GP Girard-Perregaux Laurel Series Gewijd Aan Romantische Valentijnsdag, Replica Horloges

“Girard-Perregaux” werd meer dan twee eeuwen geleden geboren. Het is ontstaan uit een romantisch liefdesverhaal en is doorgegaan met het schrijven van prachtige liefdeshoofdstukken met ingenieuze uurwerken. Op 4 februari 1854 trouwden Constant Girard en Marie Perregaux, afkomstig uit een beroemde familie van horlogehandelaren. Hun harten waren verweven in de liefde en hun huwelijk. De laatste twee combineerden hun achternamen en werden een van de weinige horlogemerken die vernoemd zijn naar een man en vrouw in de Zwitserse horlogerie.

GP Girard-Perregaux wijdde Valentijnsdag aan de Laurel Series, die in 1975 werd geboren. Net als de iconische achthoekige rand van een laurierkroon bekroont hij de pure en perfecte liefde van geliefden.

Dag en nacht hand in hand

Het Laureato Laurel Series 42 mm zwarte keramische horloge interpreteert zachte liefde met een ontspannen stijl. De kast en armband zijn van zwart keramiek, afwisselend gemodificeerd door glazuur en polijsten. Het is helder of donker, doorkruist onder verschillende hoeken. Creëer een visueel effect met grote diepte. Het Laureato Laurel Series 38 mm witte keramische horloge heeft 56 fonkelende diamanten op een achthoekige ring van roestvrij staal. Het is gecombineerd met een witte wijzerplaat met een Parijs-steenspijkerpatroon. Sierlijk en charmant. Het zachte witte en mysterieuze zwart straalt ingetogen luxe uit, alsof je afwisselend nacht en zonsopgang wandelt en de sporen van liefde en tijd uitsnijdt. De armband uit één stuk van zwart en wit keramiek is net zo natuurlijk als een koppel. Het is ook een getuigenis van liefde en vertelt liefhebbers van eeuwige toewijding en bescherming.

Breng samen de romantische zon door.

Het elegante en rustige Laurel Series-horloge met blauwe wijzerplaat van 42 mm heeft een GP01800-uurwerk. De wijzerplaat is versierd met fijne en verhoogde Parijse spijkerpatronen. De piramidevormige structuur is doorkruist om de stroom van licht en schaduw perfect vast te leggen. Het gepersonaliseerde Laurel Series 38 mm Copper-horloge is uitgerust met een GP03300-uurwerk. De delicate en elegante koperen wijzerplaat verandert rijke kleuren onder natuurlijk licht, zoals de romantische, warme zon die naar beneden stroomt, warm en delicaat. De bewegingen van de twee horloges resoneren op dezelfde frequentie van 4 Hz, waardoor je het impliciete hartslagritme kunt voelen. De roestvrijstalen kast is op natuurlijke wijze verbonden met de armband door soepel en delicaat vakmanschap en past flexibel om de pols, wat een ongeëvenaard draagcomfort oplevert. De wijzerplaten van beide replica horloges zijn versierd met Parijse spijkerpatronen, die als een piramidevormige structuur dicht bij elkaar zijn geplaatst, waardoor licht en schaduw dromerig met elkaar verweven zijn, net zoals geliefden hand in hand langs de weg van het leven lopen en met elkaar knuffelen op een romantische avond. nacht, getuige van de eeuwige liefde voor elkaar. Tijd.

Laat Girard-Perregaux op deze Valentijnsdag de bewaker en getuige zijn van uw puurste liefde, wees getuige van de schoonheid en kostbaarheid van liefde in elke seconde en bied pure, oprechte en eeuwige zegeningen aan geliefden.