Speedster-serie Tourbillon Wyoming Jade Limited Edition-horloge, Imitatie Horloges

Pure elegantie, subtiele tinten en zacht licht vullen elkaar aan: H.Moser & Cie interpreteren de natuurlijke jade wijzerplaat anders. Het Streamliner Tourbillon Wyoming Jade limited edition horloge gemaakt van 5N rood goud gebruikt een unieke methode om de schoonheid van edelstenen te benadrukken en wordt de belichaming van verfijnde verfijning, ingetogen moderniteit en tijdloze elegantie. De wijzerplaat laat het merklogo achterwege en onthult pas om 6 uur de vliegende tourbillon van één minuut, waardoor de schittering van jade volledig zichtbaar wordt. Dit nieuwe werk, beperkt tot 100 stuks, combineert natuurlijke materialen en horlogetechnologie tot een artistiek canvas, waardoor een buitengewoon horloge ontstaat dat de tijd overstijgt.

De jade die wordt gebruikt in de Speedster Series Tourbillon Wyoming Jade Limited Edition Watch wordt uit de grond gehaald in Wyoming, VS. Het is een 100% natuursteen met pure bron en bescherming. Jade is niet behandeld, maar de kenmerken zijn behouden en hebben een originele en natuurlijke textuur. Elke wijzerplaat is een uniek kunstwerk, met subtiele natuurlijke texturen en onderscheidende tinten. Het verwerkingsproces houdt zich strikt aan de oorspronkelijke structuur van jade, en de uitstekende kwaliteit ervan varieert van de bijna pure en homogene samenstelling, die duidelijk zichtbaar is.

Het productieproces van de wijzerplaat van het Speedmaster Tourbillon Wyoming Jade Limited Edition-horloge combineert traditioneel handwerk perfect met moderne technologie. Het begint allemaal met de zorgvuldige selectie van grondstoffen. Elk geselecteerd stuk jade heeft zijn unieke kenmerken en schoonheid. Nadat het materiaal is geselecteerd, wordt de jade met behulp van CNC-technologie nauwkeurig gesneden in een vloeibare omgeving, wat resulteert in jadevlokken die slechts 1,0 tot 1,2 millimeter dik zijn. De dunne plakjes jade worden in water geweekt en onder een lamp wordt de beste positie bepaald om de wijzerplaat door te snijden. De gesneden wijzerplaat moet zorgvuldig aan de metalen wijzerplaat worden vastgemaakt, CNC-gefreesd om de perfecte vorm te verkrijgen en vervolgens worden afgewerkt tot de gewenste dikte. Dit proces vereist uiterste precisie om de uniforme structuur van de jade te behouden. Ten slotte wordt het met de hand gepolijst om voorzichtig spanen en krassen te verwijderen, terwijl de natuurlijke glans van de jade wordt benadrukt.

In dit stadium neemt de wijzerplaatmaker het werk van de jadevakman over, waarbij eerst een vernislaag op de achterkant van de wijzerplaat wordt aangebracht en vervolgens de jade wijzerplaat op de koperen basisplaat wordt bevestigd om te voorkomen dat de transparantie van de jade wijzerplaat doorschijnt. de koperen basisplaat en behoud de volledige schoonheid van jade. De door H. Moser & Cie. geselecteerde Wyoming-jade heeft een uiterst zeldzame kleurconcentratie, vertoont een rijke olijftint en voegt een diepe textuur toe aan het horloge. Er staat geen merklogo op de wijzerplaat en alleen de vliegende tourbillon van één minuut wordt weergegeven om 6 uur, wat de schoonheid van de edelsteen benadrukt. Imitatie horloges.

Het Speedster Series Tourbillon Wyoming Jade Limited Edition horloge heeft het HMC 804 zelfopwindende, zelf geproduceerde uurwerk. Het is uitgerust met een dubbele spiraalveer die onafhankelijk is ontworpen en geproduceerd door het zusterbedrijf Precision Engineering AG, wat blijk geeft van fantastisch vindingrijkheid. Deze gepaarde dubbele spiraalveer zorgt ervoor dat elke spiraalveer de verplaatsing van het zwaartekrachtpunt tijdens het strekken kan corrigeren, terwijl de impact van wrijving wordt verminderd. In het proces van voortdurend streven naar perfectie verbetert het de nauwkeurigheid en stabiliteit van de reistijd dramatisch.

Het Speedster Series Tourbillon Wyoming Jade Limited Edition-horloge is een werkelijk exclusief stuk, met slechts 100 exemplaren beschikbaar. Het vertegenwoordigt de perfecte combinatie van natuurlijke materialen en meesterlijke uurwerken, en toont de unieke charme en uitzonderlijke kwaliteit waar H. Moser & Cie. bekend om staat.

H. Moser & Cie. demonstreert zijn unieke inzichten in de fijne uurwerken.