Ultradun Master Series Tourbillon Emaille Horloge, Replica Horloges Kopen

De Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin-serie heeft een gestroomlijnd ontwerp, elegante proporties en een subtiele, ingetogen stijl. Het is een model van formele horloges. In 2023 zal het Grand Maison nieuw werk aan deze serie toevoegen en het Master Ultra Thin Tourbillon Enamel ultradunne master-serie tourbillon emaille horloge opnieuw interpreteren. De wereldwijde woordvoerder van Jaeger-LeCoultre, Yi Yang Qianxi, zal het dragen en zal worden onthuld aan de vooravond van het Lentefestival in 2024.

Het nieuwe uurwerk heeft een diep marineblauwe wijzerplaat, die scherp contrasteert met de volledig gepolijste roségouden kast. Tegen deze achtergrond zijn de tourbillon- en datumweergave bijzonder helder en duidelijk, en volgt het licht dat wordt gebroken door het guillochépatroon van de zonnestralen de drager van het horloge. De polsbewegingen van de toeschouwer dansen en veranderen op de wijzerplaat, wat oogverblindend is. Voor handgegraveerde guillochépatronen zijn meester-guilloché-ambachtslieden nodig die hun voortreffelijke vaardigheden met precieze technieken kunnen tonen. Voor elk 180 “zonnestraalvormige” guillochépatroon waaruit het wijzerplaatpatroon bestaat, moeten zes processen worden uitgevoerd op een eeuwenoude, handmatig bediende draaibank. Er moeten in totaal 1.080 lijnen heen en weer worden gesneden. De meester van het guilloché-vakmanschap moet zich erop concentreren dat elke uitgesneden lijn recht, gelijkmatig verdeeld, nauwkeurig uitgelijnd en radiaal verdeeld is vanaf het midden van de wijzerplaat naar de rand. Bovendien is de subwijzerplaat voor de datum ook versierd met de ‘gemiddelde’ concentrische cirkelvormige textuur, uitgesneden met de hand-guilloché graveertechnologie, waardoor een delicate textuur ontstaat die in scherp contrast staat met het zonnestraalpatroon. Dit is weer een delicaat proces dat extreem hoge precisie vereist en in totaal 1.100 heen-en-weer-bewerkingen vereist. Replica horloges kopen.

Nadat de guillochéversiering op de hoofdwijzerplaat is voltooid, brengt de emailvakman meerdere lagen Grand Feu-email op de wijzerplaat aan, bakt deze laag voor laag af en controleert vervolgens zorgvuldig de temperatuur en koelt deze af om de ideale kleur te verkrijgen. Concentratie en diepgang. De nieuw ontwikkelde donkerblauwe tint vereist het mengen van verschillende tonerverhoudingen en het ondergaan van meerdere tests om een mooi en harmonieus kleureffect te bereiken. Omdat de bakresultaten van Grand Feu-email zeer onvoorspelbaar zijn, vereist dit langdurig en moeizaam vallen en opstaan.

De lasergegraveerde secondenteller in de onderste helft van de wijzerplaat creëert een visuele focus voor het tourbillonvenster; de spiegelgepolijste roségouden brug fixeert het tourbillonframe en trekt de ogen van de kijker diep in het mechanische apparaat. Vergeleken met de rijke kleur van de wijzerplaat is de structuur transparanter en lichter.

Het nieuwe Master Ultra Thin Tourbillon Enamel ultradunne Master Series Tourbillon Enamel horloge is uitgerust met een kleinschalige alligatorleren voering en een roségouden vouwsluiting, wat de verfijning van deze serie horloges volledig demonstreert. Elegante moderne stijl.

Integratie van de voortreffelijke tourbillon-vaardigheden van de Grand Workshop

De tourbillon is essentieel voor het garanderen van de nauwkeurige prestaties van Jaeger-LeCoultre uurwerken. De tourbillon is een voortreffelijk mechanisch apparaat dat speciaal is uitgevonden om de nadelige effecten van de zwaartekracht op de zwaai van het echappement te compenseren. Het bestaat uit een balanswiel en een balansveer die vrij ronddraait binnen een frame. Sinds de komst van het eerste tourbillon-uurwerk van het Grande Maison in 1946 heeft Jaeger-LeCoultre verschillende nieuwe tourbillon-configuraties en verschillende uitgebalanceerde veervormen ontwikkeld. Dit komt omdat Jaeger-LeCoultre een van de weinige gevorderde professionals is die zelfgemaakte balansveren beheerst. Het is een van de meest bekwame uurwerkateliers.

Het Master Ultra Thin Tourbillon Enamel ultradunne Master Series Tourbillon Enamel horloge heeft het nieuwste generatie Jaeger-LeCoultre 978 uurwerk. Dit uurwerk kwam in 2009 uit en won de International Astronomical Timekeeping Award. Sindsdien is dit uurwerk het iconische meesterwerk van het Jaeger-LeCoultre Tourbillon-uurwerk geworden, en in 2019 werd het ontworpen met nieuwe technologie in een baanbrekende innovatie. Dit uurwerk bestaat uit 77 onderdelen, waaronder een titanium frame dat nog geen 0,5 gram weegt. Het is uitgerust met een dubbellaagse vlakke balansveer. De vorm van de spiraalveer vormt een bijzondere boog op het vaste punt om ervoor te zorgen dat deze altijd zo regelmatig mogelijk zwaait. , waardoor het doel van een zeer nauwkeurige timing wordt bereikt.

Het nieuwe Master Ultra Thin Tourbillon Enamel ultradunne master-serie tourbillon emaille horloge combineert een prachtige wijzerplaat met een voortreffelijk uurwerk, wat de filosofie van de Grand Workshop demonstreert om voortreffelijk vakmanschap, tijdloze esthetiek en tijdloos design te combineren.