Een Unie Van Precisiemachines En Stijl, Replica Horloges Kopen

Breitling en Triumph hebben de handen ineengeslagen om het buitengewone vakmanschap van de horlogemakerij te combineren met de vrije geest van de motorsport.

Het Zwitserse luxe horlogemerk Breitling en het Britse motormerk Triumph werken voor de derde keer samen om de Chronomat B01 42 Triumph te lanceren. Dit horloge is gemaakt van titanium en 18K roodgoud met een antraciet wijzerplaat. De bruine geperforeerde leren band complementeert het nieuwe horloge en toont de vrije geest van het rijden op de openbare weg.

Tegelijkertijd heeft Triumph de Speed ​​Triple 1200 RR Breitling Limited Edition gelanceerd, die minstens zo spannend is. Er zullen 270 motorfietsen beschikbaar zijn, en alle kopers komen in aanmerking voor de aankoop van de Chronomat B01 Triumph Owners Exclusive. Dit horloge heeft een wijzerplaat van koolstofvezel die de extreme schoonheid van de motorfiets in beperkte oplage weerspiegelt, en op de achterkant van de kast is het nummer van de motorfiets gegraveerd. Replica horloges kopen.

De mechanische chronograafserie (Chronomat) werd oorspronkelijk ontworpen voor het Italiaanse Frecce Tricolori kunstvliegteam in 1983. Het keerde de rage van quartzhorloges om en bracht mechanische klokken terug in hun oude glorie. De nieuwe mechanische chronograafserie B01 Watch 42 Triumph is gebaseerd op deze gedurfde en innovatieve geest en past perfect bij het baanbrekende concept van Triumph in de motorindustrie.

Breitling CEO Georges Kern zei: “De mechanische chronograaf en de Speed ​​Triple 1200 RR weerspiegelen ons gedeelde streven naar de hoogste normen op het gebied van design en prestaties. We delen ook een ruige geest die kunst en avontuur combineert.”

Nick Bloor, CEO van Triumph Motorcycles, is het daarmee eens: “Door onze samenwerking met Breitling verbinden we twee werelden die een gemeenschappelijk streven naar precisie, snelheid en onberispelijke stijl delen.”

Eén in één: The Owners Exclusive en de Speed ​​Triple 1200 RR

Voor liefhebbers die de spanning van beide werelden willen ervaren, lanceert Triumph de Speed ​​Triple 1200 RR Breitling Limited Edition-motorfiets, gelimiteerd tot 270 exemplaren. Elke eigenaar ontvangt een unieke QR-code met het Limited Edition-certificaat om de Chronomat B01 Triumph Owners Exclusive van Breitling.com te kopen. Het op maat gemaakte horloge is voorzien van een wijzerplaat van koolstofvezel en een bruine alligatorleren band, die de hoogwaardige kenmerken van de motorfiets complementeert. Tegelijkertijd is de achterkant van de kast gegraveerd met hetzelfde individuele nummer als de bovenplaat van de motorfiets, waardoor een unieke combinatie ontstaat die elkaar aanvult.

De Speed ​​Triple 1200 RR motorfiets is een meesterwerk van vakmanschap. Deze moderne sportmotorfiets is gespoten in prachtige metallic lak met handgeschilderde details, ultralichte koolstofvezelonderdelen, een unieke hoogwaardige Akrapovic-titaniumdemper en een op maat gemaakt leren zadel met prachtige Franse stiksels. De samenwerking met Breitling komt tot uiting in elk detail: het op maat gemaakte Breitling-startscherm, het Breitling-logo dat met een laser is gegraveerd op de machinaal bewerkte achterwieldop en het unieke gouden Breitling-embleem op de brandstoftank. Elke motorfiets is individueel genummerd, wat het unieke karakter van dit Triumph Owner’s Edition-horloge versterkt.

De nieuwe mechanische chronograafserie B01 42 Triumph (Chronomat B01 Triumph) is gemaakt van titanium en 18K rood goud, wat de diepe tonen van de motorfiets weerspiegelt; de gouden details zijn een eerbetoon aan de Öhlins-vork van de Speed ​​Triple 1200 RR.

De serie mechanische chronografen neemt een bijzondere plaats in in de geschiedenis van Breitling. Deze samenwerking kruist het ontwikkelingspad van het merk en een reis vol pioniersgeest en gedurfde ontwerpconcepten.