Een saffierglas van hetzelfde formaat weegt ongeveer 5 gram en plastic horlogespiegels ongeveer 1 gram. Kunststof horlogespiegels zijn ook zeer geschikt om te matchen met leren bandjes. Vergeleken met saffierglas zijn ze charmanter en een populaire matchingmethode onder horlogeliefhebbers.